oFi 2 468 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Spajder trochę nakręcił sprzedazy bo widzę często jak z mojej pobliskiej galerii wychodza z sonką pod ręką. Zbliża się Black fiday i święta to opchną spajdera z konsolami po tej bandyckiej cenie. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Sony podniosło ceny fata juz chyba rok temu. Teraz podnieśli cene Slima. Wydaje mi sie ze jesli Fat gdzies pojawi sie w cenie 2500 - 2600 to brać się nie zastanawiac. 1 1 Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 W dniu 26.10.2023 o 12:31, darkos napisał: Byłem wczoraj w media markt i media expert. PS5 Fat golasów stoii na półkach w cenie 2799 całe stosy. Faktycznie chcą wyprzątnąć magazyny przed wprowadzeniem Slimów. Stacjonarnie to te ceny z reguły mają jakieś z dupy. Wczoraj też byłem w media markt i tam Days Gone w pudełku było za 249 zł. W Euro te ceny bardziej adekwatne do rzeczywistości ale i tak drożej niż w necie. Podejrzewam, że te ceny które widziałeś trzymają taki poziom aby przy nadchodzących promocjach móc ładnie pokazać, że najniższa cena w ciągu 30 dni to 2799 zł, a na promce np. 2299 zł. Sam widzę promocje, gdzie golasa można kupić za 2088 zł, z dodatkowym padem za 2349 zł, a ostatnio w cenie zbliżonej do 2799 zł był zestaw grami w Empiku (TLoU, Spider Morales + jakaś fifa). Cytuj
kotlet_schabowy 2 684 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 9 godzin temu, mitra napisał: Jakby chcieli wyprzątać magazyny to na pewno nie za tę cenę golasa. Pewnie to fundament pod POTĘŻNE obniżki na BF, żeby ładnie wyglądało przekreślone 2,8k przy docelowym, powiedzmy, 2,3k (czyli nadal dużo i praktycznie standardowa cena od paru miesięcy). Sam nastawiłem się na kupno konsoli w okresie BF/koniec roku i liczę (może naiwnie), że więcej niż 2100 zł nie będę musiał wydać bez dziwnych kombinacji. Tu już nawet nie chodzi o moje możliwości finansowe, tu chodzi o zasadę, bo jak widzę, że biedni Niemcy czy inne kraje zachodu mają sprzęt tańszy, niż my, to mnie to po prostu wkurwia . "Slim" ze swoją ceną i "usprawnieniami" to śmiech na sali więc przynajmniej odpada dylemat w tym temacie. 3 Cytuj
jimmy 1 231 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 Ale ta nowa rewizja jest brzydka, brak mi słów Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 8 minut temu, jimmyyy8 napisał: Ale ta nowa rewizja jest brzydka, brak mi słów Mnie też się nie podoba, taki niepełnosprawny młodszy brat. Cytuj
Ukukuki 6 935 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 To jest niesamowite jak Sony tragicznie zaprojektowało PS5. Do tego cięcie kosztów gdzie się da. Ja wiem ,że tą są detale i te ślady po formie czy krzywo osadzone porty szarego masowego odbiorcę nie interesują ale smutno się robi na serduszku. Xbox i Nintendo nie mają z tym problemu. I ten plastik jak z terminatora z bazaru Cytuj
Czoperrr 5 079 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 10 minutes ago, Ukukuki said: To jest niesamowite jak Sony tragicznie zaprojektowało PS5. Do tego cięcie kosztów gdzie się da. Ja wiem ,że tą są detale i te ślady po formie czy krzywo osadzone porty szarego masowego odbiorcę nie interesują ale smutno się robi na serduszku. Xbox i Nintendo nie mają z tym problemu. I ten plastik jak z terminatora z bazaru Dziwi mnie ten zjazd jakości, poprzednie konsole były dobrze wykonane, z nielicznymi wyjątkami typu PS3 Superslim. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Dziwi mnie ten zjazd jakości, poprzednie konsole były dobrze wykonane, z nielicznymi wyjątkami typu PS3 Superslim. jezu, co wy chcecie od tej ps3 superslim xd przecież ona była ok wykonana, nic nie odpadało, z mechaniczną klapką napędu włącznie. miałem ją i serio nie mam jej nic do zarzucenia, a biała to był kosmos, jaka ona ładniutka była Cytuj
GearsUp 172 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 To skoro rozmiarowo jest prawie identycznie to ktoś mi wytłumaczy czym ta konsola będzie się różniła od normalnej PS5? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 Jak identyczna? Różnica w wielkości jest mniej więcej taka sama jak między PS3 Fat a PS3 Slim. Na tych porównaniach PS5 ma ucięte panele, normalne są przecież większe. Najbardziej mnie interesuje środek i to czy zmienili ciekły metal na pastę. Cytuj
Słupek 2 133 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 podoba mi się, tzn. na pewno bardziej niż premierowe przebrzydłe bydle 1 1 1 Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 19 minut temu, GearsUp napisał: To skoro rozmiarowo jest prawie identycznie to ktoś mi wytłumaczy czym ta konsola będzie się różniła od normalnej PS5? Przede wszystkim będzie prostsza i tańsza w produkcji dla Sony, to główny powód dlaczego powstał ten model 1 Cytuj
GearsUp 172 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 Poczekam na wersję Super Slim niższą o 2cm. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 9 minut temu, Słupek napisał: podoba mi się, tzn. na pewno bardziej niż premierowe przebrzydłe bydle To zmieniasz panele na ładniejsze. Ten slim to i tak bydle xd Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 (edytowane) Najładniejszy byl amator ps4 Wersje pro trzymalem za kartonem, a ps5 trzymam za dwoma kartonami. Edytowane 1 listopada 2023 przez oFi 1 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 18 hours ago, Figuś said: Mogę być z tych jednych nielicznych ale podoba mi się. Skończy mi się gwarancja na fata to opierx$&le i kupie Slima. Cytuj
misterthep 0 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Drodzy Państwo chce zakupić PS5. W ofercie Orange jest i otrzymałem od operatora, że to model EAN 5908265550108, ale nie wiem tak naprawdę jaka to generacja/wersja, jak to ustalić? Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 16 godzin temu, misterthep napisał: Drodzy Państwo chce zakupić PS5. W ofercie Orange jest i otrzymałem od operatora, że to model EAN 5908265550108, ale nie wiem tak naprawdę jaka to generacja/wersja, jak to ustalić? Czekałem na to kiedy dostawcy internetu/telefonów zaczną oferować PS5 w ramach swojego abonamentu. To co ma na swojej stronie Orange to konsola aktualnej generacji. Na oko jest to jeden z pierwszych wypustów - jeszcze nie najnowsza wersja potocznie nazywana "slim", która dopiero ma mieć premierę. Jednak to będzie to samo PS5 tylko, że mniejsze i z większym dyskiem twardym. Nie rozumiem jednak skąd taka cena?! 3702 zł za pakiet z grą, to zdecydowanie zbyt duża cena. Tyle potrafiła kosztować konsola w okolicach swojej premiery kupowana z drugiej ręki przy ograniczonej podaży. Nawet cena o 1000 zł mniejsza byłaby ciężka do przyjęcia przy obecnych cenach na rynku. Cytuj
Ukukuki 6 935 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 A to nie jest nic innego jak kredytowanie konsoli pod płaszczykiem abonamentu? Doliczając oprocentowanie na te 2-3 lata to cena by się nawet zgadzała a jeszcze coś na tym muszą zarobić. 1 Cytuj
BRY@N 1 448 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 To już bardziej się opłaca wziąć w sklepie na raty 0% 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 3700 za ps5 z uncharted wartym 5 dych.W czasach gdy na każdym rogu jest sklep i kurzą się za 2300 a można trafić promki nawet poniżej 2k na amazon itp.Ludzie, myślcie.Może brutalnie, ale szczerze . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi