Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Szermac napisał(a):

U mnie w apce DPD, gotowa do nadania z 4 rano, to na wszelki wypadek jutro HO trza wziąć.

Nie mam apki to nie wiem. Na stronie MM masz numer przesyłki czy inny status niż w trakcie?

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Czyli PS4 version wciąż superior. 

brak pro patcha, a Ultra Boost wyszarzony w menu więc będzie działać jak Sony zrobi taką aktualizację, co w przypadku PS4 Pro zajęło kilka miesięcy 

wklejajcie dalej te filmy :facepalm:

• Haha 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Z drugiej strony czemu tak mało gier ma PRO pacza na premierę? Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF. Ja rozumiem, że pewnie w końcu będę, ale serio słabe to

Opublikowano
Just now, Basior said:

Z drugiej strony czemu tak mało gier ma PRO pacza na premierę? Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF. Ja rozumiem, że pewnie w końcu będę, ale serio słabe to

Myślisz, że każdemu chce się spełniać widzimisie Sony i mimo wszystko małej liczby odbiorców Pro? Kto im za to zapłaci?

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Myślisz, że każdemu chce się spełniać widzimisie Sony i mimo wszystko małej liczby odbiorców Pro? Kto im za to zapłaci?

Sony. Właśnie o tym mówię, że to Sony powinno sypnąć groszem

Opublikowano
1 minutę temu, Basior napisał(a):

nie mają hajsu za to, mimo że mieli dostęp do tech od około ~roku 

kilku studiom powinno na tym mimo wszystko zależeć, Capcom i Square szybko zareagowali przy DD2 i Finalu, szkoda że cisza na temat FFXVI i Wukonga 

Opublikowano
7 minut temu, Basior napisał(a):

Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF.

Zapewne jest tak jak z PS4 Pro i każdy tytuł wydany po sierpniu czy tam innej dacie ma obsługiwać Pro więc jeżeli jeszcze tego nie ma w SH to będzie.

Opublikowano
18 minut temu, nero2082 napisał(a):

MM nie wysyła powiadomień "bo nie i ch", może się co najwyżej pojawić status "gotowy do odbioru"

podjedź na 10:00 i bierz nawet bez kodu odbioru na oświadczenie

Już mam powiadomienie w apce DPD ;)

17 minut temu, Square napisał(a):

Nie mam apki to nie wiem. Na stronie MM masz numer przesyłki czy inny status niż w trakcie?

Jak sobie teraz zainstalujesz i zarejestrujesz się mailem albo numerem telefonu podanym przy zamówieniu to Ci się pojawi w apce ;) A kupowałem jako gość to nie mam jak zobaczyć na stronie xd

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Wrzesień: nie dam się dymać Sony na kasę, nie biorę Prosiaka :shotgun:

Listopad: jutro odbieram Prosiaka :ohboy:

Edytowane przez pattro
  • Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

recki Pro o 12:00 zdaje się? w tym godzinny materiał od DF gdzie mają przyglądać się Spideyowi 2 i Alanowi 2

edit. są pierwsze recki 

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

PS5 Pro wita testerów :hi:

Pamietajcie aby paski graficzne ustawiać na ultra high setting i grać długo. Rozgrzewajcie te konsole do czerwoności. Zglaszajcie do serwisów wszystkie nieprawidłowości jak piszczące cewki i głośno pracujace wiatraki. :jim:

Opublikowano

Czytalem kilka recek. PSSR mocno poprawia obraz robi robote. Bez niego konsola by nie miala sensu. Do tego kultura pracy podobno w porzadku. O to drugie sie martwilem pamietajac PS4 Pro, ale i tak trzeba czekac kilka miesiecy by zobaczyc czy nie bedzie zadnych niespodzianek.

• Plusik 2