Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jak zawsze z nowym sprzętem musi się coś dziać.

Rano wydana do doręczenia (inpost), przekierowałem do paczkomatu, po 12 już było do odbioru, pojechałem po pracy i..

Drzwiczki się zablokowały, nie można otworzyć, akurat dziś, akurat teraz, trzeba czekać. Wszyscy inni odbierali swoje paczki, moja utknęła..

Może jutro coś ogarną, inaczej długi weekend w dupie.

Pierwszy raz takie coś mnie spotyka z paczkomatem i jak zawsze gdy premierę ma nowy sprzęt.. Czy to telefony, czy zegarki, czy słuchawki, czy konsole, czy premiera gry.. Nigdy nie mogę się cieszyć z całym światem xd

• Haha 1
  • Smutny 6
  • Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Musisz dokupić bo podstawka jest metalowa i pomaga to w odprowadzaniu ciepła.

Piszesz na podstawie swoich doświadczeń z blachą wstawioną w płat czołowy?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Lipa napisał(a):

Rano wydana do doręczenia (inpost), przekierowałem do paczkomatu, po 12 już było do odbioru, pojechałem po pracy i..

Drzwiczki się zablokowały, nie można otworzyć, akurat dziś, akurat teraz, trzeba czekać. Wszyscy inni odbierali swoje paczki, moja utknęła..

Pierwszy raz takie coś mnie spotyka z paczkomatem i jak zawsze gdy premierę ma nowy sprzęt.. Czy to telefony, czy zegarki, czy słuchawki, czy konsole, czy premiera gry.. Nigdy nie mogę się cieszyć z całym światem xd

Miałem tak raz. Trzeba było docisnąć drzwiczki, bo paczka została nieudolnie wsadzona przez kuriera ale u Ciebie może być coś innego.

A jak nie to kominiarka, łom i pora zacząć otwierać ten kalendarz adwentowy.

Edytowane przez Patapon
Opublikowano

Dokładnie tak mi mówili przez telefon na infolinii, ale nic nie pomagało, a wierz mi, że dociskalem ile wlezie co by dziś to odebrać, no ale.. Tradycji stało się zadość

• Plusik 1
Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Piszesz na podstawie swoich doświadczeń z blachą wstawioną w płat czołowy?

Nie boisz się, że bez podstawki przewrócisz przypadkiem konsolę i coś się w niej popsuje?

Opublikowano
2 godziny temu, Alpha Trion napisał(a):

I jak tam, jest dobrze czy nie ? :) , kurde 43 lata na karku a jaram się jak za czasów psx..

i ps2, i ps3 ... :)

Kusi lecieć do MM i sprawdzić czy są pudła

tak trzeba żyć:p

EURO RTV mają wystawione na półkach więc od ręki. 

jedź póki otwarte;)

Opublikowano

Nie boję się bo stoi stabilnie. Ale pod spodem są wywietrzniki i się zastanawiam czy jak będzie tak nisko stała to czy wystarczająco będzie zaciągać powietrze. Podstawkę pewnie zaraz kupię. 

Opublikowano

Pisałem coś o ułomności Sony jeśli chodzi o standardy?

No to podłączam konsolę, tworzę konto i na sam koniec dostaję komunikat "cpoś poszło nie tak"

Jakieś wskazówki co? No skąd:)

Kod błędu WS 119699-5

Czy jest wyjąsnienie jaki to błąd? Skąd

Czy na stronie Sony jest objaśnienie kodu błędu?Skąd :)

Dopmyśl się na którym etapie tworzenia konta coś poszło nie tak.

Ja pier....jakiś cyrk

Opublikowano
1 minutę temu, AdiCarrion napisał(a):

No to podłączam konsolę, tworzę konto i na sam koniec dostaję komunikat "cpoś poszło nie tak"

Kod błędu WS 119699-5

Ja pier....jakiś cyrk

Nie poddawaj się ! Reklamuje sprzęt !

Opublikowano
28 minut temu, Lipa napisał(a):

To się dzwoni na infolinię Inpostu, tłumaczy sytuację i zdalnie Ci otwierają jak jesteś obok. Miałem tak raz, "zresetowali" po swojej stronie paczkomat, otworzyli z centrali i wróciłem z paczką do domu (chociaż chwilę zajęło mi dodzwonienie się i opisanie sytuacji).

Opublikowano

Z tych co obczaiłem to Stellar póki co najbardziej robi w tym trybie Pro :obama: Niech dają to DLC, chętnie jeszcze raz przejdę.
Z tym SH2 trochę nie wiem. Alan Wake 2 też jest Pro Enhanced, i też nie ma dodatkowych opcji, to trochę tak jak z SH2 teraz xd Szlag wie czy będzie jakiś patch

Opublikowano
To się dzwoni na infolinię Inpostu, tłumaczy sytuację i zdalnie Ci otwierają jak jesteś obok. Miałem tak raz, "zresetowali" po swojej stronie paczkomat, otworzyli z centrali i wróciłem z paczką do domu (chociaż chwilę zajęło mi dodzwonienie się i opisanie sytuacji).
Dokładnie tak zrobiłem Panie kolego.

Pani wysyłała "częstsze" impulsy, widać było że chce się otworzyć, ale coś blokuje. Kazała dociskać po rogach, na środku, ale nic nie dało. Stworzyła zgłoszenie i mam czekać.

Na POCIESZENIE - jak już przełożą do innej skrzynki, to będę miał znowu 48h na odbiór i mam się nie martwić :)
  • Smutny 1
Opublikowano
12 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jak się drzwiczki mechanicznie zablokowały to nic kobieta za telefonu nie zrobi. 

W moim przypadku wystarczył reset, mimo tego, że też blokada się zrobiła. Najwyraźniej u kolegi coś trzyma fizycznie, u mnie to mogło być coś mechanicznego, co zluzowało się z tym resetem. Tak czy siak - szkoda :(

Opublikowano
2 minuty temu, Insane3d napisał(a):

Odpaliłem TLOU1 w nowej wersji pod ps5 pro i kurde jest dość głośno, wcześniej na PS5 nic nie słyszałem. Też tak macie ? 

tLoU jeszcze nie sprawdzałem, przy Stelarze, Spiderze, Ratchecie  cicho jak zawsze.

Opublikowano
3 minuty temu, Insane3d napisał(a):

Odpaliłem TLOU1 w nowej wersji pod ps5 pro i kurde jest dość głośno, wcześniej na PS5 nic nie słyszałem. Też tak macie ? 

Tak. Konsola jest wyraznie slyszalna, porownywalna ze slimem, ale do FATa bez glosnych cewek nie ma podjazdu

Opublikowano
23 minuty temu, AdiCarrion napisał(a):

Kod błędu WS 119699-5

Ja pier....jakiś cyrk

niesamowicie pechowy jesteś, internet lepiej ogarnij

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

niesamowicie pechowy jesteś, internet lepiej ogarnij

Twoja rada okazała się niezwykle pomocna, przy okazji co oznacza ten kod błedu?

Opublikowano
3 minuty temu, AdiCarrion napisał(a):

Nie zakładałeś konta na Turcję?

Jaka domena mailowa?

Niedozwolony nick?

Opublikowano
17 minut temu, gnom napisał(a):

Tak. Konsola jest wyraznie slyszalna, porownywalna ze slimem, ale do FATa bez glosnych cewek nie ma podjazdu

Nawet na fullhd w TLOU1 słychać wiatraki. Myślałem, że fat jest głośny...

Opublikowano
6 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Co to jest WS 119699-5 w PS5?

Kod błędu WS-119699-5 pojawia się zazwyczaj w przypadku problemów z połączeniem z PlayStation Network (PSN) . ### 1. Odwiedź stronę internetową PlayStation Network Service Status > https://status.playstation.com/, aby upewnić się, że wszystkie usługi działają prawidłowo.