Masamune 157 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Też mam jakieś błędy na linii apka - konsola. Pobieranie działa słabo, aplikacja wywala błędy, na konsoli jak coś włączę do ściągania, to mieli kilkadziesiąt sekund zanim ruszy. Pewnie za duże obciążenie serwerów. Wracając do tematu samej konsoli - no jest brzydsza niż Fat. Pakowanie tego sprzętu to jakaś kpina, akcesoria i instrukcje są wrzucone luzem i telepią się na wszystkie strony. Zabrakło też plastikowego uchwytu żeby wyciągnąć pudło z zewnętrznej "obwoluty". Widać cięcia kosztów bardzo. 1 Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): Nawet na fullhd w TLOU1 słychać wiatraki. Myślałem, że fat jest głośny... Nie zgadza się to z forumowym lore, w którym tylko laptopy są głośne. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada - "jest brzydsza" - "jest głośniejsza" - jest zapakowana jak dla psa no wspaniałe wrażenia 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No te opakowanie to jest płaskacz w ryj, nawet chińskie konsole Anbernic za 200 zł są lepiej zapakowane w pudełku niż ten niby premium sprzęt od Sony. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ok wiemy jak kurierzy dostarczali, wiemy że są na półkach, że pipo nie zarobi, że brzydko, że głośno, no ale kerwa jak z gierkami? Jest jakaś różnica czy nie? 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 minuty temu, balon napisał(a): Ok wiemy jak kurierzy dostarczali, wiemy że są na półkach, że pipo nie zarobi, że brzydko, że głośno, no ale kerwa jak z gierkami? Jest jakaś różnica czy nie? jest różnica Cytuj
Rash 234 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Ja dopiero ściągam eldena jak coś. Fatke ucałowałem i spakowałem. Jak sytuacja z babą się uspokoi tj podmianka przemknie bez echa to dzieciakom ją wstawie do salonu. Będą mieli prezent Edytowane 7 listopada przez Rash 5 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 minutes ago, Rash said: Ja dopiero ściągam eldena jak coś. Fatke ucałowałem i spakowałem. Jak sytuacja z babą się uspokoi tj podmianka przemknie bez echa to dzieciakom ją wstawie do salonu. Będą mieli prezent Nie pytała na co poszło 3500 z wspólnego konta? Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jest jest różnica, Stellar wypalator gałek na 60 calach tLoUy 1 i 2 też żyletka. Trochę się rozczarowałem Silentem 2 bo nie wiem czy będzie patch jak już jest Pro Enhanced tak jak Alan i nie mają nowych trybów Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jesli ktoś zastanawia się czy jest różnica, to powinien obejrzeć materiał DF. W skrócie sporo gier zyskuje na jakości obrazu dzięki PSSR, ale w grach które mocno siedzą na procesorze ze względu na to że to ten sam procek co w bazowym PS5, który dzisiaj coraz mniej daje radę, to spektakularnych różnic nie ma jak np. tym słynnym przykładzie Baldura gdzie Pro wyciąga z 1-4 fpsy więcej, Cytuj
Rash 234 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 minuty temu, Alpha Trion napisał(a): Nie pytała na co poszło 3500 z wspólnego konta? Co to takiego wspólne konto? To od niej jak rozumiem? nie nie, to akuratnie służy do opłat za vod od pańcia jest pilnie strzeżone, i wiecznie puste Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada COD6 tez ma PRO ENHANCED a nie ma zadnej roznicy, a ostatni update byl pare dni temu, SH2 nie ma żadnej rożnicy na lepsze tak samo jak Dying Light 2. Uwazam ze obowiazkowo powinno byc w opisie na PSN co za usprawnienia sa na PRO. Dzis zdazylem odpalic TLOU1 i RE4 i jestem pod wrazeniem. Jutro sprawdze jak VR smiga Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 7 godzin temu, AdiCarrion napisał(a): A mi MM przywiozło 3 godziny temu. No i następnym razem nigdy ME - od 8 rano od zmiany statusu nikt nawet tego nie spakował. W MM wcześniej było lux - każda konsola dostarczona w dzień premiery. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 godzinę temu, Lipa napisał(a): U mnie jak zawsze z nowym sprzętem musi się coś dziać. Rano wydana do doręczenia (inpost), przekierowałem do paczkomatu, po 12 już było do odbioru, pojechałem po pracy i.. Drzwiczki się zablokowały, nie można otworzyć, akurat dziś, akurat teraz, trzeba czekać. Wszyscy inni odbierali swoje paczki, moja utknęła.. Może jutro coś ogarną, inaczej długi weekend w dupie. Pierwszy raz takie coś mnie spotyka z paczkomatem i jak zawsze gdy premierę ma nowy sprzęt.. Czy to telefony, czy zegarki, czy słuchawki, czy konsole, czy premiera gry.. Nigdy nie mogę się cieszyć z całym światem xd Nick na forum zobowiązuje kurde cieszę się razem z wami i mi trochę smutno że mam rtx4090 aka PS7 pro bo jestem zakupoholikiem i lubię nowe sprzęty a w szczególności konsole. Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 15 minut temu, ASX napisał(a): Jesli ktoś zastanawia się czy jest różnica, to powinien obejrzeć materiał DF. W skrócie sporo gier zyskuje na jakości obrazu dzięki PSSR, ale w grach które mocno siedzą na procesorze ze względu na to że to ten sam procek co w bazowym PS5, który dzisiaj coraz mniej daje radę, to spektakularnych różnic nie ma jak np. tym słynnym przykładzie Baldura gdzie Pro wyciąga z 1-4 fpsy więcej, Ziomek z DF mówi też, że w grach gdzie jest mnóstwo roślinności nie daje to fajnego efektu. Guerilla Games woleli zastosować swoje rozwiązanie zamiast polegać na PSSR Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada To pakowanie okropne, instrukcje tak latały, że aż zrobiłem szybki unboxing w markecie żeby zobaczyć czy coś nie jest ujebane w środku. Za to konsolka z tą dodatkową podstawką wygląda zacnie, pasiory dodają charakteru. Czas na transfer danych i jakiś szpil, a jutro Fatka trafi do spa i na honorowe miejsce do kolekcji Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Konsola za trzy i pół tysiąca bomb vs Chińska konsola za 180zł + osobno zakup podstawki. Dzizas.... 1 1 Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jestem dość ubogi w wiedzę jeśli chodzi o aktualne ceny podzespołów PC, ale ile Waszym zdaniem kosztowałoby złożenie PC o mocy zbliżonej do PS5 PRO uwzględniając technologię PSSR i ulepszony RT ( niby z układu RDNA 4) którego na PC jeszcze nie ma. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 36 minut temu, gnom napisał(a): COD6 tez ma PRO ENHANCED a nie ma zadnej roznicy, a ostatni update byl pare dni temu, SH2 nie ma żadnej rożnicy na lepsze tak samo jak Dying Light 2. Uwazam ze obowiazkowo powinno byc w opisie na PSN co za usprawnienia sa na PRO. Dzis zdazylem odpalic TLOU1 i RE4 i jestem pod wrazeniem. Jutro sprawdze jak VR smiga Nom, ładne cięcie w ciula xd Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ogrywałem jakiś czas tLoU 1 i 2 na obu konsolach i obie dźwiękowo działają tak samo, może 15 minut to za mało Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 15 minut temu, Insane3d napisał(a): Jestem dość ubogi w wiedzę jeśli chodzi o aktualne ceny podzespołów PC, ale ile Waszym zdaniem kosztowałoby złożenie PC o mocy zbliżonej do PS5 PRO uwzględniając technologię PSSR i ulepszony RT ( niby z układu RDNA 4) którego na PC jeszcze nie ma. Na pewno więcej niż cena PS5 Pro, sama karta graficzna to byłoby z 2k albo blisko tego. Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 15 minut temu, Insane3d napisał(a): Jestem dość ubogi w wiedzę jeśli chodzi o aktualne ceny podzespołów PC, ale ile Waszym zdaniem kosztowałoby złożenie PC o mocy zbliżonej do PS5 PRO uwzględniając technologię PSSR i ulepszony RT ( niby z układu RDNA 4) którego na PC jeszcze nie ma. Okolice 4000zł pakując RTXa 4070. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi