jimmy 1 230 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 12 minut temu, Nyu napisał(a): te różnice są dość kosmetyczne jak na przejście na nową konsolę. Rzecz w tym, że Pro to nie jest nowa konsola. To tylko kolejny wariant tej samej konsoli. Droższy, mocniejszy, z dodatkowymi funkcjami, ale wciąż wariant. A niektórym się myli z kolejną generacją. Płaczu by nie było gdyby na start generacji równocześnie wychodziły 3 modele w różnych widełkach cenowych: FAT, Slim, Pro (do wyboru, do koloru według zachcianki, potrzeb i zasobności portfela). A przez to że Pro wychodzi w połowie generacji (ofc żeby zarobić na bardziej zajawionych 2x) to niektórzy błędnie oczekują nowych procków, tytułów startowych itd. Nie ma jednej uniwersalnej odpowiedzi czy warto czy nie warto. Dla mnie zdecydowanie warto. 1 Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada test Digital Foundry wrócił, krótszy o 3min 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Godzinę temu, wojtas011 napisał(a): BG3 piękny upgrade, myślę, że warto zainwestować w PRO wszystko przez xboxa series s 1 Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) Jako osoba, która od PS2 kupowała każdą wersję konsoli Sony muszę przyznać, że jednak trochę przykro się na to wszystko patrzy. Większość konsoli była sprzedawana po koszcie produkcji lub nawet po delikatnej stracie a producent zarabiał najwięcej na grach i ewentualnym abonamencie, dzięki temu nie dało się kupić PC o zbliżonej mocy konsolowej przy tym samym budżecie. Zadowolony gracz chętnie kupował konsole i nowe gry a nie remastery i to najlepiej bez płyty tylko wszystko w digitalu… Mam ogromny sentyment do tej marki i na wiele złych rzeczy potrafię przymknąć oko za dostarczenie mi wspaniałej rozrywki i wielu pięknych gier jednak to zaczyna się robić niesmaczne. Niestety Sony może robić z nami co chce przez brak realnej konkurencji na rynku konsol stacjonarnych Edytowane 6 listopada przez Insane3d Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 17 minut temu, nero2082 napisał(a): krótszy o 3min Ciekawe co wycięli. Cytuj
Rash 234 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Za chwile wam się status przesyłek odświeży. Teraz już z górki Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada 18 minut temu, Rash napisał(a): Za chwile wam się status przesyłek odświeży. Teraz już z górki bez zmian z MM, mam się martwić? Cytuj
gnom 88 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 3 minuty temu, nero2082 napisał(a): bez zmian z MM, mam się martwić? A jaki masz status ? Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada 20 minut temu, gnom napisał(a): A jaki masz status ? w trakcie realizacji Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 godziny temu, pattro napisał(a): @jar3czek, ewidentnie ktoś dał D przy realizacji zamówienia. Dzwoń do nich, a jak coś to napisz na PW spróbuję to pchnąć do przodu. Nie ma problemu z dostępnością konsol. Spróbuję przedzwonić jutro rano jeśli do tego czasu nic się nie ruszy, thx. Co do wideo od DF to wychodzą nowe ciekawostki - konsola dalej nie wspiera HDMI 2.1 (w pełni), Pro W 4K@120Hz dalej trzeba się męczyć z gównem rozmazanym w YUV422, oni są niemożliwi, to już nawet Series S jest w stanie tutaj ogarnąć RGB/4:4:4 1 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Teraz, nero2082 napisał(a): w trakcie realizacji No to lipa. Oplaciles ? Dostawa czy odbior w sklepie ? Cytuj
drozdu7 2 734 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 21 minut temu, Daffy napisał(a): Prawda to że baldur3 na Pro ma całe 3fpsy więcej? AI się dopiero uczy 2 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada No nic, jutro dajcie znać czy warto czy nie warto bo po tych recenzjach to już człowiek zgłupiał na GTA 6 w 60 fps to chyba nie ma co liczyć widząć po przykładzie BG 3 Cytuj
Rash 234 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): AI się dopiero uczy Zdecydowanie, Janek z digital foundry w materiale z recenzji na przykładzie stellar blade pięknie pokazuje czym jest ta technologia i co już potrafi Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Rzecz w tym, że Pro to nie jest nowa konsola. To jest nowa konsola. Nie nowej generacji. Ale whatever. Kwestia nazewnictwa. Przykre jest jednak to, że na PC masz remastery za darmo, i to wszystkiego, większości gier ever. Niektóre mają tylko podbita rozdzialke i FPS, a niektóre tekstury i oświetlenie również. Tutaj trzeba kupić nową konsolę by dostać symboliczną różnicę. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada Godzinę temu, gnom napisał(a): No to lipa. Oplaciles ? Dostawa czy odbior w sklepie ? jaka lipa? weź nie denerwuj ja już mam weekend ustawiony na PROfesjonalne granie :p opłacone, z odbiorem w sklepie Cytuj
Szermac 2 715 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 7 minut temu, nero2082 napisał(a): z odbiorem w sklepie No to jutro za pewne będziesz mógł odebrać, luźno Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada 1 minutę temu, Szermac napisał(a): No to jutro za pewne będziesz mógł odebrać, luźno sam sobie muszę wklejać te gify teraz xd hype nabity, materiał DF uspokoił a info o kolejnych pro paczach podkręciło śrubę 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Poczekam na drugą generację PRO. Ten radiator niczym nieprzytwierdzony do procka trochę mnie martwi jednak 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 225 Opublikowano 6 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5 Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie 2 20 Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 6 godzin temu, pattro napisał(a): Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie Wyobraźcie sobie ten płacz dziecka przy wigilijnym stole 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 15 minutes ago, jimmy said: Wyobraźcie sobie ten płacz dziecka przy wigilijnym stole Konsola za 3500 to idealny świąteczny prezent dla dziecka 1 Cytuj
mario10 515 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Łooo zaczynają się bundle widzę A tak a propos tych świąt i prezentów to syn mój ostatnio mnie zapytał czy kupuję ps5 pro bo ma chrapkę na mojego facika Edytowane 7 listopada przez mario10 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Śmiejecie się a dwóch moich znajomych kupiło Pro TYLKO i wyłącznie dla FIFY hahaha Wiadomo że liczą też na inne tytuły ale jakby ta gra była kartą przetargową Oni przed świętami takimi bundlami wygrywają oczywiście cyfrowy kod Edytowane 7 listopada przez Whisker 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi