izon 1 005 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września No i mówiłem, że na PRO to będzie uj, a nie scalping, a jeszcze zaraz pójdą anulacje i konsole będą się walać pod nogami na premierę Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Trzeba czekać na czyszczenie magazynu u Pipolino 2 Cytuj
GearsUp 299 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W Japonii fajnie rozwiązali temat Dobra też akcja z raportowaniem aukcji i ebay ściąga ogłoszenia scalperom https://www.playstationlifestyle.net/2024/09/30/ps5-pro-30th-anniversary-scalpers-reported-ebay/ 1 1 Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Jeszcze apropos edycji limitowanej PS5 - zauważyłem, że stacja ładująca dla padów dodawana jest jedynie do bundle z PS5 Pro. Strasznie szkoda, bo taka stacja idealnie by zgrała się z limitowanymi padami i konsolą, a tak to nie do kupienia Cytuj
jimmy 1 354 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 16 minut temu, GearsUp napisał(a): W Japonii fajnie rozwiązali temat Czyli da się jak ludzie, a nie jak zwierzęta. Szanuję. 3 Cytuj
Shen 9 700 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 22 minuty temu, GearsUp napisał(a): W Japonii fajnie rozwiązali temat Dobra też akcja z raportowaniem aukcji i ebay ściąga ogłoszenia scalperom https://www.playstationlifestyle.net/2024/09/30/ps5-pro-30th-anniversary-scalpers-reported-ebay/ Tam jest cywilizacja, ludzie nawet śmieci nie rzucają na chodnik, a na zachodzie chlew. Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W euro AGD można dualsense zwykłego na 30 lecie kupić aktualnie. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Trzeba bedzie petycje zrobic za 9.5 roku aby u nas tez wprowadzili takie standardy sprzedazowe Taki fan to fan a nie kowalski co sobie stworzyl psn profil tylko na kupno pleya w ktorego i tak nie bedzie gral. No wszystko w temacie. Szanuje takie praktyki. Tylko szkoda ze to nie u nas Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dziwne, zwykle dualsensy na 30 lecie normalnie dalej wiszą euro AGD. Myślałem że to moment będzie. Cytuj
Ukukuki 7 111 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Price charting wyciąga średnią ze sfinalizowanych ofert na Ebayu. Ostatnio sealed sztuka poszła za tyle 28 lipca tego roku. Szkoda, że nie jest znany nakład tej Slimki teraz. Tamta edycja była limitowana do 12k egzemplarzy PS5 slim nie jest. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września tutaj macie zakończone aukcje z ebaya Cytuj
jimmy 1 354 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 14 minut temu, Ukukuki napisał(a): Tamta edycja była limitowana do 12k egzemplarzy PS5 slim nie jest. Limitowana na pewno jest, ale nie wiadomo do jakiej ilości. Na pewno więcej naprodukowali Slimki niż Pro, ale w sklepach też szybko zeszła. Cytuj
Sewesew 4 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 36 minut temu, jimmy napisał(a): Limitowana na pewno jest, ale nie wiadomo do jakiej ilości. Na pewno więcej naprodukowali Slimki niż Pro, ale w sklepach też szybko zeszła. Dziś rzut w euro rtv slimek poszedł dość szybko. Jak zobaczyłem info to po 30/50 min nie było. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W dupe niech Mnie cmoknie Sorry, w JP da się zrobić po ludzku sprzedaż ale reszta świata to już gorszy sort i bijcie się jak psy o kość. Teraz zresztą zapewne każdy skalpel zakłada konta aby na przyszłość może w końcu cywilizcja zawitała w dalsze rejony półkuli o której chyba skośnoocy nie wiedzą że istnieje. Prawda jest taka że to powinno być jeszcze PSN account z aktywnym chociaż PS Plusem tym podstawowym. Ogólnie to mam głęboko w dupie tą śmieszną upadającą korporacje niech zdychają, po gównianym VR2 i PS5 na premierę bez gier po premierze jak i praktycznie na koniec generacji nie wiem nawet czy warto o PS6 myśleć na premierę. 1 Cytuj
Ukukuki 7 111 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Godzinę temu, jimmy napisał(a): Limitowana na pewno jest, ale nie wiadomo do jakiej ilości. Na pewno więcej naprodukowali Slimki niż Pro, ale w sklepach też szybko zeszła. No tym tokiem myślenia to wszystko jest limitowane. Slimka nie będzie miała takiej wartości jak numerowena limitki, będzie to traktowane w przyszłości jako edycja specjalna jeśli chodzi o wycenę. Cytuj
jimmy 1 354 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Zgadzam się, że nie osiągnie takiej wartości, bo jest jej więcej i nie jest numerowana. Przez limitowaną rozumiem fakt, że została wyprodukowana jakaś konkretna ilość na okazję rocznicy i tyle, 'dodruku' nie będzie. Ile tego jest? Cholera wie, zeszło szybko u nas, a za granicą to już w ogóle. Ciekawe jacy influ w Polsce dostaną Prosiaka w limitce, jak jakieś kiszczaki yebane to Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 godziny temu, Shen napisał(a): Tam jest cywilizacja, ludzie nawet śmieci nie rzucają na chodnik, a na zachodzie chlew. Co? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 3 godziny temu, AsmWalker napisał(a): Dziwne, zwykle dualsensy na 30 lecie normalnie dalej wiszą euro AGD. Myślałem że to moment będzie. No bo każdy kolekcjoner chciał kupić raczej Edge, a też go w PL nie widziałem. Czy był? Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No bo każdy kolekcjoner chciał kupić raczej Edge, a też go w PL nie widziałem. Czy był? Były dzisiaj, właśnie w Euro AGD, poszły w niecałą godzinę 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 10 minut temu, ThePatrickyo napisał(a): Były dzisiaj, właśnie w Euro AGD, poszły w niecałą godzinę Za ile był? 1299? Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Za ile był? 1299? Dokładnie Cytuj
Bud 11 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Tak caly czas sledze dywagacje o cenie limitki PS5 Pro, bo mialem ja u siebie do kupienia (o ile by niej wywalilo przy koszyku) i w sumie stwierdzilem ze pewnie bedzie moze 50% czy 100% zysku w dluzszej perspektywie wiec nie chce mi sie sianka zamrazac. Z jednej strony troche szkoda jak widze zdj. powyzej ze idzie za 3-5k Dolarsow, ale moze skonczy jak PS4 Limited 20th i bedzie ich wisialo pelno do kupienia. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 2 minuty temu, Bud napisał(a): Tak caly czas sledze dywagacje o cenie limitki PS5 Pro, bo mialem ja u siebie do kupienia (o ile by niej wywalilo przy koszyku) i w sumie stwierdzilem ze pewnie bedzie moze 50% czy 100% zysku w dluzszej perspektywie wiec nie chce mi sie sianka zamrazac. Z jednej strony troche szkoda jak widze zdj. powyzej ze idzie za 3-5k Dolarsow, ale moze skonczy jak PS4 Limited 20th i bedzie ich wisialo pelno do kupienia. Na razie większość portali aukcyjnych kasuje aukcje. Akcja stop skalperom. Teoretycznie żadna osoba nie powinna sprzedawać więcej niż 1 sztuki i podobne Sony tego pilnuje. Może ostudzi to ich zapały na 40sto lecie, teraz też mieli trudniej, bo PSN ID itp. myślę, że większość konsol wpadło w ręce graczy (i influencerów). To tyle dobrze, szkoda, że nie polskich. Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 18 minut temu, Bud napisał(a): Tak caly czas sledze dywagacje o cenie limitki PS5 Pro, bo mialem ja u siebie do kupienia (o ile by niej wywalilo przy koszyku) i w sumie stwierdzilem ze pewnie bedzie moze 50% czy 100% zysku w dluzszej perspektywie wiec nie chce mi sie sianka zamrazac. Z jednej strony troche szkoda jak widze zdj. powyzej ze idzie za 3-5k Dolarsow, ale moze skonczy jak PS4 Limited 20th i bedzie ich wisialo pelno do kupienia. Ja wiem czy tak pełno...jakiś wybór jest, ale ceny sprawiają, że nie są to jakieś łakome kąski Przy PS5 Pro duże znaczenie ma też fakt, że jest to Pro, a przy PS4 jednak dali zwykłą wersję. Ja mam wrażenie, że o ile konsole jakąś tam wartość mogą mieć w przyszłości, tak z padami może być ciężko. Raz, że już teraz w sklepie ich ceny są wysokie, więc nakładając jeszcze zarobek na tym, to już robi się konkretna kwota - nie wiem czy sporo osób nie odpuści właśnie z tego powodu. Dwa, że pady od PS mają wbudowany akumulator, więc po kilku latach w pudełku, chyba pozostaje granie po kablu (czyli w sumie doświadczenie jeszcze bliższe PSOne ). A trzy, to przy tak słynnej awaryjności tych padów, kupno za kilka lat pada bez gwarancji za powiedzmy 800-1000zł to jest zakup podwyższonego ryzyka Cytuj
Plackus 447 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Myślicie że jak u nas wiszą jeszcze pre ordery na pro to jest legit i nie będą anulować ? Chyba by nie wisiały tyle czasu jakby nie wiedzieli ile mają ... Ziomek w pracy właśnie klika jedną na raty xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi