Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Anniversary wpadło. Tutaj jeszcze pokazuje dostępne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września MediaMarkt poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Można tam jakoś wybrać opcje z napędem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Klasyczne kupowanie elektroniki w Polsce. Sami podają godzinę startu pre-orderów i się jej nie trzymają XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Godzine podali tylko na EuroRTV. U mnie też poszło na MediaMarkt, zadziwiająco sprawnie i podejrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Teraz, Szermac napisał(a): Godzine podali tylko na EuroRTV. U mnie też poszło na MediaMarkt, zadziwiająco sprawnie i podejrzanie Przecież PS5 u nas można było chyba przez 2 dni zamawiać w pre-orderze i potem jedynie x-kom nie dostarczył, a wtedy było nieporównywalnie większe ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września wzięte z MM Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września A no może, ja kojarzę, wywalanie się stron, usuwanie dodanej konsoli z koszyka itp:. itd:. ale to może były te kolejne rzuty, a nie pre-order, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Szkoda, że nie ma zestawu z napędem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Prosiaka brałem na premiere, jest gadżeciarzem, ale jakoś kurwa zero podjarki tym ps5 pro Gratki dla tych co dorwali swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 7 minut temu, Szermac napisał(a): Godzine podali tylko na EuroRTV. U mnie też poszło na MediaMarkt, zadziwiająco sprawnie i podejrzanie Tez mi sie wydaje to podejrzane. Jedyni maja dostepne i wciaz wisi Chialbym zobaczyc mine scalpeloe ktorzy kupili po 3-5 szt a konsola wciaz dostepna Edytowane 25 Września przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 6 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Czekam na cenę bundla z napędem w rtv. Nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 4 minuty temu, Szermac napisał(a): A no może, ja kojarzę, wywalanie się stron, usuwanie dodanej konsoli z koszyka itp:. itd:. ale to może były te kolejne rzuty, a nie pre-order, już nie pamiętam. Ja sobie kulturalnie przy kawce w pracy zamówiłem w dzień startu pre-orderów bez problemu i na następny dzień domówiłem drugą na wszelki wypadek. Nie było żadnego problemu i obie przyszły. Kolejne rzuty to były już cyrki, racja. Edytowane 25 Września przez Chmielinski Cytuj Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Jeszcze w Letyshops macie podniesiony cashback jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Ja myślałem, że polujecie na limitkę. Myślicie, że na premierę nie będzie w sklepie na półce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Szkoda, że nie pojawiła się nigdzie edycja Anniversary, może jutro wskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września U szwabow cisza a juz po 12 Ide w drzemke.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 2 minuty temu, pawel3569 napisał(a): Myślicie, że na premierę nie będzie w sklepie na półce? Wróżenie z szynki, ale nie widzę takiego hajpu jak przy ps4 pro. Strzelam, że nie będzie większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Pipolinio całą paletę pewnie zamówił Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 1 minutę temu, Snake_Plissken napisał(a): Szkoda, że nie pojawiła się nigdzie edycja Anniversary, może jutro wskoczy łatwiej trafić w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 173 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Co by nie mówić cena 3500 się potwierdziła czyli polaczki cwaniaczki nie przycięły w chuya Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września O dostępności Anniversary teoretycznie mają informować na socjalach Playstation Polska, ale cholera wie ile w tym prawdy, bo wg Sony pre-ordery w krajach bez PS Direct też mają startować 26.09, a do tej pory jest cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Na dedykowanej, polskiej stronie 30-lecia nie ma wyszczególnionej PS5 Pro, może się okazać, że gówno jednak dostaniemy xD https://www.playstation.com/pl-pl/30th-anniversary-collection/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 1 minutę temu, Snake_Plissken napisał(a): Na dedykowanej, polskiej stronie 30-lecia nie ma wyszczególnionej PS5 Pro, może się okazać, że gówno jednak dostaniemy xD https://www.playstation.com/pl-pl/30th-anniversary-collection/ jest portal, a on nie mial być sprzedawany tylko w bundlu z ps5 pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września No na to wygląda, że u nas tylko slimka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi