Assassins_78 825 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wiem, że już to było, ale.. Ale jak można tak umieścić promienniki ciepła-żadnego mocowania jedynie na pastę Coś czuje że to nie podziała długo Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wydaje mi się, że ta blaszka z góry ładnie wszystko dociska więc nic tam nie ma prawa się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Tez zwrocilem na tp uwage. Ale czy tam nie ma od strony bez pasty malyvh magnesow ? Bo to nie jest specjalne luzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @gnom magnesy ?? no nie tam nie ma nic poza pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Prawa czesc radiatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu OK, tu więcej jest omówione chłodzenie, ale nadal nie jestem przekonany czy tak zamontowane promienniki (zasilanie, mosfety) po dłuższym czasie będą się mijały z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 36 minut temu Udostępnij Opublikowano 36 minut temu Widzę że Baldurek Pro enhanced ma być, ciekawi mnie jak będzie akt 3 wyglądał w takim razie jeśli chodzi o płynność działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 6 minut temu Udostępnij Opublikowano 6 minut temu Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): @oFi jak blaszka? tam jest zwykła pokrywa plastykowa, nic tam nie ma. Ciepłowód trzyma się na pastę. Rzeczywiście. Ale fuszera Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi