Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie ps3trojki oraz ps4 amator to byl czysty sex jesli chodzi o design konsol Sony. A pozniej skok na główke, że aż przebili się przez dno :notlikethis:

Edytowane przez oFi
  • Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 11.11.2023 o 16:27, oFi napisał:

Wszystkie ps3trojki oraz ps4 amator to byl czysty sex jesli chodzi o design konsol Sony. A pozniej skok na główke, że aż przebili się przez dno :notlikethis:

spacer.png

No nie wiem...

• Lubię! 1
  • This 2
Opublikowano

SS zajebiście konsolowo-konsolowa konsola, proszę mi KONKRETNIE wskazać, co w niej nie tak, albo zamilknąć na wieki. Mechaniczna klapka? Super, żadnego gównianego mechanizmu zasysania, który się zepsuje z płytą w środku, do tego oldschool vibe. Mechanizm się nie psuł, nie odpadał po pięciu otwarciach. Co innego?

Opublikowano

2421093-img_0305.thumb.jpg.422c002cba9918c9f69772386120946d.jpg

Faktycznie. Ja mam wrażenie, że wy nigdy jej w rękach nie mieliście. Od pierwszych wycieków były teksty o bazarowym looku, ale w rzeczywistości wcale taka nie była.

PS. Czarna też była ładna. Wiem, bo miałem.

• Plusik 4
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, krzysiek923 napisał:

Faktycznie. Ja mam wrażenie, że wy nigdy jej w rękach nie mieliście. Od pierwszych wycieków były teksty o bazarowym looku, ale w rzeczywistości wcale taka nie była.

PS. Czarna też była ładna. Wiem, bo miałem.

Ja mam do dzisiaj i zdania nie zmienię, wygląda jakby zrobiła ją Manta, a w dotyku jeszcze gorzej. 

Edytowane przez Observer
Opublikowano

Nie psuje się, nie łamie, nie pęka, materiały są odpowiedniej jakości. No plastikowy plastik, a co ma być. To nie jest SPRZĘCIOR entuzjasty za kilka ładnych tysięcy tylko konsola, no ludzie. Jak ktoś pisze o niej, że jest brzydka, to ma chyba na myśli design, któremu też nie mam nic do zarzucenia. Błyszczący plastik może być dyskusyjny i tyle, ale imo tutaj nawet pasował.

Opublikowano

Przecież te klauny nie mialy go w rękach nigdy dlatego nie ma co dyskutować z teoretykami. 

Na żywo wygląda cymes, nawet plastik jest solidny, w porównaniu z ps4 pro który skrzypial od samego patrzenia.

EOT

Opublikowano

Warto jeszcze pamiętać że PS3 SS swego czasu kosztowała około 500 zł, ja za tyle swoją kupiłem. Wiadomo że inne czasy, inny pieniadz, ale to wciąż była bardzo budżetowa opcja, więc nie wiem jakiej jakości po niej się spodziewać i co z nią było nie tak jak na sprzęt za 5 stówek o takiej wydajności. :dunno:

Opublikowano

Też posiadam ten model i po 10 latach wszystko z nią w porządku, klapka jak nówka. Piękny oldschoolowy wygląd. No może błyszczący plastik trochę się poszorował. Mam nadzieję, że nowy model PS5 będzie tak bezawaryjny jak PS3 Super Slim.

Opublikowano
12 minut temu, Figuś napisał:

te które miały to mają dalej taką możliwość

@Paliodor tak nie do końca, bo od momentu wydania Edycji Kompletnej Horizon FW, opcja ulepszenia nie jest dostępna. Nie wiem czy support to ogarnia, a i też jest to chyba jedyny przypadek na chwilę obecną.

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

@Paliodor tak nie do końca, bo od momentu wydania Edycji Kompletnej Horizon FW, opcja ulepszenia nie jest dostępna. Nie wiem czy support to ogarnia, a i też jest to chyba jedyny przypadek na chwilę obecną.

yyy czyli jak kupi używkę premierowego horizona PS4 to nie będzie miał upgradu do PS5 podstawki?

to kurwy z malymi pierdkami

Opublikowano

Tak to wygląda. Jak wspomniałem, nie wiem czy support może to ogarnąć, bo lemingi co to zgłaszały nie dały znać albo nie chciały się kontaktować z nimi.

Opublikowano

Aha, czyli na 100% to nie jest  pewne. Pytam bo póki co jadę na slimce ps4 ale pomału się zastanawiam czy by  nie przeskoczyć na nową zabawkę Sony. A że gierek trochę się uzbierało na czwórce to bylem ciekaw jak to obecnie wygląda.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Dobry Pan Sony, świetne ceny, warto kupić zamiast fata za 1999zł. 

Bez sensu dopłacać 800 zł do dysku większego o 125 gb i odpinanego napędu. Wolę fata w promce dzisiejszej za 1999 i 800 zeta zaoszczędzone.