Fanek 668 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Niektórzy widza ciekawe gry w postaci Demons Souls, Spidermana, później Ratcheta, Horizon Zero Dawn 2. chyba pierwsze video z magazynu Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, u55r napisał: Zapotrzebowanie jest tak duże że powinny dostać tyle konsol ile mają preorderów do zrealizowania. Jeśli to prawda to zazdroszczę wam w tej Polsce, dziś kontaktowałem się ze wszystkimi sklepami które zajmują się sprzedażą elektroniki(w sensie liczące się na rynku) w Irlandii, takich sklepów jest 7. DiD, Argos, Gamestop, PowerCity, Currys, HarveyNorman, Smyth W kazdym mi powiedzieli że nie dość że nie wiedzą ile dostaną to nie wiedzą czy nawet na pre ordery im wystarczy, o wolnej sprzedaży można zapomnieć. Edytowane 2 listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 No tak tak jak pisałem wcześniej. Chcesz Xboxa, który najprawdopodobniej będzie na pólce w Polandii, kup z wysyłką do Irlandii. To chyba możliwe? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 2 minuty temu, LiŚciu napisał: No tak tak jak pisałem wcześniej. Chcesz Xboxa, który najprawdopodobniej będzie na pólce w Polandii, kup z wysyłką do Irlandii. To chyba możliwe? Będę brał to pod uwagę. Cytuj
MEVEK 3 455 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Godzinę temu, eX4cT_PL napisał: Jeśli to prawda to zazdroszczę wam w tej Polsce, dziś kontaktowałem się ze wszystkimi sklepami które zajmują się sprzedażą elektroniki(w sensie liczące się na rynku) w Irlandii, takich sklepów jest 7. DiD, Argos, Gamestop, PowerCity, Currys, HarveyNorman, Smyth W kazdym mi powiedzieli że nie dość że nie wiedzą ile dostaną to nie wiedzą czy nawet na pre ordery im wystarczy, o wolnej sprzedaży można zapomnieć. World of wounder sprobuj. Glownie sklep z zabawkami i lego, ale ja wlasnie tam kupilem swoja premierowa PS4ke, kiedy gamestop wypsztykal sie z konsol. Mieli normalnie na polkach. Pre ordera nie zrobisz, ale warto obdzwonic, czy w ogole sa zaintetesowani produktem. Wiesz... jak jest hype to moga miec na premiere kilja sztuk na przyciagniecie klijenta i zarobek. Warto zadzwonic. 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 1 hour ago, eX4cT_PL said: Jeśli to prawda to zazdroszczę wam w tej Polsce, dziś kontaktowałem się ze wszystkimi sklepami które zajmują się sprzedażą elektroniki(w sensie liczące się na rynku) w Irlandii, takich sklepów jest 7. DiD, Argos, Gamestop, PowerCity, Currys, HarveyNorman, Smyth W kazdym mi powiedzieli że nie dość że nie wiedzą ile dostaną to nie wiedzą czy nawet na pre ordery im wystarczy, o wolnej sprzedaży można zapomnieć. Gdzie ty dzowniłeś? Pre-orderowcy z Argos na pewno dostaną konsole na premiere ( i nie tylko z tej firmy). Jeżeli wykonałeś telefony do sklepów, gdzie odbierają zwykli pracownicy, to dostaniesz taką odpowiedz- pewnie zostali tak poinstruowani. Na pewno nie kontaktowałeś się osobami, ktore mają wiedze ile konsol zostanie rzuconych na start. Uwierz mi, nie wierz w to co mówią szeregowi pracownicy. Ja konsole zamówiem 25 wrzesnia z Argos. Zeszła cała kwota z konta oraz dostałem e-mail z potwierdzonym zakupem. Narazie nie nie dostałem wiadomości od nich o jakiś problemach. Narazie mam status: Order summary for:249053470 Your order was placed on:25th September 2020 (Internet) Delivery method:Home delivery Cat No. Product Qty Price Status 679/5199 Sony PlayStation 5 Console Pre-Order - hide full order details 1 £449.99 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Argos w Irlandii działa inaczej niż w UK, kontaktujesz się z UK z zapytaniem o Irlandię....kontaktowałem się bezpośrednio przez infolinie, ale to też tak jak mówisz, rozmowa jak z szeregowym pracownikiem, mają formułkę którą muszą powtarzać i tyle, 10ego pozostaje mi jeździć po sklepach i pytać czy coś mają dla szaraków bo nie chce mi się czekać 2 tygodnie na Gamestopa zamkniętym w domu przez ten (pipi)y lockdown. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 @eX4cT_PL Bez urazy ale co nas w polszy obchodzi że w Irlandii nic nie wiedzą ile sztuk i w ogóle? U nas też nie wiedzą, ale ogólnie to są dwa różne, inne rynki. I dzwonienie do wielkich kierowników sklepów z elektroniką. To już się nudne robi. Niech już w końcu będzie będzie 19.11, to się dowiemy. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 (edytowane) https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-ps5-nowa-preorder-19-11-2020 Hahaha. 3 osoby licytuja Edytowane 2 listopada 2020 przez sajmon34 4 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 39 minut temu, sajmon34 napisał: https://allegrolokalnie.pl/oferta/sony-playstation-5-ps5-nowa-preorder-19-11-2020 Hahaha. 3 osoby licytuja Ale ktoś sobie źle zalicytował. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Godzinę temu, Snake_Plissken napisał: Ale ktoś sobie źle zalicytował. Albo typ co wystawia sobie podbił stawkę. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Prędzej to drugie. Jak ktoś nie kupi na premierę, to kupi xboxa proste. Tak to będzie wyglądać Cytuj
Nieborak 0 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 10 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Ogólnie może w Niemczech zaczną szybciej sprzedaż, ale nie u nas. U nas jest 2 listopad, a sklepy nawet nie wiedzą kiedy i ile sztuk dostaną. Więc liczenie, że nagle za tydzień ruszą z wysyłką jest chyba dość naiwne. Na stronach Neonetu i RTV Euro AGD data premiery akcesoriów i gier premierowych (Deamon's Soul, Spiderman, Sackboy) zmieniła się na 12.11.2020. Może coś jest na rzeczy z wcześniejszą premierą... Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Nic nie jest na rzeczy, bo akcesoria wcześniej miały być wysyłane i data 12.11 jest już od kilku dobrych tygodni w EURO. W Stanach i Kanadzie już od zeszłego tygodnia ludzie dostają przesyłki z zamówionymi akcesoriami Cytuj
darkos 4 301 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 O wyborze konsoli trzeba było zdecydować przed preorderem. Obie firmy informowały o tym ze nie będą w stanie wyprodukować dużych ilosci. Dlatego preordery to był w zasadzie wyscig dla zdecydowanych wziąć w nim udział. Nawet ci którym wydawało się ze wyscig wygrali i dostana konsole bo załapały się na preorder sa teraz dyskwalifikowani. Podoba mi się takie podejście jak to w Irlandii gdzie w prost informuje się graczy o anulowaniu ich zamowien na dwa tygodnie przed premierą. Tu w Polsce panuje brak informacji odnośnie tego czy i komu uda się zrealizowac zamowienia. I tak gracze siedzą na bombie dezinformacji i czekają do 19.11 aż wybuchnie. Dobrze ze wczesniejsza premierą XBoxa pokaże skale zrealizowanych zamowien i ile konsol zostało do sprzedania. Może Ci którym nie uda się kupic PS5 kupia właśnie XBoxa. Cytuj
iks 80 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) Nie tylko u nas, na zagranicznych forach (resetera) ludzie tak samo się martwią czy dostaną swoją konsolę. Edytowane 3 listopada 2020 przez iks Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 3 minuty temu, iks napisał: Nie tylko u nas, na zagranicznych forach (resetera) ludzie tak samo się martwią czy dostaną swoją konsolę. Myślę, że jeśli preorderowcy mieliby utrudniony dostęp do konsol, za które już zapłacili, oznaczałoby to, że na tyle źle się na świecie podziało, że brak konsoli byłby wówczas najmniejszym problemem. Musiałoby być naprawdę bardzo źle, by taka korporacja jak Sony straciła jakieś zyliony pieniędzy na odwołanej/przełożonej w przyszłość premierze. Dlatego ja się jakoś szczególnie o mój egzemplarz nie obawiam. Albo będzie o czasie, albo wcześniej, jeśli faktycznie będą się szykowały jakieś głębokie lockdowny w EU. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Ja tam spokojnie czekam na PS5, ale to tylko chyba dlatego ze nie spieszy mi się w co gra na niej, Cyberpunk na PC, Sackboy z synem ale on jeszcze trochę za mały, a Morales-a zostawiam sobie na święta żeby pod klimat świątecznego N.Y. pasowało, wiec 0 stresu ale tym co sprzedali wszystkie konsole? ufff współczucia Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 1 godzinę temu, Labtec napisał: Ja tam spokojnie czekam na PS5, ale to tylko chyba dlatego ze nie spieszy mi się w co gra na niej, Cyberpunk na PC, Sackboy z synem ale on jeszcze trochę za mały, a Morales-a zostawiam sobie na święta żeby pod klimat świątecznego N.Y. pasowało, wiec 0 stresu ale tym co sprzedali wszystkie konsole? ufff współczucia No jak się ma jeszcze pc to źle bez konsoli nie jest. Po co miałem trzymać te plastiki pod tv jak wiedziałem że kupuje nowe. Ale fakt jak ktoś nic nie ma to ciężko może być Cytuj
jamesjoyce 0 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 (edytowane) Edytowane 3 listopada 2020 przez jamesjoyce Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Zamknięcie galerii handlowych kolejnym etapem pełzającego lockdownu. Decyzja może zapaść na dniach Trzeba będzie zmienić forme dostawy z odbioru na kuriera czy cos. Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 He he, moje ME jest wolnostojace, szach-mat Mateuszu. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 A na wiosne zamkneli wolnostojace elektromarkety czy nie? Bo tez mam w takim odbior Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Były cały czas czynne, tylko w galeriach zamknięte Cytuj
Nataniel 0 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 A na wiosne zamkneli wolnostojace elektromarkety czy nie? Bo tez mam w takim odbiorMedia expert czy MM był zamknięty.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi