Czoperrr 5 027 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 54 minutes ago, BulletPOL said: Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem. Tajemnica jaka to duża sieć sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 33 minuty temu, oFi napisał(a): sklep bedzie parę milionów do przodu. Pare milionow iranskich riali, i to przy dobrym wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BulletPOL napisał(a): Obejrzałem dokładnie ten teardown i faktycznie, jedyny element od zewnętrznej strony (oprócz pasty) jaki podtrzymuje cały heatsink, to ta zewnętrzna plastikowa obudowa No ciężko im było przewiercić dwie śrubki przez ten radiator. Mało tego, sekcja zasilania bez termopadów. Z jednej i drugiej strony tej blaszki nałożona tylko pasta i do tego na słowo honoru "przyklejony" heatsink. Przecież to za rok będzie tam fruwać. Nie wierze, co za badziew... PS: Pewnie w (po) przy(e)gotowaniu będzie już nowa rewizja konsoli Ja napisałem co zauważyłem, inni albo wnioski wyniosą albo oleją (pewnie oleją, bo ..... mustHAVe) Ja spokojnie się przyglądałem tematowi i nie mogę z co niektórych :D Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Rash napisał(a): "Skoro nie widać różnicy, to po co przeplacać ?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dropy nawet w performance mode Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Właśnie miałem pytac o tego Alana bo przeklikałem i widzę te same wartości na obu konsolach. Czego moje oko nie dostrzega ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Właśnie miałem pytac o tego Alana bo przeklikałem i widzę te same wartości na obu konsolach. Czego moje oko nie dostrzega ? Ceny na PRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Brazylijczyk pokazuje oba tryby dostepne na PS5, a co z trybem PRO ? Po kiego takie porownania robic. Zeby pokazac ze niespatchowane gierki nie robia roznicy na ps5 pro ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minutes ago, drozdu7 said: Właśnie miałem pytac o tego Alana bo przeklikałem i widzę te same wartości na obu konsolach. Czego moje oko nie dostrzega ? -3500 na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 212 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, gnom napisał(a): Brazylijczyk pokazuje oba tryby dostepne na PS5, a co z trybem PRO ? Po kiego takie porownania robic. Zeby pokazac ze niespatchowane gierki nie robia roznicy na ps5 pro ? Po prawej stronie jest pro Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jaki zdupy ten test, nawet RT nie widac na tych porownaniach Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) PS5 PRO bez patcha nie posiada dodatkowego trybu graficznego i bez niego nie będzie żadnej różnicy miedzy tymi konsolami. Konsola sama z siebie magicznie nie podniesie rozdzielczości i nie zwiększy jakości efektów czy detali. Tutaj jest pokaz FF VII Rebirth już po patchu, w którym dodano specjalną opcje graficzną - Versatility. Edytowane 1 godzinę temu przez BulletPOL Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 027 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Alanek na obu konsolach wygląda kiepsko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BulletPOL napisał(a): Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem. A jak sytuacja z napędami? Coś tam Sony dostarcza czy olali temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja grałem i nawet przez sekundę nie myślałem o graficznych detalach bo gierka masakrator Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 40 minut temu, Czoperrr napisał(a): Tajemnica jaka to duża sieć sprzedaży? W sumie nie, EURO. 3 minuty temu, ThePatrickyo napisał(a): A jak sytuacja z napędami? Coś tam Sony dostarcza czy olali temat? Zapomniałem dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Napędów nie ma i nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 50 minut temu Udostępnij Opublikowano 50 minut temu Na stronie Mediaexpert konsola też jest cały czas w sprzedaży. Co ciekawe przy preorderze PS4Pro gdzieś 3 tyg.wcześniej chcieli pieniążki albo alulowanie zamówienia. Teraz dalej mam nie zapłacone a żądań o walutę brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu A było już gdzieś jakieś konkretne rozstrzygnięcie że ten cały PSSR nie jest możliwy na bazowej PS5? Albo przynajmniej w grach first party? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 027 Opublikowano 39 minut temu Udostępnij Opublikowano 39 minut temu 2 minutes ago, drozdu7 said: A było już gdzieś jakieś konkretne rozstrzygnięcie że ten cały PSSR nie jest możliwy na bazowej PS5? Albo przynajmniej w grach first party? Pewnie byłby możliwy ale muszą mieć jakiś selling point dla PS5 Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 39 minut temu Udostępnij Opublikowano 39 minut temu 51 minut temu, BulletPOL napisał(a): PS5 PRO bez patcha nie posiada dodatkowego trybu graficznego i bez niego nie będzie żadnej różnicy miedzy tymi konsolami. Konsola sama z siebie magicznie nie podniesie rozdzielczości i nie zwiększy jakości efektów czy detali. Tutaj jest pokaz FF VII Rebirth już po patchu, w którym dodano specjalną opcje graficzną - Versatility. Już było wrzucane stronę wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu Teraz, Czoperrr napisał(a): Pewnie byłby możliwy ale muszą mieć jakiś selling point dla PS5 Pro. Nie no poważnie pytam, jako kompletny laik oczywiście. Przecież teraz wychodzi że różnica między ps5 a pro jest mniejsza niż XsX a Xss. Z takiego Fsr korzysta zarówno słaby Steam Deck jak i mocne kompy. Więc tak się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 36 minut temu Udostępnij Opublikowano 36 minut temu PSSR jak narazie jest rozwiazaniem AI za ktorego prace odpowiada zmodyfikowany procesor GPU wzgledem zwyklego PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi