Pupcio 18 302 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): jaka cebula, masakra Ciekawe jak z zamówieniami już złożonymi W tym kraju nie potrzeba scalperów bo jesteśmy yebani na oficjalnej sprzedaży xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 3 minuty temu, smallv86 napisał(a): Jaka walka? Ja mam wciaz: Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Kontroler za 369zł w Media Markt - https://mediamarkt.pl/pl/product/_kontroler-bezprzewodowy-sony-dualsense-edycja-limitowana-z-okazji-30-rocznicy-1485762.html\ Można nawet wybrać płatność przy odbiorze w sklepie. Edytowane 26 Września przez wrog 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Ja kiedys wylicytowalem na WOSP 2x Ps4 z 20th Anniversary jakos po 3-4k ale no biznesu na tym nie zrobilem bo nie chcialo mi sie trzymac 10 lat XD Edytowane 26 Września przez KOŁD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 3 minuty temu, Sewesew napisał(a): Na UK teraz każdy w EU się rzucił. Zapomnijcie. Będzie jeszcze szansa 10 października z tego co czytałem i może jeszcze później w mediamarktach i innych. No ja sobie poczekam z ciekawości, jest szansa, że na UK rzucili duży stock. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-sony-playstation-5-digital-edition-zestaw-w-edycji-limitowanej-z-okazji-30-rocznicy-1485763.html - w MM szarak też jest. Był też w x-kom. Jednak trochę tego mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Gdzie Edge Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września no i mają też napęd https://mediamarkt.pl/pl/product/_naped-optyczny-sony-do-konsoli-ps5-digital-edition-1479254.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 2 minuty temu, wrog napisał(a): Kontroler za 369zł w Media Markt - https://mediamarkt.pl/pl/product/_kontroler-bezprzewodowy-sony-dualsense-edycja-limitowana-z-okazji-30-rocznicy-1485762.html Fuck, przed chwilą kupiłem w media expert za 399 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, Sewesew napisał(a): https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-sony-playstation-5-digital-edition-zestaw-w-edycji-limitowanej-z-okazji-30-rocznicy-1485763.html - w MM szarak też jest. Był też w x-kom. Jednak trochę tego mają. nie na ten czekaliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 7 minut temu, smallv86 napisał(a): Jaka walka? Ja mam wciaz: Zaczeli pokazywac szacowany czas oczekiwania, ponad godzine. Kolejki jak w PRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, Mari4n napisał(a): Fuck, przed chwilą kupiłem w media expert za 399 No ja jak podnieśli cenę, to wolałem poczekać na MM. Opłaciło się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 minutę temu, chmura napisał(a): Zaczeli pokazywac szacowany czas oczekiwania, ponad godzine. Kolejki jak w PRL Tak już było o 8. Nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 5 minut temu, chmura napisał(a): Zaczeli pokazywac szacowany czas oczekiwania, ponad godzine. Kolejki jak w PRL Też ponad 1h, no niestety, byli szybsi, ale ponoc dalej jest i zamawiają. 3 minuty temu, Sewesew napisał(a): Tak już było o 8. Nic się nie zmieniło Było paused długo. --- fajny ten direct, szkoda, że w PL jak zwykle jesteśmy skazani na gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Fajny smaczek ten waiting room z nawiązaniem do Astro Cytuj Odnośnik do komentarza
Septh 0 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zamówiłem sobie preorder w jrc.cz, z odbiorem w sklepie. Bundle PRO+napęd za 22 990 czk, czyli jakieś 3 900pln. Płatność przy odbiorze, więc ciąglę myślę czy naprawde ją chcę brać Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Przy takim czasie możesz zapomnieć o limitowanym Pro. Na niemieckim direct czekałem 22 minuty, choć na początku było 12. Nie załapałem się, wyprzedają się w około 10-13 minut, niezależnie od regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Pojebane to jest “zaczynamy sprzedaz o 10 czasu uk ale jak nie wejdziesz na strone 4 godziny wczesniej to nie kupisz ale ci juz o tym nie powiemy” niech spierdalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września To tak nie działało. Godzinę przed rozpoczęciem była poczekalnia, później startowała kolejka, która była totalnie randomowa. Komu się udało to miał szczęście. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Teraz, pistaczek napisał(a): To tak nie działało. Godzinę przed rozpoczęciem była poczekalnia, później startowała kolejka, która była totalnie randomowa. Komu się udało to miał szczęście. Tyle. Tak, było losowanie, a potem dopiero kolejka. --- teraz spada gwałtownie w dół, co może oznaczać tylko out of stock Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Pada sobie sprawiłem- 359 w Media Markecie. Konsole olewam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września To samo, pad zamówiony mam nadzieję, że nie będzie jakiejś krzywej akcji typu ,,no sorry nie mamy tylu sztuk więc wypierdzielaj pan'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Kontroler za 369zł w Media Markt - https://mediamarkt.pl/pl/product/_kontroler-bezprzewodowy-sony-dualsense-edycja-limitowana-z-okazji-30-rocznicy-1485762.html\ Można nawet wybrać płatność przy odbiorze w sklepie.Dzięki, kupione Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jak pewnie większość tutaj. Najpierw chciałem, potem nie chciałem a koniec końców zamówione, opłacone w rtv agd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi