rodi84 50 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Ale na ps5 pro jakoś brak hype. Dalej są dostępne w sklepach. Edytowane 26 Września przez rodi84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tralalala 5 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Wziąłem tego Prosiaka ale coś czuję, że niedługo będzie mail: „przepraszamy ale nie możemy zrealizować Twojego zamówienia” Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, MichAelis napisał(a): Portal tez podniesli na 1199 xd jaka cebula, masakra Ciekawe jak z zamówieniami już złożonymi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? 3 tys.? Edytowane 26 Września przez Sewesew Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Co za ze zezwierzęcenie z tymi podwyżkami cen w Media. Załapałem się na 370zł za pada, uff. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? Zwykłej? Pewnie z 10k zł+ za kilka lat. -- za tyle czwórki chodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Pure Bladestone napisał(a): Załapałem się na 370zł za pada, uff. Raczej pierwszeństwo będą mieli Ci co dali 399 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zwykła nie jest specjalnie limitowana, więc nie ma powodu, żeby była warta jakieś wielkie pieniądze. Pewnie trochę więcej niż zwykła biała, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Ja też, ja też... Zamówiłem szarą slimkę i dodatkowego pada w xkom. Tak wiem nie dowieźli podczas premiery PS5. Myślę, że drugi raz nie będzie wtopy... A może? Dziwne, bo można zamówić za pobraniem, w innych sklepach chyba trzeba opłacić z góry. Nie mam jakiegoś dużego ciśnienie. Nie dowiozą, to świat się nie zawali. Sam nie wiem, czy odbiorę to zamówienie. Jeśli jednak sklep wywiąże się z umowy, a ja bym zrezygnował, to odstąpię kolegą forumowicza. Ps. Mija kilkanaście minut, nadal brak potwierdzenia na mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Aleks napisał(a): Ja też, ja też... Zamówiłem szarą slimkę i dodatkowego pada w xkom. Tak wiem nie dowieźli podczas premiery PS5. Myślę, że drugi raz nie będzie wtopy... A może? Dziwne, bo można zamówić za pobraniem, w innych sklepach chyba trzeba opłacić z góry. Nie mam jakiegoś dużego ciśnienie. Nie dowiozą, to świat się nie zawali. Sam nie wiem, czy odbiorę to zamówienie. Jeśli jednak sklep wywiąże się z umowy, a ja bym zrezygnował, to odstąpię kolegą forumowicza. Ps. Mija kilkanaście minut, nadal brak potwierdzenia na mailu. Na xkomie doczytaj, że masz opłacić zamówienie w ciągu 3 dni. Inaczej anulują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Raczej pierwszeństwo będą mieli Ci co dali 399 xD Ja pyerdole, nie wpadłem na to, ale to możliwe. Zwierzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, Chmielinski napisał(a): Zwykła nie jest specjalnie limitowana, więc nie ma powodu, żeby była warta jakieś wielkie pieniądze. Pewnie trochę więcej niż zwykła biała, ale bez przesady. W sumie nie wiem do końca ile sztuk, bo na 20sto lecie PS4 ma też id na 12300 każda ma numerek, tak jak teraz Prosię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Z x-komem nie chodzi tylko o sytuację z PS5. Oni wtopili też kilkakrotnie np. z kartami graficznymi. Jeśli zależałoby mi na tym, żeby sprzęt dostać to nie kupiłbym u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zaraz się okaże, że te zwykłe nie są wcale takie limitowane i nici z zarobku heh Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Sewesew napisał(a): Zaraz się okaże, że te zwykłe nie są wcale takie limitowane i nici z zarobku heh No tak może być, w sensie nie wiem kto to kupuje na zarobek, to forum pasjonatów , ale nie ma nigdzie info ile sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Szare slimki sa limitowane ale nie numerowane. Wiec na pewno ich wartosc jako kolekcjonerki nie jest taka wielka. Jak ktos nie ma konsoli to super sprawa, ewentualnie do kolekcji. A czy na zarobek ? Raczej w dluzszej perspektywie, za 10-20 lat nieotwierany egzemplarz bedzie costam warty. W Media Expert - konsole wyprzedane. Jakbym nie przesiadal sie na PRO to bym wziam dla siebie ta szara. Edytowane 26 Września przez gnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 4 minuty temu, gnom napisał(a): Szare slimki sa limitowane ale nie numerowane. Wiec na pewno ich wartosc jako kolekcjonerki nie jest taka wielka. Jak ktos nie ma konsoli to super sprawa, ewentualnie do kolekcji. A czy na zarobek ? Raczej w dluzszej perspektywie, za 10-20 lat nieotwierany egzemplarz bedzie costam warty. W Media Expert - konsole wyprzedane. Jakbym nie przesiadal sie na PRO to bym wziam dla siebie ta szara. W godzinę się sprzedały. Z tysiąc mogli mieć. Większa uwaga była na modele pro. No i wyszło, że pod koniec listopada będę miał w domu 3 konsole PS5(Day one, szaraka i Pro) . Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 19 minut temu, Sewesew napisał(a): Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? 3 tys.? więcej spokojnie kilka K, więc śmiało weź więcej póki są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 20 minut temu, rodi84 napisał(a): Ale na ps5 pro jakoś brak hype. Dalej są dostępne w sklepach. w PL tak, w DE zniknęły po 40minutach właśnie trwa walka w UK Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Poza krzakami poważne firmy dostają info ile konsol dostaną więc to taki argument z krainy mchu i paproci. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jaka walka? Ja mam wciaz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września W sumie to Sony w ten sposób mogło ładnie wydymać skalperów a przy tym zadowolić graczy. Wypuszczamy limitowaną konsolę ale słabszą, na którą rzucą się skalperzy a przy tym normalni gracze nie będą mieli problemów z dostępnością Pro. A zestaw Pro Anniversary będzie u yaczesa Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, smallv86 napisał(a): Jaka walka? Ja mam wciaz: UK zaczyna godzinę później, tylko, że coś się zepsuło i nie działa, pewnie serwer nie wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Ale koorwstwo z tymi cenami za pada. Jak sobie pomysle ze pewnie za pół roku pojawi się drift w analogu i odeślą Ci zwykłego białego to już mi się odechciało szarego kolorku Edytowane 26 Września przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Na UK teraz każdy w EU się rzucił. Zapomnijcie. Będzie jeszcze szansa 10 października z tego co czytałem i może jeszcze później w mediamarktach i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi