PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Bez obawy. Mam zasilacz z dwoma wyjściami. Zero stresu. Zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Zero stresu, zero problemu, zero mózgu i sto procent cebuli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 12 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jakbyś miał bogatych kolegów to mógłbyś im sprzedać a tak to lipa. Moi bogaci koledzy typu @creatinfreak, grają jak ludzie na mocarnych PC. 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Zero stresu, zero problemu, zero mózgu i sto procent cebuli U Ciebie za to 100% bólu dupska Jak będę liczył zysk z PS5 Pro, to będę myślał o Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Myśl, myśl, gardzę januszerskimi skalperami nawet jak wykupują sprzęty, które mnie kompletnie nie interesują Gratis mela na ryj, daj adres na PW to wyślę trochę w słoiczku, niestety chlusnąć sobie tą wydzieliną w papę będziesz musiał sam. 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Stać Cię na wysyłkę tego słoika czy zrobić przelew BLIKIEM? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września O TAK, JESTEM ZAZDROSNYM BIEDAKIEM CO TYLKO ZAZDROŚCI ZARADNEMU PRZEDSIĘBIORCY I PŁACZE PO NOCACH BO CHCIAŁBY BYĆ TAK ZARADNY ŻYCIOWO Jeszcze coś o dziecku w sieci dorzuć i mamy komplet januszeriady. Szkoda strzępić, i tak do pustego łba nic nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ale te 10 achivków to same się nie wbiją 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września @Bzduras Ale to Ty dzwonisz 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Ale te 10 achivków to same się nie wbiją Za dużo kombinacji. Zwłaszcza ze sprzętem którego nie rozpozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ale co to za zysk w ogóle jak z włożonych 10k być może wyciągnie się 12k, o ile w ogole trafią sie jacys napaleńcy? Szkoda czasu na babranie się z tym wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ludzie o 50 centów potrafią się zabijać, więc co dopiero o 2k. Mentalu nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września @LeifErikson Zależy jak spojrzeć. Przy premierze PS5 na 2 sztukach sprzedawanych w odstępie tygodnia, niecałe 2k zarobiłem. Na każdej pograłem tydzień. Tu zamawiasz w preorder i czekasz czy będzie szał czy nie. Jak nie ma to anulujesz zamówienie i tyle. Ale dla niektórych to za dużo roboty, bo przecież co to dla nich zarobić kilka tysi w 10 min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ten plan zakłada z góry, że się wyprzeda wszystko w normalnych sklepach więc to trochę pod gambling podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września No bo to jest loteria. Zależy ilu wyznawców sony ma niedojebanie mózgowe. Jak bardzo dużo to będzie szał. Patrząc na to forum, to 99% Więc będzie ogień piekielny. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września ale start nowej generacji to zupełnie co innego niz jakieś gowno wersje PRO. Przypomnij sobie adekwatnie PS4 i PS4 Pro, które w porównaniu z premierą zalegało w marketach. Chłop myśli, że się wszyscy rzucą na PRO, jakby to PS6 było... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Niesamowity z ciebie biznesmen pipcio czy bycie scalperskim odpadem jest wpisane w dna pecetowca czy jest jakieś inne lore bycia gównem?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Teraz, Pupcio napisał(a): Niesamowity z ciebie biznesmen pipcio czy bycie scalperskim odpadem jest wpisane w dna pecetowca czy jest jakieś inne lore bycia gównem?? Wiesz czym się różnimy? Ja sprzedam kilka tych śmiesznych konsol dla dzieci, sprzedam swoją 4090 i będzie akurat na 5090. A Ty będziesz dalej jedynie pisać pościki na forumku jakim to jestem scalperem i gównem Ogólnie mogę być nawet chujem skoro jestem już gównem. Zwłaszcza dla takiej bandy cip jak Wy 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Kupuj na zdrowie, może w końcu wbijesz tego calaczka w 3dmarku bo przecież nie będziesz grał na tym w gry antygraczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Czyli różnicie się tym, że jesteś scalperem i gównem, a Pupcio pisze prawde ? Nie kumam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 565 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jedno jest pewne. Trzeba wziąć ze 3 sztuki Pro w preorder, aby zarobić potem na frajerach. Także jak coś to PW. Dogadamy się. Więcej niż tysiak nie będę dawać przebitki. PS5 z taką sprzedałem 2 sztuki, to i teraz pójdzie Miło byłoby załapać się na tą edycję specjalną. Tam przebitka będzie kosmiczna na bogatych klapach. Ty skurwysynu scalperski zajebany 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września No przez takich potem był placz w święta, bo dzieci nie dostały wymarzonej PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 1 minutę temu, Rozi napisał(a): Ty skurwysynu scalperski zajebany Obrażasz mi mamę z powodu konsoli? Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Z jednej strony rozumiem, że cebulackiej natury nie oszukasz, ale z drugiej to serio musiałbym być strasznie biedny, żeby mi się chciało jebac z tym wszystkim, użerac z ludźmi dla potencjalnego zarobku rzędu kilka stówek na konsoli, o ile w ogóle. Znam lepsze sposoby na spędzanie czasu wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Zabawne, że najwięcej o cebuli mają do powiedzenia Ci co brylują w zakupach gamepass po taniości przez vpn i używając 10 różnych kont, i tak dalej. Jebana hipokryzja dzieciaczków co to kawałek elektroniki traktują jak świętość. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 173 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września To tylko konsole, ale bycie chujem prędzej czy później odbije mu się w życiu czkawką Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Zabawne, że najwięcej o cebuli mają do powiedzenia Ci co brylują w zakupach gamepass po taniości przez vpn i używając 10 różnych kont, i tak dalej. Jebana hipokryzja dzieciaczków co to kawałek elektroniki traktują jak świętość. Jeśli do mnie się od odnosiłeś to bardziej chybić nie mogłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi