Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, kaktusr napisał:

Te na dole trochę pogniecione pod ciężarem :/ 

No właśnie, właściwie każde PlayStation, jakie w życiu miałem, miało opakowanie wytyrane tak, jakby je ciągnęli za samochodem, a nie wieźli na pace. Teraz już wiem dlaczego - widocznie zawsze trafiałem te ze spodu palety. :D 

Opublikowano

Ale wiesz, że na takiego debila to możesz trafić wszędzie? Nie ważne czy to będzie ktoś z inpostu, kurier, czy pracownik ze sklepu co będzie przynosił paczkę z magazynu.

Sam mam dostawę do paczkomatu, ale zawsze można zmienić na kuriera.

Opublikowano (edytowane)

Tak, takich debili własnie się obawiam jak będzie lockdown. Jak nie to mam odrbiór w sklepie. A w sklepit to raczej kamery itd. mniej kusi do takich zachowań. Ale też moga się zdarzyć. 

Edytowane przez LiŚciu
Opublikowano

Do mnie też dzisiaj dzwonił ale to goscie którzy mają wciskać gierki, ubezpieczenia i akcesoria. Zaczal gadkę z kartki że trzeba doplacic. Mówię zaplacone. To gierkę jakąś. Mówię a Mesjasz na drugim zamówieniu to co? 

Powiedział że nie powinno być problemu z odbiorem. 

Opublikowano

Dlatego ja dla świętego spokoju wziąłem z odbiorem w sklepie. Jedyne ryzyko to ze takich jak ja było więcej i trzeba będzie poczekać w kolejce. :D

Tylko sie zastanawiam co będzie jak wprowadzą lockdown, a do połowy listopada może być różnie. 

Opublikowano
3 minutes ago, LeifErikson said:

Dlatego ja dla świętego spokoju wziąłem z odbiorem w sklepie. Jedyne ryzyko to ze takich jak ja było więcej i trzeba będzie poczekać w kolejce. :D

Tylko sie zastanawiam co będzie jak wprowadzą lockdown, a do połowy listopada może być różnie. 

To pójdziesz do sklepu kanałami, jak ci panowie. 

Ninja-Turtles-Sewer-Lid-Cityscape-cartoo

• Haha 6
Opublikowano
Godzinę temu, Nataniel napisał:

Już produkt niedostępny...
Szukam wersji normalnej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś link to będę bardzo dziękował :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wydaje mi się, ze do premiery moze być ciężko o kolejny większy rzut wersji z napędem. Na allegro/olx preordery chodza juz po 3500. :obama:

Opublikowano
18 godzin temu, Nataniel napisał:

Już produkt niedostępny...
Szukam wersji normalnej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś link to będę bardzo dziękował :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czuję że musisz poczekać do grudnia /stycznia. Teraz wszystko poszło jak ciepłe bułeczki i tylko są sztuki po 3k na allegro od Januszy. Tak samo było na start PS4 w Polsce. Ale po 2 miesiącach spokojnie można było pójść do sklepu i kupić. Jak przegapiłes okno trzeba czekać nie daj tylko zarobić januszom na allegro;) .

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Jak rudy powiedzial - w 12h poszlo wiecej zamowien PS5 niz PS4 w dwa tygodnie. Jezeli to jest prawda to ladne kwiatki. Jeszcze do tego pandemia do okola i dziekuje. Juz w tedy byly braki konsoli. Strach sobie wyobrazic, kiedy cos dostaniemy w lapska :sapek:

Edytowane przez MEVEK