Opublikowano 29 października 20204 l Godzinę temu, kaktusr napisał: Te na dole trochę pogniecione pod ciężarem No właśnie, właściwie każde PlayStation, jakie w życiu miałem, miało opakowanie wytyrane tak, jakby je ciągnęli za samochodem, a nie wieźli na pace. Teraz już wiem dlaczego - widocznie zawsze trafiałem te ze spodu palety. :D
Opublikowano 29 października 20204 l Sądzicie ze to wielkie pudło wejdzie do paczkomatu? Niby zamówione mam z mm z Allegro do paczkomatu tylko nie wiem gdzie oni mogą to wepchnąć, skoro oferują do paczkomatu.
Opublikowano 29 października 20204 l W te większe na dole paczkomatu się zmieści. Bardziej się martwie np. tym:
Opublikowano 29 października 20204 l Ale wiesz, że na takiego debila to możesz trafić wszędzie? Nie ważne czy to będzie ktoś z inpostu, kurier, czy pracownik ze sklepu co będzie przynosił paczkę z magazynu. Sam mam dostawę do paczkomatu, ale zawsze można zmienić na kuriera.
Opublikowano 29 października 20204 l Tak, takich debili własnie się obawiam jak będzie lockdown. Jak nie to mam odrbiór w sklepie. A w sklepit to raczej kamery itd. mniej kusi do takich zachowań. Ale też moga się zdarzyć. Edytowane 29 października 20204 l przez LiŚciu
Opublikowano 29 października 20204 l Do mnie też dzisiaj dzwonił ale to goscie którzy mają wciskać gierki, ubezpieczenia i akcesoria. Zaczal gadkę z kartki że trzeba doplacic. Mówię zaplacone. To gierkę jakąś. Mówię a Mesjasz na drugim zamówieniu to co? Powiedział że nie powinno być problemu z odbiorem.
Opublikowano 29 października 20204 l Wiadomo ze wszędzie się może zdarzyć kurier i „kurier”. Mam nadzieje ze wejdzie do paczkomatu bo zamawiałem przez Allegro z mediamarkt i tam nie mam zmiany na kuriera. Zobaczymy
Opublikowano 29 października 20204 l Dlatego ja dla świętego spokoju wziąłem z odbiorem w sklepie. Jedyne ryzyko to ze takich jak ja było więcej i trzeba będzie poczekać w kolejce. Tylko sie zastanawiam co będzie jak wprowadzą lockdown, a do połowy listopada może być różnie.
Opublikowano 29 października 20204 l 3 minutes ago, LeifErikson said: Dlatego ja dla świętego spokoju wziąłem z odbiorem w sklepie. Jedyne ryzyko to ze takich jak ja było więcej i trzeba będzie poczekać w kolejce. Tylko sie zastanawiam co będzie jak wprowadzą lockdown, a do połowy listopada może być różnie. To pójdziesz do sklepu kanałami, jak ci panowie.
Opublikowano 30 października 20204 l Jakby ktoś chciał wersję PS5 Digital to jest dostępna na Neonet. https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/sony-playstation-5-digital.html
Opublikowano 30 października 20204 l Jakby ktoś chciał wersję PS5 Digital to jest dostępna na Neonet. https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/sony-playstation-5-digital.htmlJuż produkt niedostępny...Szukam wersji normalnej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś link to będę bardzo dziękował Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 30 października 20204 l 34 minutes ago, Snake_Plissken said: Jakby ktoś chciał wersję PS5 Digital to jest dostępna na Neonet. https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/sony-playstation-5-digital.html
Opublikowano 30 października 20204 l Godzinę temu, Nataniel napisał: Już produkt niedostępny... Szukam wersji normalnej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś link to będę bardzo dziękował Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wydaje mi się, ze do premiery moze być ciężko o kolejny większy rzut wersji z napędem. Na allegro/olx preordery chodza juz po 3500.
Opublikowano 31 października 20204 l 18 godzin temu, Nataniel napisał: Już produkt niedostępny... Szukam wersji normalnej. Jeżeli ktoś będzie miał jakiś link to będę bardzo dziękował Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czuję że musisz poczekać do grudnia /stycznia. Teraz wszystko poszło jak ciepłe bułeczki i tylko są sztuki po 3k na allegro od Januszy. Tak samo było na start PS4 w Polsce. Ale po 2 miesiącach spokojnie można było pójść do sklepu i kupić. Jak przegapiłes okno trzeba czekać nie daj tylko zarobić januszom na allegro;) .
Opublikowano 31 października 20204 l kwestia czy do sklepów trafia jakiekolwiek sztuki poza rekorderami. Na razie nikt tego nie wie.
Opublikowano 31 października 20204 l Jak rudy powiedzial - w 12h poszlo wiecej zamowien PS5 niz PS4 w dwa tygodnie. Jezeli to jest prawda to ladne kwiatki. Jeszcze do tego pandemia do okola i dziekuje. Juz w tedy byly braki konsoli. Strach sobie wyobrazic, kiedy cos dostaniemy w lapska Edytowane 31 października 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 31 października 20204 l Kupię w 2021. Wyjdą gry, cena Demonow będzie normalna. Nie będę jak bydło biegał po sklepie i robił Solida Snake”a pod krata jak się zacznie otwierać o 9:00
Opublikowano 31 października 20204 l 3k na allegro to wciąż niezła cena patrząc na dostępność co się dzieje, po premierze te konsole będą jeszcze droższe pewnie.
Opublikowano 31 października 20204 l 3k na allegro to wciąż niezła cena patrząc na dostępność co się dzieje, po premierze te konsole będą jeszcze droższe pewnie.Dasz linka ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk