Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Z czymś te pro wypuszcza i pewnie to będzie dodatek do SP2. Spin off z venom. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Oni to wypuszczą kilka tygodni przed premierą GTA 6. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 15 minut temu, Donatello1991 napisał: Z czymś te pro wypuszcza i pewnie to będzie dodatek do SP2. Spin off z venom. Prawdopodobne bo pod koniec roku też film Venom 3 ma wyjść więc hype będzie duży jeśli dobrze się wstrzelą. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Jak będzie większy to nie zmieści mi się pod szafkę 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 3 godziny temu, Square napisał: Jak będzie fajny patch do Horizona to biorę w ciemno. Skończy się pewnie na tym, że aby mieć gierki w 60 klatkach będzie trzeba mieć Pro więc i tak człowiek weźmie Tak będzie albo PC albo prosiak jeżeli człowiek chce nie grać jak zwierzę Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Najwięcej zyskają jak zwykle gry robione pod PS5 (więc z mocną optymalizacją pod użycie CPU), te z odblokowanym klatkarzem i dynamiczną rozdziałką. Spojrzałem na te przecieki i jeśli wszystkie w 100% się potwierdzą to gry już wydane które nie dostaną specjalnego pacza a które mają dynamiczną rozdzielczość/niestabilny framerate zyskają max 5%. Z tytułami od wewnętrznych studiów i te wspierane/opłacane przez Sony pewnie nie będzie problemów ale reszta to nie wiadomo (tak samo jak przy PS4 Pro). Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Bardzo słabo jeśli chodzi o gry bez paczy, dobrze jeśli chodzi o gry dedykowane, bardzo dobrze w grach dedykowanych z RT (jeśli faktycznie będzie taka różnica i to jest jakieś custumowe RDNA 3.5 czy 4). Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ja nie kupuję na pewno. Jeszcze żeby jakieś gry były które do tego zachęcają Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca To się kupuje dla konsolowego feelingu, a nie dla gier 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 3 minutes ago, iluck85 said: To się kupuje dla konsolowego feelingu, a nie dla gier Konsolowy feeling to się na 6 generacji skończył Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca No zobaczymy co tam magicy z sony wymyslili ze swoim dlss. Mogliby to juz oficjalnie zapowiedziec. Fajnie jakby konsola była cicha, ale po ps4pro mam watpliwosci. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Wszystko wygląda fajnie oprócz prędkości zegarów, liczyłem na to że gry z niestabilnym klatkarzem/niską rozdzielczością dostaną kopa nawet bez patcha a nie zanosi się na to chyba że... będzie boost mode i jak gra działa w trybie zwykłego PS5 (i korzysta tylko z 36 CU) to częstotliwość GPU też idzie do góry, bo nie pasuje mi to że gry będą mogły działać gorzej niż na zwykłym PS5. Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tak jak przewidziałem - Zen 2 w 2024, te pisssdy idą po maksie w oszczędność i się z tym już kompletnie nie kryją. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Trochę się podnieciłem. Japonia zafunduje mocny 1-2 punch. Ps5pro pod koniec roku z najlepszymi multiplatformami, a na poczatku 2025 nintendo ze swoim switchem 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 4 minuty temu, GearsUp napisał: Tak jak przewidziałem - Zen 2 w 2024, te pisssdy idą po maksie w oszczędność i się z tym już kompletnie nie kryją. Z prockiem zjebali, fakt, nie wiem jak chcą reklamować RT, jak ten procek chuja dźwignie, ale przynajmniej obraz w trybach perf nie będzie już osrany, jak to mamy w ostatnim roku przy PS5 amator, o ile ten ich DLSS coś umie. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca A ja przeczekam pierwszą fale hajpu żeby naocznie się okazało że kupowanie tego nie ma sensu, ceny spadną i wtedy wjeżdżam na białym koniu, to znaczy z białym grubasem na wymianę. 1 Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca No tak trochę średnio jeśli chodzi o moc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi