ThePatrickyo 47 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Nie był planowany taki bundle, napęd kupujemy osobno Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Sewesew napisał(a): Doczekałem się i.... XD W Hiszpanii wykupiona. Luksemburg 1 min, ale raczej szanse nikłe Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 067 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, Starh napisał(a): Media mi dowiozło każdą konsole na premierę jaka u nich zamówiłem. No mi też, ehhhh teraz się będę wkur'wiał, że nie poczekałem. Ktoś miał jakieś złe doświadczenia z Euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Tralalala napisał(a): Jest gdzieś Slim Aniversary z napędem? Na ME widzę tylko digital nie ma czegoś takiego jak slim anniversary z napedem Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, mario10 napisał(a): Panowie, a tego pięknego szarego Dual Sensa można gdzieś dostać osobno? https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-sony-dualsense-30th-anniversary-szary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Trochę zaspałem z tym padem, zmówiłem dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Gdybyś ktoś widział Edge w edycji na 30 lecie to proszę o link Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, Sewesew napisał(a): Doczekałem się i.... XD W Hiszpanii wykupiona. A wysla do Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Luksemburg 1 min, ale raczej szanse nikłe Przynajmniej muzyczka jest fajna jak się wejdzie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, gnom napisał(a): A wysla do Polski ? NO nie wyślą, bo nie ma xD 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): Przynajmniej muzyczka jest fajna jak się wejdzie xd no qrwa mać xD po muzyczce zobaczyłem, że jest, a potem kliknąłem i Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Aaaa doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shad 0 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Na otarcie łez zamówiłem rocznicowego pada za 349zł w x-komie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W Holandii też już brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Czy przy premierze PS5 Madia Markt komus nie dowiozl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tralalala 5 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Kaszana straszna, że Prosiaka można zamówić z płatnością przy odbiorze w sklepie ale wersji rocznicowej już nie. Kompletny bezsens. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, Sewesew napisał(a): W Holandii też już brak. Nigdzie już nie ma, albo kolejka w pauzie, albo brak, raczej te linki to trzeba było wklikać przed tweetem tego kolesia, ale gdzie one był to nie mam pojęcia :D. W każdym razie był dreszczyk emocji i fajna muzyczka. W Polsce bez komentarza, bo sklepy chyba nie wrzuciły ani jednego egzemplarza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Slimka w bundle z grą? Ciekawe czy na płycie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Igor67 napisał(a): Slimka w bundle z grą? Ciekawe czy na płycie Playroom... Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Wziąłem pada. Szkoda, że wysyłka dopiero 21.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Playroom... a rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W media expert pad juz 399... ehh pazery Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W innych krajach już nawet zwykła ps5 szarak wyprzedana, a w Polsce cały czas dostępne. Dlatego jesteśmy 3 sortem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, gnom napisał(a): W media expert pad juz 399... ehh pazery Portal tez podniesli na 1199 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Sewesew napisał(a): W innych krajach już nawet zwykła ps5 szarak wyprzedana, a w Polsce cały czas dostępne. Dlatego jesteśmy 3 sortem. U nas też już pewnie wyprzedane, se możesz zamówić, a dostaniesz potem meila, że no sorki Panie, ale nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): W innych krajach już nawet zwykła ps5 szarak wyprzedana, a w Polsce cały czas dostępne. Dlatego jesteśmy 3 sortem. W cywilizowanym kraju sklepy wiedza ile dostana konsol. A my w kartonolandii teraz bedziemy codziennie zagladac na maila czy laskawie sklep bedzie w stanie zrealizowac nasze zamowienia, ale juz naszymi pieniazkami obracac mozna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi