Pierre Deck 566 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jedno jest pewne. Trzeba wziąć ze 3 sztuki Pro w preorder, aby zarobić potem na frajerach. Także jak coś to PW. Dogadamy się. Więcej niż tysiak nie będę dawać przebitki. PS5 z taką sprzedałem 2 sztuki, to i teraz pójdzie Miło byłoby załapać się na tą edycję specjalną. Tam przebitka będzie kosmiczna na bogatych klapach. Frajerem to ty bedziesz, jak kupisz 3 szt i nie pogonisz tego. Jasno widac, ze zero podjarki wersja PRO. Czasy pustych polek u soniarskich dawno minely. Teraz w chuj konsol w sklepach i jeszcze wiecej marudzenia na brak gier. Hype mocno opadl Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Nie do Ciebie. Popatrz kto pisał, potem poczytaj tematy i będziesz wiedział kto tu jest cebulą Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Dobra klapy, nie ma się co kłócić, zostawcie sobie trochę jadu na wieczór, gdy już Sony włoży Wam kolejnego chuja w usta swoimi remasterami remasterów Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Mnie taki micro scalping ani grzeje ani parzy. Nie wiem co Was on tak triggeruje? A pisze pewnie do atencji i ją dostał. Te 2 czy tam 3 sztuki tak na całość wpłyną xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Odpowiem najgrzeczniej jak umiem. Niektórym po prostu zależy aby kupić konsolę na premierę, a przez takich jak ty potem tych konsol nie ma. Bujanie się po forum o konsolach, jak to zamierzasz kupić i odsprzedać kilka sztuk i jeszcze dogryzanie wszystkim jest bardzo nieuprzejme z twojej strony. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 15 minutes ago, Pierre Deck said: Frajerem to ty bedziesz, jak kupisz 3 szt i nie pogonisz tego. Jasno widac, ze zero podjarki wersja PRO. Czasy pustych polek u soniarskich dawno minely. Teraz w chuj konsol w sklepach i jeszcze wiecej marudzenia na brak gier. Hype mocno opadl Jestem pewien, że konsole szybko się wyprzedają i skalperzy znów zarobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jestem pewien, że konsole szybko się wyprzedają i skalperzy znów zarobią. A moim zdaniem nie ma miejsca na sensowny zarobek przy cenie dobijającej do 4k, więc to już nie będzie taka skala skalpingu jak 4 lata temu. Przy premierze PS5 aż się prosiło żeby polować na napalonych, bo jak do sprzętu kosztującego 2,3k dokleisz tysiąc, to masz prawie 50% zarobku i pewność że opchniesz sprzęt momentalnie, więc nic dziwnego że tylu "przedsiebiorczych" się znalazło. W przypadku pro trzeba wyłożyć znacznie więcej kasy, skala potencjalnego zarobku jest duuuzo mniejsza plus upłynnienie sprzętu może być bardziej kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września do tego zainteresowanie produktem to zupełnie inna skala niż nowa generacja na premierę. PS4 brali paletami przedsiębiorcy z OLXa, PRO zaś leżała w każdym markecie jeszcze długo po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Patrząc jak wygląda ta generacja to PS5 PRO starczy na spokojnie do 2030. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ciekawe co skarbówka by powiedziała na te akcje pipolinio! Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września (edytowane) 10 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): @LeifErikson Zależy jak spojrzeć. Przy premierze PS5 na 2 sztukach sprzedawanych w odstępie tygodnia, niecałe 2k zarobiłem. Na każdej pograłem tydzień. Tu zamawiasz w preorder i czekasz czy będzie szał czy nie. Jak nie ma to anulujesz zamówienie i tyle. Ale dla niektórych to za dużo roboty, bo przecież co to dla nich zarobić kilka tysi w 10 min PS5 to był piękny sprzęt do flipowania, natomiast z PRO imo to się nie powtórzy z wielu powodów: mniejszy popyt, póki co bardzo słaby pokaz konsoli, za wysoka cena również dla fliperów, więc nie sądzę żeby był problem z podażą. Edytowane 24 września przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
lekki 6 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Wychodzi na to że będą zestawy z napędem, a także, że nie będzie trzeba czekać na 00:00, tylko teoretycznie spokojnie rano zamówić https://www.euro.com.pl/cms/premiera-ps5-pro.bhtml 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września No ja chyba poczekam do 00:00 jak jest do niej odliczanie i spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 20 godzin temu, easye napisał(a): do tego zainteresowanie produktem to zupełnie inna skala niż nowa generacja na premierę. PS4 brali paletami przedsiębiorcy z OLXa, PRO zaś leżała w każdym markecie jeszcze długo po premierze. ale na tych limitkach Anniversary spokojnie zarobi, z powodu ich ilości Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 27 minut temu, lekki napisał(a): Wychodzi na to że będą zestawy z napędem, a także, że nie będzie trzeba czekać na 00:00, tylko teoretycznie spokojnie rano zamówić https://www.euro.com.pl/cms/premiera-ps5-pro.bhtml Brać napędy bo zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza
lekki 6 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 7 minut temu, Szermac napisał(a): No ja chyba poczekam do 00:00 jak jest do niej odliczanie i spróbuje. No ale odliczanie nie jest do 00:00 , tylko do 10:00 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września (edytowane) znowu im ta strona zdechnie, darmowy DDOS ale Mediamarkt może mieć o północy bo tak było z PS5 preorderem Edytowane 25 września przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 3 minuty temu, lekki napisał(a): No ale odliczanie nie jest do 00:00 , tylko do 10:00 rano. A no faktycznie, czas się obudzić xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Na allegro też może być od MM. Zamówiłem tak PS5 jako jeden z pierwszych w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Ja chętnie przytulę limitkę, może być od skalpera z forum xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ja chętnie przytulę limitkę, może być od skalpera z forum xD. Same. Coś czuję, że to będzie moja ostatnia konsola, na której będę jako tako grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września nie pomylcie sie z pudełkami Pro : szarak Anniversary slim : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Na Playstation Polska nie ma w ogole wzmianki o PS5 Pro w wersji limitowanej. Sa wszystkie inne akcesoroa i PS5 slim. Co innego na "zachodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 3 godziny temu, nero2082 napisał(a): ale na tych limitkach Anniversary spokojnie zarobi, z powodu ich ilości Tych pewnie nawet nie uda mu się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Ciekawe czy uda się kupić czy będzie wielkie rozczarowanie i czekanie aż pojawi się normalnie w sprzedaży ta Pro. Odkąd wyszła ps5 czekałem na pro, nie kupowałem zwykłej. Fajnie jakby się udało. Jak stawiacie północ ? Gdzie polujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi