jimmy 1 174 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Pro za 3800 - niepotrzebne gówno bez gier Pro za 3300 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września No ja jestem ciekawe czy limitowana PS5 Pro będzie za te 3500 zł Prędziej widzę okolice 4k. Natomiast limitowany pad wjedzie day one, piękne nawiązanie do Szaraczka Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 24 minuty temu, jimmy napisał(a): Pro za 3800 - niepotrzebne gówno bez gier Pro za 3300 - No pamiętam jak czekałem na PS4 Pro, kurwa, tu trochę więcej, tu trochę lepiej, w ogóle mi cena nie przeszkadzała. Tylko różnica jest taka, że ja jestem pojebany pod względem grafiki, na TV do każdej gry miałem różne ustawienia, najpierw zapisywane na kartce, później na zdjęciach. I różnica jest taka, że wy pierdolicie że grafika to huj, a potem w zębach niesiecie 2k więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 436 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 24 minuty temu, Snake_Plissken napisał(a): No ja jestem ciekawe czy limitowana PS5 Pro będzie za te 3500 zł Prędziej widzę okolice 4k. Natomiast limitowany pad wjedzie day one, piękne nawiązanie do Szaraczka Prędzej 5-6k zł. W tej limitce w bundle jest jeszcze DS Edge, ładowarka do padów i obudowa do napędu. Dobrze, że nie wepchnęli tam jeszcze Portala i PS VR2, żeby jeszcze bardziej podbić cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 7 minutes ago, tjery said: No pamiętam jak czekałem na PS4 Pro, kurwa, tu trochę więcej, tu trochę lepiej, w ogóle mi cena nie przeszkadzała. Tylko różnica jest taka, że ja jestem pojebany pod względem grafiki, na TV do każdej gry miałem różne ustawienia, najpierw zapisywane na kartce, później na zdjęciach. I różnica jest taka, że wy pierdolicie że grafika to huj, a potem w zębach niesiecie 2k więcej. No przecież to w dobrym tonie jest pisanie, że grafika to chuj, liczą się inne rzeczy blablabla. Ja nie kryję się z tym, że grafika jest dla mnie ważna, ale w innym sensie niż dla Ciebie. Dla mnie technikalia się mało liczą, o wiele ważniejszy jest dla mnie design. Dlatego Super Mario Odyssey jest dla mnie o wiele ładniejszą grą niż, na przykład Final Fantasy 16. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 10 minut temu, jar3czek napisał(a): Prędzej 5-6k zł. W tej limitce w bundle jest jeszcze DS Edge, ładowarka do padów i obudowa do napędu. Dobrze, że nie wepchnęli tam jeszcze Portala i PS VR2, żeby jeszcze bardziej podbić cenę. Faktycznie, umknęła mi ta informacja o Edge - to w takim razie 5500 zł to będzie bardzo realna cena za ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 256 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Hehe, troche przestrzeliles @Homelander. Do nowego Civica musisz dorzucic prawie 100k, bo ceny najtanszego modelu zaczynaja sie od 167 000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Just now, HenrykIggO said: Hehe, troche przestrzeliles @Homelander. Do nowego Civica musisz dorzucic prawie 100k, bo ceny najtanszego modelu zaczynaja sie od 167 000 PLN. Serio? Ja jebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 256 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Teraz, Homelander napisał(a): Serio? Ja jebie. Serio, Serio, natomiast Type-R 262 000 PLN. Ale tylko na resellu po zawyzonej cenie no caly przydzial na Polske od razu zszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 2 minutes ago, HenrykIggO said: Serio, Serio, natomiast Type-R 262 000 PLN. Ale tylko na resellu po zawyzonej cenie no caly przydzial na Polske od razu zszedl. Sprawdziłem u siebie ceny. Nowy od 26.000$, type r 45tysi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 12300 sztuk na świat, wiec na Polskę jakieś 25 sztuk. Jeśli komuś uda się to kupić za 10.000 to z powodzeniem może wystawiać na ebay za 20.000, kolejne gówno od sony na którym można zarobić. I jak tu nie kochać sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Ale trzeba doliczyć jeszcze NAPĘD, który uj wie za ile będzie. Po co komu konsola bez napędu 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) 31 minut temu, darkos napisał(a): 12300 sztuk na świat, wiec na Polskę jakieś 25 sztuk. Jeśli komuś uda się to kupić za 10.000 to z powodzeniem może wystawiać na ebay za 20.000, kolejne gówno od sony na którym można zarobić. I jak tu nie kochać sony. a ile sztuk by zeszło, gdyby większa ilość konsol w takiej wersji była powszechnie dostępna? pewnie sporo, ale dla sony liczy się szacunek do marki, nie zarabianie za wszelką cenę. dlatego powstaną kolejne remastery remasterów i to od nich będą odcinać kupony i doić klientów do upadłego w imię marki playstation Edytowane 21 września przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Czy można korzystać z gier które zakupiło się na PS5 cyfrowo będąc u kogoś innego, kto nie ma internetu? Kumpel ma awarię routera. Jestem u niego i grać nie możemy, bo pojawia się komunikat, że nie można użyć serwera DNS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 22 września Udostępnij Opublikowano 22 września 18 godzin temu, jar3czek napisał(a): Prędzej 5-6k zł. W tej limitce w bundle jest jeszcze DS Edge, ładowarka do padów i obudowa do napędu. Dobrze, że nie wepchnęli tam jeszcze Portala i PS VR2, żeby jeszcze bardziej podbić cenę. Myślę, że całego napędu w środku nie ma, żeby zrobić cenę $999, na nasze wyjdzie pewnie 4999. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 22 września Udostępnij Opublikowano 22 września (edytowane) 14 godzin temu, Czezare napisał(a): Czy można korzystać z gier które zakupiło się na PS5 cyfrowo będąc u kogoś innego, kto nie ma internetu? Kumpel ma awarię routera. Jestem u niego i grać nie możemy, bo pojawia się komunikat, że nie można użyć serwera DNS. Bez internetu można grać tylko na głównej konsoli. Zróbcie hotspota z tel. E: haha, 14h temu, raczej już nie czekają na odpowiedź. Będzie dla przyszłych pokoleń. Edytowane 22 września przez dominalien Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 22 września Udostępnij Opublikowano 22 września Pytanie na przyszlosc. Niemiecki oddzial PlayStation: https://direct.playstation.com/de-de/ zaakceptuje platnosc karta zagraniczna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Amerykańskie ceny za wersje Anniversary: Slim 499$ (50$ więcej niż normalny), padzior 79.99$ (5$ więcej niż normalny) https://www.pushsquare.com/news/2024/09/30th-anniversary-ps5-slim-dualsense-prices-leaked Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Fajnie jak by padzik był w miarę dostępny bo bym przytulił ładnego szaraczka Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 174 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Playstation Polska jak zwykle ani me ani be, tylko jakieś śmieszne odzywki na twitterze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Polska traktowana zawsze jak Rumunia. Polecam zamawiać z uk/de jak już ktoś się napalił. Jedyny minus, że często skepy tamtejsze nie maja wysylki za granicę więc trzeba kogoś mieć na miejscu z adresem, albo skorzystać z firm, które paczkę odbiorą i prześlą na adres PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września 36 minut temu, jimmy napisał(a): Playstation Polska jak zwykle ani me ani be, tylko jakieś śmieszne odzywki na twitterze No kurde zaraz 26 wrze, człowiek czeka a Ci pierd'olą jakieś głupoty na fejscie KTO JEST ŚMIESZNIEJSZY w GoW. No jprdl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Myślę, że będzie 3500, tak jak się wysprzęglili na tej stronce Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września Cały czas ta cena wisi na scentre więc pewnie tak będzie do tego napęd i wyjdzie z 4200-4300zł Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 23 września Udostępnij Opublikowano 23 września PS polska na socialach to jest jakiś dramat i memy dla Januszy, wszystko się zepsuło od kiedy nie ma Kini plejstejszyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi