Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał(a):

W zwiazku z czym pozwole sobie spytac. Udalo Ci sie zapreorderowac PS5 Pro w edycji 30 lecia (szarej) ?

Nie udało się, nie było i nie będzie w naszym kraju wersji PS5 Pro w edycji 30 lecia. :mad:

• Dzięki 1
Opublikowano
image.thumb.jpeg.76c51c2738fbf601a5fd3de20df60391.jpeg

Siostrzyczki wub.gif 
600GB gier chce mi kopiować 13 godzin po kablu xD Podziękuję, pościągam se po kolei znowu o wiele szybciej cool.gif

Spoiler

image.png.90210a7a50deefb15a1243f875ac8033.png

Może coś z kablem nie tak, mi 430GB poleciało w 1h po RJ

Jeszcze mi zostało SSD wew. przepiąć i można coś testować z cyfrowych wersji. Najbardziej mi „szkoda” że FFVII Rebirth w pudle musi czekać na dostępność napędów w ludzkiej cenie. Tam 60 FPS dostało dobrego boosta w rozdziałce i nie ma już zamazanego gowna więc będzie można dokończyć sztosa…. Jak naprędce będzie Na szczęście w cyfrze też jest co ograć więc mogę spokojnie czekać
Opublikowano
13 minut temu, elvis004 napisał(a):

Może coś z kablem nie tak, mi 430GB poleciało w 1h po RJ

Możliwe, wygrzebałem jakiś z szuflady stary. No nic to, już się zasysają, zaraz na spacerek do paczkomatu po szmatławca i będzie można już do czegoś zasiąść :D 

Zdolniacha ze mnie, nie wpiąłem do końca kabla, brakło pół milimetra, już zasuwa xd

Opublikowano
13 minut temu, Szermac napisał(a):

Zdolniacha ze mnie, nie wpiąłem do końca kabla, brakło pół milimetra, już zasuwa xd

Miałem wlasnie pisać, że u mnie ok 470GB w 1h10m.

Opublikowano

Kurde, kusi mnie by wywalić te 1,1k celubionów na napęd i po prostu mieć z tym już spokój. Że Sony nie postarało się o to by te napędy były dostępne na premierę konsoli to jest jeden wielki żart :/

Opublikowano

Nie mam tej podstawki. Nie było w sklepie a Pro wziąłem w sumie pod wpływem chwili. Myślicie że może stać w pionie bez podstawki bez wpływu na chłodzenie?

• beka z typa 1
Opublikowano
Teraz, DJ1988 napisał(a):

Kurde, kusi mnie by wywalić te 1,1k celubionów na napęd i po prostu mieć z tym już spokój. Że Sony nie postarało się o to by te napędy były dostępne na premierę konsoli to jest jeden wielki żart :/

nie daj sie!!! walcz z tym!! oni wlasnie na takich czekaja

Opublikowano

Powiem szczerze, że moim zdaniem zwykły FAT wygląda na bardziej „ potężny „ sprzęt przy nim wersja Pro wydaje się być taka tania i słabsza. Właśnie rozpocząłem zrzucanie danych z drugiej konsolki. 

Opublikowano (edytowane)

Co jak co ale na napędach szło trochę dorobić. 

16 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Nie mam tej podstawki. Nie było w sklepie a Pro wziąłem w sumie pod wpływem chwili. Myślicie że może stać w pionie bez podstawki bez wpływu na chłodzenie?

Musisz dokupić bo podstawka jest metalowa i pomaga to w odprowadzaniu ciepła.

Edytowane przez GearsUp