nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września ja patrzę Mediamarkt o północy oraz amazon.de w poszukiwaniu szaraka Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Serio nie podadzą wcześniej ceny tylko na starcie pre? No kaman. Było tak kiedykolwiek? Czy ja mam sklerozę? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września nie było tak jeszcze ciekawi mnie ta cena tego bundla z dyskiem z Euro RTV Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 2 godziny temu, nero2082 napisał(a): ja patrzę Mediamarkt o północy oraz amazon.de w poszukiwaniu szaraka Ja podobnie tylko w Saturnie.de a z tego co widze to sa polaczone te sklepy. No i jeszcze officjalna stronka. Moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Wyczuwam 5k z napędem Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 2 godziny temu, nero2082 napisał(a): nie było tak jeszcze ciekawi mnie ta cena tego bundla z dyskiem z Euro RTV Podejrzewam cene 4299 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 września Autor Udostępnij Opublikowano 25 września https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-sony-playstation-5-pro-pojawila-sie-w-polskich-sklepach/ sklepy już gotowe na preordery Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Jak będzie można na spokojnie kupić i będzie zestaw z napędem, to wezmę. W tym roku chyba jeszcze nie kupowałem sobie żadnej elektroniki aby zrobić sobie przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Dogma 2 ponoć trzyma nieźle 60 fps na Pro, 55-60 w mieście, czyli coś co nie udaje się nawet prockom AMD z 3D cache, grubo. PSSR robi coś więcej jak widać, niż tylko podbicie rozdziałki. https://www.theverge.com/2024/9/25/24253649/ps5-pro-preview 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Szczerze? Największa różnica w Fajnalu, poza tym jest średnio. 4100-200 zł przy optymistycznym założeniu, że napęd będzie w normalnej cenie. Sprzedaż ps5 to obecnie 1500 zł. Trzeba dopłacić do tego interesu 2700 czyli większą kwotę niż koszt ps5 w dniu premiery. Jakoś tego nie czuję. Ani wodotrysków ani gier na horyzoncie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września (edytowane) Issues, brakes up, 8k ok Edytowane 25 września przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Mnie bardziej interesuje cena Pro w wersji limitowanej i czy będzie u nas dostępna - jakby udało by mi się je dorwać to będzie super, w przeciwnym razie zostanę z bazową PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Przepaść. A tak całkiem serio to spora różnica w jakości w drugiej Alojce, dla fana tej serii sensowny upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dogma 2 ponoć trzyma nieźle 60 fps na Pro, 55-60 w mieście, czyli coś co nie udaje się nawet prockom AMD z 3D cache, grubo. PSSR robi coś więcej jak widać, niż tylko podbicie rozdziałki. https://www.theverge.com/2024/9/25/24253649/ps5-pro-preview Tak, 100% dzięki PSSR. Spaczowali już wydajność CPU, na 14600KF, czyli najsłabszym z nowych Inteli, jest 90-100 fps w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Ogólnie w tym filmie DF się trochę skarży na PSSR, że powoduje niestabilność obrazu kiedy patrzymy na ekran z dalszej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Ta, to już pokazywali przy FF VII Rebirth, podczas ruchu nie radzi sobie ze stabilnością obrazu i jest dużo migotania, czy ładniej po angielskiemu, shimmeringu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Dobrze, że napisałeś po angielsku to krychu będzie wiedział o czym mówisz, bo jednak polski to specyficzna languaga 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy jest "zajebongo warte 4tysie"? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Ja osobiście nie byłbym zainteresowany bo nie lubię przekłamań graficznych nawet jakby to miało wystąpić ledwie w kilku miejscach w całej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Kurde, ale ten silnik Decima jest przepiękny, nie mogę się doczekać takiego Death Stranding 2 na Prosiaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Ja osobiście nie byłbym zainteresowany bo nie lubię przekłamań graficznych nawet jakby to miało wystąpić ledwie w kilku miejscach w całej grze To nie tyle są przekłamania co słaby anty aliasing w ruchu, przez co dużo elementów migocze, brak stabilności, jakby wszystko pływało, szczególnie to widać na roślinności. Podobny problem ma FSR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 4 minuty temu, tjery napisał(a): To nie tyle są przekłamania co słaby anty aliasing w ruchu, przez co dużo elementów migocze, brak stabilności, jakby wszystko pływało, szczególnie to widać na roślinności. Podobny problem ma FSR. Te znikające kwiatki w FF to raczej nie AA tylko ogólnie wydaje mi się, że ten upscaler jeszcze po prostu wymaga dopracowania. Minie rok to może większość tego typu "kwiatków" naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 31 minut temu, GearsUp napisał(a): FF to raczej nie AA Źle Ci się wydaje. @tjery dobrze napisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Źle Ci się wydaje. @tjery dobrze napisał. Tak, bo inne metody AA nie mają żadnych problemów . Już skończcie ból dupy pecetowcy. 4 godziny temu, nero2082 napisał(a): https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-sony-playstation-5-pro-pojawila-sie-w-polskich-sklepach/ sklepy już gotowe na preordery Anniversary ponoć ma być kilkanaście sztuk, ale tylko w bardzo drogim bundle z Dualsense Edge, więc raczej nie ma sensu szukać. W 5:30 widać jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi