mugen 1 951 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 16 minut temu, Labtec napisał: Koniec końców komsoli nie będzie, ale fajne wspomnienie zostanie na całe życie Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Dla mnie to jak małpy w zoo. W życiu czegoś takiego nie zrozumiem, walczyć o kawałek plastiku jak goryl. 3 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Wyglądają jak horda świrusów w DG 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 1 godzinę temu, XM. napisał: Dla mnie to jak małpy w zoo. W życiu czegoś takiego nie zrozumiem, walczyć o kawałek plastiku jak goryl. Nie tylko walczą o plastik. O żywa rybkę również Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Podczas premiery PS4 wiadomo było że mogą być konsole na półkach i faktycznie były poza preorderem. A teraz nic nie wiadomo. Ja tam przejadę się rano do MM i sprawdzę na własne oczy. Z pustymi rękami nie zamierzam wracać. Kupie przynajmniej te nowe słuchawki albo pilot Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Ja też przejadę się rano 19tego do media expert (mam zagadane z kierownikiem aby mi odłożył konsole) i do neonetu, ale jakoś nie liczę, że dostanę konsole. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 1 godzinę temu, mugen napisał: Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać. Polacy? Polecam oglądnąć otwarcia elektormarketów w USA podcza black friday. Jest tego trochę na YT. Tam to dopiero jest „walka” i „rywalizacja”. 1 Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Bez obaw. Twoja konsola na pewno jest już gdzieś pomiędzy dziesiątkami innych na palecie w magazynie. Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 28 października 2020 Autor Opublikowano 28 października 2020 11 minut temu, LeifErikson napisał: Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością. dzwonią tylko żeby wcisnąć dodatkową gwarancję Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 10 minut temu, LeifErikson napisał: Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością. Tak do mnie dzwonili przy probie oddzwonienia - nie ma takiego nr. Zadzwonilem na infolinie podalem nr zamowienia i dowiedzialem sie ze niestety bylem tam któryś w kolejce i nie zalapalem sie. I czy sie decyduje na kolejny rzut w styczniu czy maja zwrocic pln. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) @sajmon34 a kiedy robiłeś preordera? Bo coś tu nie gra. Do wszystkich dzwonią i zapewniają o braku problemów z dostępnością, a Tobie mówią, żebyś poczekał do stycznia, pomimo opłacenia całości. Przecież to pewny Klient dla nich Edytowane 28 października 2020 przez ginn Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 3 hours ago, mugen said: Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać. Ja? Nie zdążyłem. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 10 minut temu, sajmon34 napisał: Tak do mnie dzwonili przy probie oddzwonienia - nie ma takiego nr. Zadzwonilem na infolinie podalem nr zamowienia i dowiedzialem sie ze niestety bylem tam któryś w kolejce i nie zalapalem sie. I czy sie decyduje na kolejny rzut w styczniu czy maja zwrocic pln. OMG. A skladales pre-order w dzień ogloszenia oferty czy jakos później? Ja zamówiłem 17 września, więc zdziwiłbym się jakby chodzilo o spóźnienie, bez jaj. Teraz probuje zadzwonić na infolinie i nie odbierają... Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, LeifErikson napisał: OMG. A skladales pre-order w dzień ogloszenia oferty czy jakos później? Ja zamówiłem 17 września, więc zdziwiłbym się jakby chodzilo o spóźnienie, bez jaj. Teraz probuje zadzwonić na infolinie i nie odbierają... Ja zaplacilem tylko zaliczke. Skladalem dosc szybko bo o 9 rano. Edytowane 28 października 2020 przez sajmon34 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 COś cieżko w to uwierzyć bo tu na forum ludzie o 17 zamawiali i maja info że będzie. A dzwonią po to żeby dosprzedać jakieś akcesorium, gre czy gware i przypomnieć o dopłacie. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 @LiŚciu przecież sobie jaja robie Spokojnie starczy dla wszystkich preorderowców i na półki co nie co zostanie. Oj beda filmiki 1 2 4 Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 2 minuty temu, sajmon34 napisał: Ja zaplacilem tylko zaliczke. Skladalem dosc szybko bo o 9 rano. Była w ogóle taka opcja w MM? Ja oplacilem całość koło 14:00 17 września i w zyciu bym nie pomyslal, ze to za późno, zwlaszcza ze potem konsola pojawiała się jeszcze w ofercie MM raz czy dwa. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Byla opcja. Sam zaplacilem 299zl. I tak jak pisali przedmówcy telefon z MM dotyczył gwary i ewentualnych akcesoriow. Chcialem potem oddzwonic aby sluchawki domowic i - nie ma takiego nr Cytuj
iks 80 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Może MM ma priorytet na opłacone już konsole, a jeśli ktoś wpłacił tylko zaliczkę to leci na koniec kolejki. Łatwiej powiedzieć że nie ma konsoli na premierę klientowi który zapłacił 299zł niż temu co zapłacił całość. Chociaż z drugiej strony pewnie lwia część ludzi wpłaciła tylko zaliczkę, Edytowane 28 października 2020 przez iks Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Byla opcja. Sam zaplacilem 299zl. I tak jak pisali przedmówcy telefon z MM dotyczył gwary i ewentualnych akcesoriow. Chcialem potem oddzwonic aby sluchawki domowic i - nie ma takiego nr A jaki to numer jeśli można spytać coś z Wawy z początkiem 22 ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 3 minuty temu, BatataPl napisał: A jaki to numer jeśli można spytać coś z Wawy z początkiem 22 ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak, 22 początek z centralnej infolini. 1 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Czy po tych ich telefonie dostaliście maila? bo do mnie nic nie przyszło Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Nope, będę się przypominał bliżej terminu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi