Lukas_AT 1 173 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Za pol godziny polnoc w UK. Zobaczy sie czy PS Direct sie zaktualizuje, ale stawiam na 10 rano jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Na niemieckiej np. jest, więc coś w tym może być. Z tego co kojarzę PS4 na 20. rocznicę było u nas dostępne w jakiejś śmiesznej ilości, więc dziwne jakby tym razem nie dali ich w ogóle. Edytowane 25 Września przez Chmielinski Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) w innych krajach (np Australia) są jakieś losowania xd na szansę na wyrwanie tego Anniversary. https://www.ebgames.co.nz/product/ps5/313486-playstation-5-pro-console-30th-anniversary-limited-edition-bundle to nie jest takie proste kliknąć pierwszy i mieć pad Anniversary się pojawił 3 minuty temu na amazon.uk, już wyprzedany https://www.amazon.co.uk/dp/B0DHTBJY7D?coliid=I2UKNBH6HDKA19&colid=15K2EITDTUXS2&psc=0&linkCode=sl1&tag=custombuilder-21&linkId=e1b17bb3baa65133cba725c8d76bcda3&language=en_GB&ref_=as_li_ss_tl Edytowane 25 Września przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Pewnie dotyczy tylko krajów z PS Direct. Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Dobra zamówiłem, trudno bez napędu ale już będzie zaklepane. Teraz napęd dokupić w ciągu miesiąca gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Skoro 3499 to z napędem myślicie że euro puści po 3999 czy są sknerusami i zarzucą 4299/4399? Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Cos mi sie wydaje, ze byla niepisana dzentelmenska umowa pomiedzy sklepami ze otwieraja stragan z ps5 pro o godz 10 rano... no ale MM zagralo po niemiecku Edytowane 25 Września przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 4 minuty temu, aset napisał(a): Skoro 3499 to z napędem myślicie że euro puści po 3999 czy są sknerusami i zarzucą 4299/4399? Obstawiam, że puszczą za 3999,99 zł. Sam napęd kosztuje oficjalnie 539 zł. Edytowane 25 Września przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 6 minut temu, AsmWalker napisał(a): Dobra zamówiłem, trudno bez napędu ale już będzie zaklepane. Teraz napęd dokupić w ciągu miesiąca gdzieś. Euro RTV będzie sprzedawać z napędem, Xkom chyba też ma bundle Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września X kom lepiej omijać patrząc na to jak było wcześniej z PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września jakby ktoś pytał czy jest hype na Pro - w australijskim EBGames poszło wszystko w minutę USA i UK mają tak samo jak u nas od 10:00 ale stronki im już ledwo zipią Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Wiadomo że zawsze ktoś kupi jak to się mówi, ale porównywanie zachodnich rynków do nas to chyba jeszcze nie czas. To zainteresowanie na tych stronach to nie wiadomo czy gracze czy "lokalni biznesmeni" plus ta edycja 30 lecia, też pewnie wzmagać będzie ruch w interesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jeszcze można zamawiać w Media Markt?!Pipolinio zaspał?!Czy brak możliwości brania za pobraniem ostudził jego zapał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Nadal można zamawiać. Ja tam się wstrzymuje. Nie mam ciśnienia, ale może jak wersja z napędem się pojawi w dobrej cenie to się pomyśli. A jak jednak będzie problem z dostępnością to mówi się trudno, kupi się w innym terminie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ja też bez ciśnieniaMam w koszyku w Media Markt, ale pierwszy raz w ogóle nowy sprzęt/nowa zabawka mnie nie grzeje..Jeszcze widząc cenę, zapowiedzi przez Sony, to jest jakaś porażka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Prosiak zamówiony w MM. Tam też brałem zwykle PS5 i dowieźli na premierę (no prawie, bo konsola nie wchodziła do paczkomatu i na następny dzień kurier doniósł). Tak w ogóle to dopiero teraz połączyłem, że kilka miesięcy temu wypisałem wolne na 8.11 to teraz trzeba dopisać jeszcze na siódmego, ewentualnie zdalna. A tak w ogóle to było pokazane jak konsola ma stać w poziomie? Ta sama nóżka co w Slim? Bo podstawka z fata chyba nie zadziała jak tu nie ma dysku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Mam tv z hdmi 2.0, pod koniec roku albo na początku przyszłego w końcu wymieniam na OLEDA. Czy na ten moment poczuję jakąś różnicę między pro, a zwykłą? Biję się z myślami czy jednak dziś nie wziąć Edytowane 26 Września przez niunias101 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 8 minut temu, Square napisał(a): Prosiak zamówiony w MM. Tam też brałem zwykle PS5 i dowieźli na premierę (no prawie, bo konsola nie wchodziła do paczkomatu i na następny dzień kurier doniósł). Tak w ogóle to dopiero teraz połączyłem, że kilka miesięcy temu wypisałem wolne na 8.11 to teraz trzeba dopisać jeszcze na siódmego, ewentualnie zdalna. A tak w ogóle to było pokazane jak konsola ma stać w poziomie? Ta sama nóżka co w Slim? Bo podstawka z fata chyba nie zadziała jak tu nie ma dysku. tak, będą te małe przeźroczyste plastikowe nóżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 116 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zamówiłem w MM .Podejrzewam,że o 10 na stronach Euro czy Xcomu będzie tłok patrząc co się dzieje za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września a te szare pady to też dziś mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września No ja czekam na Euro, bo MM średnio ufam. Nie wiem czy to dobrze, ale jak zobaczyłem, że jest jeszcze na MM to czekam. Eh, nie wiem czy dobrze, ale kiedyś się u nich przejechałem na premierze Death Strandinga. Szkoda że mediaexpert nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Media Expert i PS5 i Xboxa Series X i jakąś limitowana edycję Xboxa z Halo dowiózł mi na premieręZa to ostatnio pad do Astro Bota jak i gra zamiast w piątek, to przyszły w poniedziałek. Wysłali w dzień premieryI tak samo reklamuje u nich odkurzacz i sprawa ciągnie się od 20.08 - także ostatnio mi podpadli Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz jak widzę że bez problemu można kupić prosiaka to się w sumie zacząłem zastanawiać... może głupie pytanie, ale nie śledziłem na bieżąco tematu - z jakiego powodu Wy kupujecie? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Just now, LeifErikson said: Teraz jak widzę że bez problemu można kupić prosiaka to się w sumie zacząłem zastanawiać... może głupie pytanie, ale nie śledziłem na bieżąco tematu - z jakiego powodu Wy kupujecie? FOMO Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zakładając oczywiście, że tak jak ja macie już grubasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi