Ukukuki 6 990 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Xkom miał już wpadki z PS5 i kartami graficznymi. Ja bym tam nie brał preorderu. 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września W Media Expert się chyba spróbuje Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Nie chcę ich reklamować ale jeśli chodzi o konsole od czasu premiery PS4 nie zawiedli i dostarczyli każdą konsolę. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września 15 godzin temu, iluck85 napisał(a): Kurz osiadł, emocje też opadły i finalnie trochę zdjęć pudełka PRO wpadnie do tematu zakupowego Z wielką mocą łączy się wielka odpowiedzialność...... finansowa . 14 godzin temu, addhoc napisał(a): Przypominam, że xkom zbierał preordery na premierę PS5 po czym po premierze dał info, że nie będą mieli żadnego egzemplarza. Mogę źle pamiętać ale zbierali preordery mimo tego, że Sony zagwarantowało im ZERO konsol. Także tego. Xkom to firma krzak, nigdy żaden preorder na sprzęt wyprzedawalny od nich nie wpada poprawnie, potem piszą bajki, że nie dostali, a tak naprawdę sprzedają pewnie na boku. Euro i Media Expert pewnie będzie miał najwięcej. Niemniej warto porównać wszystkie i zapisać się na notyfikacje mailowe o dostępności. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Euro i Media Expert pewnie będzie miał najwięcej. Niemniej warto porównać wszystkie i zapisać się na notyfikacje mailowe o dostępności. W żadnym wypadku nie liczyłbym na te "powiadomienia o dostępności". Nawet jak je dostaniesz, to i tak się okaże, że wszystko już wyprzedane. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Ostatnio jak zapisałem się na powiadomienia o dostępności pada Astro to na ostatnią chwilę uznali, że samego pada nie będą sprzedawać, tylko z grą i żadnego powiadomienia nie dostałem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 532 Opublikowano 15 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 września 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): kszak 11 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Wysypało PS5 na olx, przeglądałem oferty i wiele jest świeżych. Pojawiły się w ostatnich kilku dniach. Więc ludzie chcą sprzedać i kupić PRO więc będzie walka o preordery. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września 24 minuty temu, darkos napisał(a): Wysypało PS5 na olx, przeglądałem oferty i wiele jest świeżych. Pojawiły się w ostatnich kilku dniach. Więc ludzie chcą sprzedać i kupić PRO więc będzie walka o preordery. O iPhony też się biją co roku w preorderach Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września 8 godzin temu, Chmielinski napisał(a): Ostatnio jak zapisałem się na powiadomienia o dostępności pada Astro to na ostatnią chwilę uznali, że samego pada nie będą sprzedawać, tylko z grą i żadnego powiadomienia nie dostałem 9 godzin temu, Paolo1986 napisał(a): W żadnym wypadku nie liczyłbym na te "powiadomienia o dostępności". Nawet jak je dostaniesz, to i tak się okaże, że wszystko już wyprzedane. To zależy, szczególnie przy drugim i kolejnym rzucie notyfikacje mogą się okazać przydatne. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Walka pewnie będzie, ale biorąc pod uwagę wysoką cenę wyjściową skalperzy chyba nie będą już tak aktywni, bo kto to kupi po doklejeniu jeszcze tysiaka do ceny? Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Oczywiście, że to nie będzie już taka walka, jak przy okazji premiery PS5 Basic. Przecież wtedy czekaliśmy jak na zbawienie - nowy wspaniały świat Sony. Teraz dostaniemy Octavię po liftingu, no może RS. Ale to wciąż Octavia. Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Cześć, mam telewizor LG 55SM8600PLA https://www.lg.com/pl/telewizory-i-soundbary/nanocell/55sm8600pla/ i planuje zakup ps5/ps5pro natomiast z info jakie udało mi się znaleźć ten tv ma hdmi2.0 a nie ma 2.1. Jak rozumiem granie na ps5/pro głównie opiera się na 60 kl/s mowa o nowszych tytułach czyli wykorzystam potencjał ps5 pro(na te się bardziej nastawiam)? 60 hz, 60 kl/s trochę się gubię w tym temacie i nie wiem czy jak kabel 60 hz i złącze a konsola i tak w 60 nowsze tytuły uciąga to mam jakby full opcję z tej konsoli? Dziękuje z góry za odp. ;) Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września 33 minuty temu, AsmWalker napisał(a): Cześć, mam telewizor LG 55SM8600PLA https://www.lg.com/pl/telewizory-i-soundbary/nanocell/55sm8600pla/ i planuje zakup ps5/ps5pro natomiast z info jakie udało mi się znaleźć ten tv ma hdmi2.0 a nie ma 2.1. Jak rozumiem granie na ps5/pro głównie opiera się na 60 kl/s mowa o nowszych tytułach czyli wykorzystam potencjał ps5 pro(na te się bardziej nastawiam)? 60 hz, 60 kl/s trochę się gubię w tym temacie i nie wiem czy jak kabel 60 hz i złącze a konsola i tak w 60 nowsze tytuły uciąga to mam jakby full opcję z tej konsoli? Dziękuje z góry za odp. Spokojnie up to 4k60 fps. Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września (edytowane) Czyli dobrze to rozumiem, że 60hz to 60 kl/s i z ps5 pro wycisnę max? Mówimy o nowych grach bo starsze w teoretycznie 120 latają ale to na kompie ogrywam bez problemu. Czyli to 2.1 hdmi to taka trochę melodia przyszłości i ps6 pewnie? A dodali obsługę "niech jest bo się fajnie sprzeda?" Edytowane 16 września przez AsmWalker Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Jak chcesz wycisnąć max to potrzebujesz HDMI 2.1 ale 2.0 też da radę jeżeli nie chcesz zmieniać tv. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 9 godzin temu, AsmWalker napisał(a): Czyli dobrze to rozumiem, że 60hz to 60 kl/s i z ps5 pro wycisnę max? Mówimy o nowych grach bo starsze w teoretycznie 120 latają ale to na kompie ogrywam bez problemu. Czyli to 2.1 hdmi to taka trochę melodia przyszłości i ps6 pewnie? A dodali obsługę "niech jest bo się fajnie sprzeda?" Jak interesuje Cię sama konsola, nie zmieniałbym na razie TV, zarówno PS5, jak i Pro będą miały bardzo mało gier ze wsparciem 120 fps. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Dobra to kiedy podadzą cenę i które markety będą sprzedawać? ME to dla mnie pierwszy wybór Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 7 godzin temu, Basior napisał(a): Dobra to kiedy podadzą cenę i które markety będą sprzedawać? ME to dla mnie pierwszy wybór Pre-ordery startują 26 września i pewnie wtedy pojawi się też oficjalna cena. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września (edytowane) W dniu 16.09.2024 o 14:00, HenrykIggO napisał(a): W dniu 16.09.2024 o 11:46, LeifErikson napisał(a): Walka pewnie będzie, ale biorąc pod uwagę wysoką cenę wyjściową skalperzy chyba nie będą już tak aktywni, bo kto to kupi po doklejeniu jeszcze tysiaka do ceny? A kto kupował zwykłe Ps5 za 5 koła, bo takie ceny były jak konsol w sklepach nie było. Edytowane 17 września przez Wooyek Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Godzinę temu, MatekDM napisał(a): Pre-ordery startują 26 września i pewnie wtedy pojawi się też oficjalna cena. No nie podać cenę w dniu sprzedaży. Jakoś średnio w to wierzę, że dopiero wtedy. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Sklep tradeinn techinn powiadomil mnie o opóźnieniu lub zmianie dostępności kupionych u nich napędów do PS5 A juz sie ludzilem że zdążyłem kupic je po 570 zl Anulowanie zamowien to juz pier$#@& norma a Polskim Internecie. Nie zdziwie sie jak tak samo będzie z konsolami. Niby złożysz zamowienie opłacisz i choy. Sorry ale anulowalismy twój zakup bo podniesiemy cene. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Ja tam od ultimy dostałem napęd w pon. Za 580 zł. Fajnie mają na stronie, że najnizsza cena z ostatnich 30 dni 690 xd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi