KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Miło, ze strony producenta, że disc drive z wersji białej będzie pasować w wersji 30th, przecież mogli zrobić inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września W tej limitowanej wersji PS5 w końcu wygląda w miarę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Czyli jak to będzie? Zwykłe pro u nas od 26ego? Limitowane od 10ego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września I gratis różowe dildo do dupy. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 18 minut temu, MichAelis napisał(a): Zwykłe pro u nas od 26ego? Limitowane od 10ego? Zwykłe i limitowane 26.09 Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Cały czas się bije z myślami czy kupić zwykłe czy pro. Te dwa tryby jakość/ płynność w większości gier widać znaczącą różnice w trybie jakość czy ten tryb wydajności bardzo oddstaje? Na yt ciężko to stwierdzić bo obraz jest kompresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 5 godzin temu, Square napisał(a): Zwykłe i limitowane 26.09 To jak to najlepiej zaplanowac aby cos skubnac dla siebie ? Moze forumkowy preorder u @yaczes czy warowac o polnocy 25 i co chwile odswiezac stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września PS4 na 20-to lecie były dostępne w ciągu dnia z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 30 minut temu, MEVEK napisał(a): To jak to najlepiej zaplanowac aby cos skubnac dla siebie ? Moze forumkowy preorder u @yaczes czy warowac o polnocy 25 i co chwile odswiezac stronki? Myslisz, ze jak yaczesowi się uda dorwac jakies sztuki to sprzeda po sugerowanej cenie? xd Scalperzy i tak wszystko wykupia, zrobia sobie jakies wtyczki i konsole znikna w pare sekund. Bede probowal, ale nie robie sobie nadziei. 12300 sztuk na caly swiat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Sony było za skąpe nawet na 30.000 sztuk to wymyślili jakieś jeden-dwa-trzy xD Chuj im w dupe Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września no wlasnie.. o ktoreuj sie aktualizuje PSStore, jakos po poludniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 19 minut temu, Sebas napisał(a): wymyślili jakieś jeden-dwa-trzy 3 Grudzień, tyle samo sztuk było PS4 chyba. No, ale tak, z powodzeniem opchneliby dużo więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Na Sony Centre pojawiła się cena 3499 za PS5 Pro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września E no nie tak źle. Day365. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Za tyle to tak. Pewnie znów w opakowaniu po jajkach będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 42 minuty temu, A_Bogush napisał(a): Na Sony Centre pojawiła się cena 3499 za PS5 Pro. Hmmm już chyba zdjęli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września No coś za tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Ja, po przemyśleniu sprawy, zdecydowałem, że nie biorę. Oprawa gier na Switcha i Steamdecka potrafi mnie zachwycić, na PS5 dosłownie zmiażdżyć, a 60 klatek w większości gier mam gdzieś. To po co mi to Sztuka dla sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Ale jednego nie czaje. Ktoś chce kupić sprzęt za ok. 3500 zł na jakieś 3-4 lata. I jak cena jest 3500 to ok, biorę, a jak koło 3900 zł to już za drogo. 400 zł to są 4 wyjścia na żarcie z rodziną i to w zwykłej knajpie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) 19 minut temu, tjery napisał(a): Ale jednego nie czaje. Ktoś chce kupić sprzęt za ok. 3500 zł na jakieś 3-4 lata. I jak cena jest 3500 to ok, biorę, a jak koło 3900 zł to już za drogo. 400 zł to są 4 wyjścia na żarcie z rodziną i to w zwykłej knajpie. Tu bardziej chyba chodzi o to poczucie, że ten produkt nie zasługuje na zapłacenie takiej kwoty. Batonika za 20 zł też bym żadnego nie kupił mimo, że to tylko 2 dychy no i u każdego te granice są subiektywnym odczuciem Edytowane 21 września przez GearsUp 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Tu bardziej chyba chodzi o to poczucie, że ten produkt nie zasługuje na zapłacenie takiej kwoty. Batonika za 20 zł też bym żadnego nie kupił mimo, że to tylko 2 dychy Racja, ale jednak batonik wchodzi w 2 minuty i nara, tu masz sprzęt na parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 3 minuty temu, tjery napisał(a): Racja, ale jednak batonik wchodzi w 2 minuty i nara, tu masz sprzęt na parę lat. No ja to rozumiem ale jak widać większość tak tego nie przelicza a tym bardziej jakiś niedzielny gracz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 4 minutes ago, tjery said: Racja, ale jednak batonik wchodzi w 2 minuty i nara, tu masz sprzęt na parę lat. No tak, ale też chodzi o te małe nieznośne coś uwierające w tył głowy. Z mojego Series S jestem zadowolony, bo za te 300$ spełnia moje oczekiwania. Jak miałem Series X to mnie drażnił, że dałem 500 i nie ma w co grać. Mimo, że w sumie o tych 200$ różnicy zapomina się po tygodniu? W sensie, że je wydałeś. W przypadku Pro też można do tego tak podejść. Wydasz 700$ ale jednak nie czujesz, że masz efekt warty tych 700$. Czujesz się za to jak frajer. Dlatego ja postanowiłem nie kupować Pro. Mimo, że finansowo dałbym rade przecież, to jednak efekt, póki co, mnie nie zadowala 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 3 minuty temu, Homelander napisał(a): No tak, ale też chodzi o te małe nieznośne coś uwierające w tył głowy. Z mojego Series S jestem zadowolony, bo za te 300$ spełnia moje oczekiwania. Jak miałem Series X to mnie drażnił, że dałem 500 i nie ma w co grać. Mimo, że w sumie o tych 200$ różnicy zapomina się po tygodniu? W sensie, że je wydałeś. W przypadku Pro też można do tego tak podejść. Wydasz 700$ ale jednak nie czujesz, że masz efekt warty tych 700$. Czujesz się za to jak frajer. Dlatego ja postanowiłem nie kupować Pro. Mimo, że finansowo dałbym rade przecież, to jednak efekt, póki co, mnie nie zadowala W Twoim przypadku, że tak górnolotnie powiem, to nie ma to żadnego sensu, bo masz wyjebane na grafikę, a szczególnie na image quality, pamiętam, że pisałeś, że HB2 wygląda dobrze na 65 cali TV na Series S, także PRO dla Ciebie to zupełna strata kasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 1 minute ago, tjery said: W Twoim przypadku, że tak górnolotnie powiem, to nie ma to żadnego sensu, bo masz wyjebane na grafikę, a szczególnie na image quality, pamiętam, że pisałeś, że HB2 wygląda dobrze na 65 cali TV na Series S, także PRO dla Ciebie to zupełna strata kasy. No tak. Jak komuś mega zależy na jakości obrazu i będzie go stać to nie będzie się zastanawiał. Ty jesteś na przeciwnej skali w stosunku do mnie, bo Ciebie akurat to kręci. Więc chociaż rozumiemy się wzajemnie to jednak postąpimy zgodnie z naszymi potrzebami, nie? Ja tylko pisałem o tym, że ludzie patrzą na to jaki efekt dostaną za te pieniądze. Jak porównanie z batonikiem Ci nie pasuje to niech będzie porównanie z autem. Nowy Civic za 70tys zł to w sumie spoko auto (cenę strzelam, nie mam pojęcia ile kosztuje). Ale to samo spoko auto kosztujące 200tys zł nagle staje się syfem niewartym kupna. A przecież to ten sam samochód na lata. Na pewno masz taką rzecz, za którą nie chcesz płacić więcej niż sobie w głowie ustalisz: ubrania, zegarek, buty, jedzenie, auto, no cokolwiek. Więc to samo ludzie mają z PS5 Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi