Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

54 minutes ago, BulletPOL said:

Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym :rofl:

Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem.

Tajemnica jaka to duża sieć sprzedaży?

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

1 godzinę temu, BulletPOL napisał(a):

Obejrzałem dokładnie ten teardown i faktycznie, jedyny element od zewnętrznej strony (oprócz pasty) jaki podtrzymuje cały heatsink, to ta zewnętrzna plastikowa obudowa :facepalm:

No ciężko im było przewiercić dwie śrubki przez ten radiator. Mało tego, sekcja zasilania bez termopadów. Z jednej i drugiej strony tej blaszki nałożona tylko pasta i do tego na słowo honoru "przyklejony" heatsink.

Przecież to za rok będzie tam fruwać. Nie wierze, co za badziew...

PS: Pewnie w (po) przy(e)gotowaniu będzie już nowa rewizja konsoli ;)

Ja napisałem co zauważyłem, inni albo wnioski wyniosą albo oleją (pewnie oleją, bo ..... mustHAVe) Ja spokojnie się przyglądałem tematowi i nie mogę z co niektórych :

PS5 PRO bez patcha nie posiada dodatkowego trybu graficznego i bez niego nie będzie żadnej różnicy miedzy tymi konsolami.

Konsola sama z siebie magicznie nie podniesie rozdzielczości i nie zwiększy jakości efektów czy detali.

Tutaj jest pokaz FF VII Rebirth już po patchu, w którym dodano specjalną opcje graficzną - Versatility.

Edytowane przez BulletPOL
1 godzinę temu, BulletPOL napisał(a):

Dzwoniłem przed chwilą do znajomych z pewnej dużej sieci sprzedaży, aby zapytać czy mają już na magazynie PS5 PRO i czy będzie jakaś wrzutka na sklep. Oni do mnie, że coś tam mają, ale ile i czy wystarczy na zamówienia przedpremierowe, tego nie wiedzą nawet na magazynie logistycznym :rofl:

Okazuję się, że pewna sieć, dalej sprzedaje konsole na swojej stronie, nie mając potwierdzenia dostępności u dystrybutora. Albo to jakiś nieśmieszny żart, albo serio, będzie za chwilę problem z zakupem.

A jak sytuacja z napędami? Coś tam Sony dostarcza czy olali temat? :D 

51 minut temu, BulletPOL napisał(a):

PS5 PRO bez patcha nie posiada dodatkowego trybu graficznego i bez niego nie będzie żadnej różnicy miedzy tymi konsolami.

Konsola sama z siebie magicznie nie podniesie rozdzielczości i nie zwiększy jakości efektów czy detali.

Tutaj jest pokaz FF VII Rebirth już po patchu, w którym dodano specjalną opcje graficzną - Versatility.

Już było wrzucane stronę wcześnie 

Teraz, Czoperrr napisał(a):

Pewnie byłby możliwy ale muszą mieć jakiś selling point dla PS5 Pro.

Nie no poważnie pytam, jako kompletny laik oczywiście. Przecież teraz wychodzi że różnica między ps5 a pro jest mniejsza niż XsX a Xss. 

Z takiego Fsr korzysta zarówno słaby Steam Deck jak i mocne kompy. Więc tak się zastanawiam