Emet 1 085 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Godzinę temu, Whisker napisał(a): Odpalajcie Motorfest bo to jakiś orgazm graficzny! Dla mnie to jeden z pokazów Pro bo szczegóły i RT to jakiś nowy level Spoiler Sorki że z tv, polecę z apki Motorfest to jedna z najładniejszych samochodówek, ale akurat RT to tam nie ma. Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Coraz więcej tych newsów o wsparciu Prosiaczka. Podoba mnie się to bardzo Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 hour ago, oFi said: Ale clickbait ma mocny, poziom ppe Obejrzałem tego chłopa i typowy odklejeniec jakich tutaj pełno Płakał już miesiąc temu jakie Sony złe i kupił konsolę za uwaga trzy i pół tysiąca złotych i już zapomniał że zamówił te "paskudztwo" i nagle przyszło XD męczennik gejmingowy nie chcę ale będzie musiał grać na tej konsoli aby nagrać film na YT i pokazać nam jakie Sony jest okropne. 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 godzinę temu, jimmy napisał(a): Arkadikuss? Smutne, że taki dobry, radiowy głos trafił się takiemu kretynowi. Kiszczak też kretyn, ale nawet głosu nie ma i piszczy jak piszczałka Pamiętam że kiedyś robił za narratora na jakimś kanale przy zapowiedziach gier. Mógł tam zostać. Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Jedi Survivor kolejna z przepaścią Cytuj
Symeon_88 30 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Beka z ludzi. Na premiere ps5 było gadane o 4k 60Hz, ba a nawet 120hz.Jak wyszło, każdy wie. Teraz w końcu dali to po 4 latach za dwa razy wiecej hajsu, a pelikany łykają i przeżywają orgazmy graficzne w starych grach 1 1 8 6 Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 8 listopada Autor Opublikowano 8 listopada 33 minuty temu, Szermac napisał(a): warto zerknąć bo teraz EA Play do 15.11 za 4zł miesiąc Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Godzinę temu, Szermac napisał(a): Ta gra wygląda tak samo na moim laptopie za 2400zl Cytuj
Bishonen88 163 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Nie mów tak. W 8 sekundzie, jak przybliżysz na 400%, to widać różnicę względem ps5 fat. 8 pixel od dołu, 17 od lewej - jest jakby mniej rozmazany 4 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a): Ta gra wygląda tak samo na moim laptopie za 2400zl Good for you :] Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 48 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Beka z ludzi. Na premiere ps5 było gadane o 4k 60Hz, ba a nawet 120hz.Jak wyszło, każdy wie. Teraz w końcu dali to po 4 latach za dwa razy wiecej hajsu, a pelikany łykają i przeżywają orgazmy graficzne w starych grach Pssssyt. Poczekaj rok z takimi komentarzami. Na razie jest okres hypu. Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 6 minut temu, wojtas011 napisał(a): Ta gra wygląda tak samo na moim laptopie za 2400zl 50 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Beka z ludzi. Na premiere ps5 było gadane o 4k 60Hz, ba a nawet 120hz.Jak wyszło, każdy wie. Teraz w końcu dali to po 4 latach za dwa razy wiecej hajsu, a pelikany łykają i przeżywają orgazmy graficzne w starych grach Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Kurde dzisiaj pękają jeszcze głośniej 1 3 Cytuj
Symeon_88 30 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Kurde dzisiaj pękają jeszcze głośniej Ale i tak są zagłuszane przez onanizujących się fanbojów 1 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Myślę, że jeszcze bardziej musisz pokazać jak Cię to nie obchodzi Cytuj
Symeon_88 30 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Teraz, Szermac napisał(a): Myślę, że jeszcze bardziej musisz pokazać jak Cię to nie obchodzi Właśnie obchodzi. Przez takich ludzi robi się ta patologia w giereczkowie. Wciskają nam coraz większe gówno, a ludzie jeszcze przyklaskują z zachwytem. Tragedia... Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Szymek weź przestań już xD. 1 Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Szymek weź przestań już xD. Weź sprawdź czy w jakiejś grze z przed 5 lat nie ma 3 fps więcej 1 4 1 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 8 minut temu, Szermac napisał(a): Kurde dzisiaj pękają jeszcze głośniej Cewki nie piszczą, to coś musi. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Błagam bez robienia syfu, więcej recenzji gier poproszę, Dragon dogma 2? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 minutę temu, Alpha Trion napisał(a): Błagam bez robienia syfu, więcej recenzji gier poproszę, Dragon dogma 2? Legendy głoszą, że jest 60 fps w mieście https://www.reddit.com/r/DragonsDogma2/s/i0ChBuUAGc Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 8 listopada Autor Opublikowano 8 listopada 24 minuty temu, wojtas011 napisał(a): Ta gra wygląda tak samo na moim laptopie za 2400zl 1 3 Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 8 listopada Autor Opublikowano 8 listopada 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Szymek weź przestań już xD. ale daj mu powalczyć, przecież wygrywa Cytuj
Plackus 410 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Jestem po pierwszym odpaleniu. Final fantasy 7 rebirth to teraz cudo ! Druga kwestia. Wy serio słyszycie konsole ? Cichutko jak fat. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Złożył ktoś już z napędem? Ciekawi mnie jak się grzeje z napędem ktory sam daje sporo ciepła jednak na początku (przy grach z płyty). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi