BRY@N 1 408 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 3 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Teraz jak widzę że bez problemu można kupić prosiaka to się w sumie zacząłem zastanawiać... może głupie pytanie, ale nie śledziłem na bieżąco tematu - z jakiego powodu Wy kupujecie? Też się zastanawiam. Na początku wszyscy jebali pomysł wydania PRO za taką kasę bez napędu a wystarczyło dać ładne kolorki zrobić Limited Edyszon i się wszyscy rzucili Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1. Konsola ma dać to co powinna dać PS5 czyli 60kl./4k. Choć pewnie przy GTA6 będzie i tak 30 kl. 2. Dobrze wspominam ps4 pro. 3. Bo stać. Tak na szybko zerknąłem na wymiary pro względem day one i chyba jest nieco większa i cięższa. To będzie gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Miałem w koszyku, zostało zapłacić. Do tego napęd, 4k a gier nie widać. GTA 6 ogram na XSX. Nie ma exa który zmierza tylko na PS5 i pro się tu przyda. Ale jak ktoś nie ma PC i siedzi tylko na Sony, chce trochę lepiej, to sprzedając starą te pro wyjdzie za spoko kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Tymczasem ja ze starym LCD z HDMI 2.0 gdzie nie mogę nawet wykorzystać "mocy" bazowego PS5 i VRR/40fps/120fps xD Chyba wole jednak kupić najpierw OLEDa a potem myśleć o PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 405 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Gdyby nie to, ze mam juz ograne te gry którymi promują pro to też bym kupił. A ta to po co. Nawet ten śmieszny Assassin przesunęli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Rozmiarowo ma niby być taka jak premierowa. 8 minut temu, LeifErikson napisał(a): Teraz jak widzę że bez problemu można kupić prosiaka to się w sumie zacząłem zastanawiać... może głupie pytanie, ale nie śledziłem na bieżąco tematu - z jakiego powodu Wy kupujecie? PS4 Pro wziąłem późno bo dopiero na premierę Borderlands 3 więc tutaj nie chce popełniać tego błędu i jak gry mają działać lepiej to nie ma sensu czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Osobiście nie mam presji i na razie czekam, u mnie znajomi wszyscy się wycofali z zakupu, ale jeden się już wyrwał więc przypuszczam, że zaraz pójdzie fala Ludzie ponarzekali na cenę, powieszali psy na sony, a teraz kurz opadł i sprzedaż będzie odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 12 minut temu, LeifErikson napisał(a): Teraz jak widzę że bez problemu można kupić prosiaka to się w sumie zacząłem zastanawiać... może głupie pytanie, ale nie śledziłem na bieżąco tematu - z jakiego powodu Wy kupujecie? U mnie w sumie bez rozsterek. Jak już się zastanawiam nad powodami czy coś kupić czy nie to znaczy, żeby nie kupować xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ten brak napędu to rzeczywiście lipa, bo jakby był wliczony do tych 3499 to pewnie nie byłoby szumu. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Fajna konsola. Dużo nowych gier ogunie - tzn. jak ktoś nie miał PS5 i PS4. Ale mogliby uczciwie ją też nazwać: PS5 Remastered. Przynajmniej nie byłoby niedomówień, do czego z grubsza służy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 7 minut temu, Square napisał(a): Ten brak napędu to rzeczywiście lipa, bo jakby był wliczony do tych 3499 to pewnie nie byłoby szumu. Jak myślałem o pro i byłoby te 3500zł z napędem to pewnie bym się nie zastanawiał nawet, ale jednak te powiedzmy 600zł więcej to wyjdzie prawie dwukrotność bazowej konsoli na premierę. Nie są to jakieś duże pieniądze, ale jednak sporo. Mam kilku znajomych co jeszcze siedzą na ps4/ps4pro i oni się cieszą bo używkę ps5 wyrwią w dobrych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września No, ja mam podobnie. W erze PS4 ówczesny prosiak robił robotę, ale teraz zostanę z grubasem chyba aż do premiery szóstki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Mam nadzieję, że te nóżki do poziomego ustawienia są w zestawie. Jak wołają za stand do pionu, to nigdy nie wiadomo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 16 minut temu, mario10 napisał(a): Jak myślałem o pro i byłoby te 3500zł z napędem to pewnie bym się nie zastanawiał nawet, ale jednak te powiedzmy 600zł więcej Ja ma jedną grę na płycie to mi akurat aż tak na tym nie zależy. Chyba, że coś powypada z Plusa co mam na płycie PS4 jak np GoT czy DS, ale to pewnie i tak wyjdzie taniej albo podobnie kupić cyfrę tych kilku tytułów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września A jak z "szarej kolekcji" będzie tylko sam Portal to też będziecie brali? Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Przyznam, że jest to troche irytujące, bylejakość z jaką Sony ogłosiło edycję na 30-lecie. Rzucili datą 26.09, wiadomo że PS5 Pro ma limitowany nakład, a cała reszta cisza. No i teraz bądź tu mądry i spróbuj coś kupić…a może nasz wspaniały kraj ta edycja ominie szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września "Musimy jeszcze zweryfikować dostępność zamówionych przez Ciebie produktów, dlatego ta wiadomość nie jest jeszcze potwierdzeniem zawarcia Umowy Kupna-Sprzedaży. Zawarcie umowy nastąpi wraz z przesłaniem przez nas kolejnej wiadomości." tez taką wiadomosc macie z Media Markt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ciekawe czy w euro będzie można za pobraniem brać Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ciekawe czy w euro będzie można za pobraniem brać Oby nie, bo wyeliminuje to trochę skalperów zamawiających w 5 sklepach za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 5 minut temu, AsmWalker napisał(a): "Musimy jeszcze zweryfikować dostępność zamówionych przez Ciebie produktów, dlatego ta wiadomość nie jest jeszcze potwierdzeniem zawarcia Umowy Kupna-Sprzedaży. Zawarcie umowy nastąpi wraz z przesłaniem przez nas kolejnej wiadomości." tez taką wiadomosc macie z Media Markt? Oho mediakrtyzmy widzę. Dlatego nie mam kolekcjonerki Death Stranding xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 8 minut temu, AsmWalker napisał(a): "Musimy jeszcze zweryfikować dostępność zamówionych przez Ciebie produktów, dlatego ta wiadomość nie jest jeszcze potwierdzeniem zawarcia Umowy Kupna-Sprzedaży. Zawarcie umowy nastąpi wraz z przesłaniem przez nas kolejnej wiadomości." tez taką wiadomosc macie z Media Markt? Może się załapie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Przepraszam ale co masz na myśli mediakrtyzmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, AsmWalker napisał(a): Przepraszam ale co masz na myśli mediakrtyzmy? To, że mi raz kolekcjonerkę a raz grę anulowali. Pierwszy raz tuż przed premierą, a drugi z miesiąc przed. Po prostu trochę się na nich sparzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ok, ja chyba jeśli będzie możliwość dziś to anuluje u nich i zamówię gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Godzinę temu, WisnieR napisał(a): Tymczasem ja ze starym LCD z HDMI 2.0 gdzie nie mogę nawet wykorzystać "mocy" bazowego PS5 i VRR/40fps/120fps xD Chyba wole jednak kupić najpierw OLEDa a potem myśleć o PRO. Tutaj dam radę - jeśli będziesz kupował oleda od LG to sytuacja wygląda tak: LG wydaje telewizory co roku które w wersji C i 65 cali kosztują na premierę około 13 - 14k i za nic w świecie nie kupuj za tyle. Dlaczego? Bo w momencie premiery nowego modelu (okolice kwietnia) to starszy model który praktycznie niczym się nie różni jest na wyprzedaży i spokojnie kosztuje od 6500 do 8000 MAX. Dlatego nie przepłacaj i kup jakiś na wyprzedaży bo kupując nówkę flagową stracisz dobre kilka tysięcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi