Antihero_ 27 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W sumie to jest beka straszna, że są powystawiane oferty bundle'i z napędami, a tu nawet ceny nie ma ustawionej. Same prosiaki w RTV już pół godziny przed miały ustawioną cenę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września X-kom jak to x-kom. Zawsze w lesie. W empiku też już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, ThePatrickyo napisał(a): W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione Szkoda, ze wcześniej nie widziałem. Cóż wziąłem z euro Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, ThePatrickyo napisał(a): W Media Expert pojawily sie zestawy Anniversary, pad i konsola zamówione no tak też kupilem ,ale bez Prosia Cytuj Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Link? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września https://www.mediaexpert.pl/lista,22624-sony-30-rocznica-oryginalnej-konsoli-playstation?sort=price_desc Tylko slim Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 499 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Nonname napisał(a): Link? https://www.mediaexpert.pl/search?query[menu_item]=&query[querystring]=PS5 ANNIVERSARY Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Edge nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września U mnie jeszcze w ogóle nigdzie nie ma preorderów Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Nie dla Polaka biedaka prosiak, wziąłem sobie pada na otarcie łez. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Shen napisał(a): Nie dla Polaka biedaka prosiak, wziąłem sobie pada na otarcie łez. No przycięli mocno, bo nawet nie ma w linkach, to znaczy, że wrzucili wszystko, prócz tego limitowanego bundle'a xDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ze strony ps direct z innych państw nie da się zamówić do Polski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września tego prosiaka 30th szkoda, ale dzieki bogu ze tu wlazlem i zobaczylem, ze w ME sa pady. ufffff. piekne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Widzę, że Sony twardo walczy z paskudnymi napędziarzami. Mimo że pojawiły się u nas i Prosiaki, i edycje Anniversary, to sklepy nie mają jednak w ogóle uzupełnionych stanów magazynowych napędów. Źle się dzieje w giereczkowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 20 minut temu, GearsUp napisał(a): No ale jakiś limit zamówień też raczej mają ustawiony Nie mają. To jest yanuszex, przy każdej większej premierze zamówienia są zbierane do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, gnom napisał(a): Pisalem juz wczesniej, ze na oficjalnej stronie Playstation Polska nie ma wzmianki o PS5 Pro w wersji anniversary. Wychodzi na to ze oficjalnie wylaczeni jestesmy z dystrybucji Wygląda na to, że tak. Widziałem na reddicie gościa z Finlandii, gdzie nie mają PS Direct, ale mówił, że pojawiły się w sklepach i na fińskiej stronie jest wzmianka o Pro, także chyba można się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 5 minut temu, Sewesew napisał(a): Ze strony ps direct z innych państw nie da się zamówić do Polski? A możesz? Nie wiem jestem w każdej kolejce od początku istnienia linka i żadna nie doszła do końca xD. Najbliżej jest Luksemburg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Slim Anniversary zamówiony, ciekawe czy Media Expert dowiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Kris77 napisał(a): Slim Anniversary zamówiony, ciekawe czy Media Expert dowiezie. Media mi dowiozło każdą konsole na premierę jaka u nich zamówiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tralalala 5 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jest gdzieś Slim Aniversary z napędem? Na ME widzę tylko digital Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Doczekałem się i.... XD W Hiszpanii wykupiona. Edytowane 26 Września przez Sewesew Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Panowie, a tego pięknego szarego Dual Sensa można gdzieś dostać osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Tralalala napisał(a): Jest gdzieś Slim Aniversary z napędem? Na ME widzę tylko digital wszystkie sa sprzedawane jako digital, ale anniversary maja dodatkowy panel pod naped w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi