Square 8 559 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Masz Silent Hilla 2 ? Bo mój kurier to przez Moskwe zapierdala xD Do mnie dotarła trochę po 14. Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Przekładanie napędu ze slimki do prosiaka Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 14 minut temu, Square napisał(a): Do mnie dotarła trochę po 14. Do mnie teraz 1 Cytuj
pattro 225 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 godziny temu, MEVEK napisał(a): W zwiazku z czym pozwole sobie spytac. Udalo Ci sie zapreorderowac PS5 Pro w edycji 30 lecia (szarej) ? Nie udało się, nie było i nie będzie w naszym kraju wersji PS5 Pro w edycji 30 lecia. 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada I jak tam, jest dobrze czy nie ? , kurde 43 lata na karku a jaram się jak za czasów psx.. i ps2, i ps3 ... Kusi lecieć do MM i sprawdzić czy są pudła 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, Alpha Trion napisał(a): I jak tam, jest dobrze czy nie ? , kurde 43 lata na karku a jaram się jak za czasów psx.. i ps2, i ps3 ... Kusi lecieć do MM i sprawdzić czy są pudła za PS4 i bazowego PS5 też było czy przerwa? Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada W sumie to uspokaja, nie zapowiada się aby miała być powtórka z PS5. Chociaż te napędy Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada , pominąłem całkowicie ps4, robiłem wtedy karierę i nie miałem czasu grać ale za to miałem w co grać na ps5 (bazowe sprezentowała mi Żonka) Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Co taka cisza ? Aż tak wciągnął Was nowy wypalający oczy teraflopowy potwór od Sony? 1 1 Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Siostrzyczki 600GB gier chce mi kopiować 13 godzin po kablu xD Podziękuję, pościągam se po kolei znowu o wiele szybciej Spoiler 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No dobra fajne historie kurierskie, ale co z tym grami? Jest lepiej? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 10 minut temu, Szermac napisał(a): Siostrzyczki Ale różnica w wadze olbrzymia. 1 1 Cytuj
elvis004 289 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Siostrzyczki 600GB gier chce mi kopiować 13 godzin po kablu xD Podziękuję, pościągam se po kolei znowu o wiele szybciej Spoiler Może coś z kablem nie tak, mi 430GB poleciało w 1h po RJJeszcze mi zostało SSD wew. przepiąć i można coś testować z cyfrowych wersji. Najbardziej mi „szkoda” że FFVII Rebirth w pudle musi czekać na dostępność napędów w ludzkiej cenie. Tam 60 FPS dostało dobrego boosta w rozdziałce i nie ma już zamazanego gowna więc będzie można dokończyć sztosa…. Jak naprędce będzie Na szczęście w cyfrze też jest co ograć więc mogę spokojnie czekać Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 13 minut temu, elvis004 napisał(a): Może coś z kablem nie tak, mi 430GB poleciało w 1h po RJ Możliwe, wygrzebałem jakiś z szuflady stary. No nic to, już się zasysają, zaraz na spacerek do paczkomatu po szmatławca i będzie można już do czegoś zasiąść Zdolniacha ze mnie, nie wpiąłem do końca kabla, brakło pół milimetra, już zasuwa xd Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Za chwilę na yutubku WielkiElektronik rozbierze nowe ps5 pro na kawałki 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 13 minut temu, Szermac napisał(a): Zdolniacha ze mnie, nie wpiąłem do końca kabla, brakło pół milimetra, już zasuwa xd Miałem wlasnie pisać, że u mnie ok 470GB w 1h10m. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Kurde, kusi mnie by wywalić te 1,1k celubionów na napęd i po prostu mieć z tym już spokój. Że Sony nie postarało się o to by te napędy były dostępne na premierę konsoli to jest jeden wielki żart Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Nie mam tej podstawki. Nie było w sklepie a Pro wziąłem w sumie pod wpływem chwili. Myślicie że może stać w pionie bez podstawki bez wpływu na chłodzenie? 1 Cytuj
darecki 4 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, DJ1988 napisał(a): Kurde, kusi mnie by wywalić te 1,1k celubionów na napęd i po prostu mieć z tym już spokój. Że Sony nie postarało się o to by te napędy były dostępne na premierę konsoli to jest jeden wielki żart nie daj sie!!! walcz z tym!! oni wlasnie na takich czekaja Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Powiem szczerze, że moim zdaniem zwykły FAT wygląda na bardziej „ potężny „ sprzęt przy nim wersja Pro wydaje się być taka tania i słabsza. Właśnie rozpocząłem zrzucanie danych z drugiej konsolki. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Wiadomo już ile @PiPoLiNiO zarobił na konsolach? 1 7 Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Co jak co ale na napędach szło trochę dorobić. 16 minut temu, LiŚciu napisał(a): Nie mam tej podstawki. Nie było w sklepie a Pro wziąłem w sumie pod wpływem chwili. Myślicie że może stać w pionie bez podstawki bez wpływu na chłodzenie? Musisz dokupić bo podstawka jest metalowa i pomaga to w odprowadzaniu ciepła. Edytowane 7 listopada przez GearsUp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi