Bielik 729 Opublikowano sobota o 16:29 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:29 Może w przyszłej generacji pójście droga series s/x będzie miało więcej sensu niż obecnie ? Czyli słabsza konsola w pułapie cenowym 2500 zł (słabsza, ale różnice powinny ograniczyć się do GPU i jego ficzerow/mocy) i droższa dla entuzjastów za 3,5-4k. Chociaż taki zestaw dla Xboxa i tak oznaczałby znacznie niższa sprzedaż niż w tej generacji, skoro XSS leci do klientów częściej niż XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano sobota o 16:39 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:39 Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Jeśli chcesz wyraźny skok mocy i cenę $600 lub mniej to musimy poczekać jeszcze 4-5 lat żeby odpowiednie komponenty tyle kosztowały. PS6 najwcześniej zadebiutuje za 3 lata, Xbox nie wiadomo kiedy i nie wiadomo co to będzie ale patrząc na ceny komponentów dzisiaj to porządny przeskok (załóżmy 3x to co jest teraz) za 3 lata jest spokojnie do wpakowania w 600$ już nawet wliczając to że nie będą chcieli sprzedawać konsol ze stratą, z resztą Sony nie sprzedaje ze stratę konsol przynajmniej od debiutu Slim a być może też od momentu wprowadzenia drugiej rewizji PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano sobota o 16:47 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:47 (edytowane) Włączyłem sobie Spidermana 2 i The Last of Us 1 Remake i zdecydowanie nie są to tytuly, które robią jakiekolwiek wrażenie po przesiadce z PS5 amator. No ale z plusów to konsola bez napędu prezentuje się nawet ok w porownaniu do FATa. Edytowane sobota o 22:04 przez Ins 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano sobota o 17:07 Udostępnij Opublikowano sobota o 17:07 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano sobota o 17:08 Autor Udostępnij Opublikowano sobota o 17:08 16 minut temu, Ins napisał(a): Włączyłem sobie Spidermana 2 i The Last of Us 1 Remake i zdecydowanie nie są to tytuly, które robią jakiekolwiek wrażenie po przesiadce z PS5 amator. No ale z plusów to konsola bez napedy prezentuje się nawet ok w porownaniu do FATa. https://support.insomniac.games/hc/en-us/articles/31344021452941-Version-1-004-000-Release-Notes https://blog.playstation.com/2024/09/24/ps5-pro-developers-share-how-theyre-using-new-tech-to-enhance-their-games/ dawać to GT7 Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano sobota o 18:45 Udostępnij Opublikowano sobota o 18:45 A ja z innej beczki trochę zapytam. Jak myślicie w ps6 i Xboxie następnej generacji będzie inne złącze czy hdmi2.1 i 120 Hz ekran? Myślę w przyszłym roku o tv ale dobrze jakby ten rozwój technologiczny nie poszedł jakoś do przodu do nowej generacji i to HDMI i Hz były optymalnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano sobota o 18:47 Udostępnij Opublikowano sobota o 18:47 1 godzinę temu, Ins napisał(a): Włączyłem sobie Spidermana 2 i The Last of Us 1 Remake i zdecydowanie nie są to tytuly, które robią jakiekolwiek wrażenie po przesiadce z PS5 amator. No ale z plusów to konsola bez napedy prezentuje się nawet ok w porownaniu do FATa. No to zdecydowanie było warto! No chyba że wygląda jak Slim za 1800 zł. To wtedy tak nie do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano sobota o 19:14 Udostępnij Opublikowano sobota o 19:14 Wiedziałem, ze będzie dość słabo po zapoznaniu sie z materiałami w necie ale nie sądziłem, że tak bardzo. No ale i tak bym kupił wczesniej czy później Zapewne wrażenia będą lepsze jak dojdzie napęd i będę mógł tytuły z półeczki odpalic takie jak FFVII Rebirth i Stellar Blade no ale ta cena za konsolę i napęd to jest jedno wielkie nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano sobota o 19:19 Udostępnij Opublikowano sobota o 19:19 Gdzieś czytałem że w stellarze to obraz akurat 0 roznic, ale fpsow na pewno więcej. Dla mnie ta konsola z takimi różnicami jest mocno przehypowana, zwłaszcza z taką cena i nie wróżę tutaj jakiejś zaskakującej kariery, zbijania kokosów jak niektórzy w temacie. Konsola jest wszędzie dostępna, leży na półkach w sklepach, fajnie że Pipolina z OLXa którzy powystawiali za 5K się przejadą na interesie. Polecam robić zwroty, zanim upłynie 30 dni xD 2 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano sobota o 19:27 Udostępnij Opublikowano sobota o 19:27 5 minut temu, easye napisał(a): Gdzieś czytałem że w stellarze to obraz akurat 0 roznic Jak Stellar po Fajnalu ma właśnie najwięcej różnic jeśli chodzi o obraz i ogólną prezentacje xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano sobota o 19:35 Udostępnij Opublikowano sobota o 19:35 Pro jeszcze pokarze pazur ale to w nowych nadchodzących grach.Przechodzenie starych które się już ograło imo bez sensu, z małymi wyjątkami jak FF7 rebirth i może stellar .Jak za rok będzie z 5 fajnych gier do ogrania i trafi się jakaś używka na gwarancji za 3k lub wersja z napędem do 4k w sklepie to można rozważyć.Na dziś dla mnie to ciekawostka . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano sobota o 19:35 Udostępnij Opublikowano sobota o 19:35 Dzięki, widać pomyliłem gry. 9 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Pro jeszcze pokarze pazur ale to w nowych nadchodzących grach. No pewnie tak, inna sprawa że ja nie jestem obiektywny bo mam też dobrego Peceta, do którego PS5 Pro nadal się nawet nie zbliżyło...exy staram się przechodzić na bieżąco, a i tak na tym PlayStation za dużo ich nie ma, więc stąd się bierze moje marudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano sobota o 20:32 Udostępnij Opublikowano sobota o 20:32 Też jak sobie pomyślę na co aktualnie najbardziej czekam?Remaster suikodenow, no chyba pro tu nie będzie potrzebne Tak samo remake dq3 i mgs3 też raczej będzie elegancko w 60 śmigał na fat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patapon 10 Opublikowano sobota o 20:58 Udostępnij Opublikowano sobota o 20:58 To panowie ile dajecie czasu, aż Sony wjedzie całe na biało jak to bardzo słucha graczy i zapowie wersję (bądź bundle) z napędem? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
darecki 4 Opublikowano sobota o 21:10 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:10 pewnie przed świętami , z reszta czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano sobota o 21:19 Autor Udostępnij Opublikowano sobota o 21:19 sprzedaje się trochę lepiej od PS4 Pro : Cytat The sales target includes units from the new PlayStation 5 Pro, which was launched Thursday. In the U.S., the enhanced console carries a price tag of $699.99. While Totoki acknowledged that he has received many comments about this high price, he also showed no signs of changing it. "It is a high-end product targeted at core customers, so we haven't been eyeing a large sales plan to begin with," the president said. "I'm under the impression that the product is performing slightly stronger than the pre-orders of the PS4 Pro during the same period, so I don't think it is adversely affecting the product's sales plan." Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano sobota o 21:21 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:21 "impression". Nie ma dokładnych liczb. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane3d 4 Opublikowano sobota o 21:22 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:22 Głośnawy jest nowy prosiak w porównaniu do fata. Słychać mocno w Spidermanie i TLOU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano sobota o 21:24 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:24 (edytowane) PSVR2 też chyba lepszy start zaliczylo niż poprzednik, nie? 2 minuty temu, Insane3d napisał(a): Głośnawy jest nowy prosiak w porównaniu do fata. Słychać mocno w Spidermanie i TLOU. Oj tak, zdecydowanie go słychać. Edytowane sobota o 21:25 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane3d 4 Opublikowano sobota o 21:26 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:26 1 minutę temu, Ins napisał(a): PSVR2 też chyba lepszy start zaliczylo niż poprzednik, nie? Oj tak, zdecydowanie go słychać. Dodatkowo mam wrażenie, że też dużo bardziej się grzeje niż wersja FAT leżąc poziomo, ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano sobota o 21:29 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:29 (edytowane) Moja jest w pionie i nie sprawdzałem ciepła ale z odległości 2 metrów słychać wiatrak Ciekawe jak to bedzie wyglądać po czasie bo moja 3letnia FATka w porównaniu jest bezszelestna. Edytowane sobota o 21:29 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano sobota o 21:31 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:31 6 minut temu, Insane3d napisał(a): Głośnawy jest nowy prosiak w porównaniu do fata. Słychać mocno w Spidermanie i TLOU. oby to było ostatnie wcielenie tej gównianej bryły, która jest zrobiona najprostszą drogą (duży kloc i ciekły metal) i żeby ps6 zajął się ktoś ogarniający temat projektowania sprzętu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano sobota o 22:18 Udostępnij Opublikowano sobota o 22:18 Ja dalej śledze temat czekając na bundle z napędem i najbardziej niepodoba mi się że konsole jednak słychać w stosunku do cichutkiego Fat-a. Na nagraniach średnio to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano sobota o 22:23 Autor Udostępnij Opublikowano sobota o 22:23 co to za odkurzacz xd u mnie Prosiaczka jest słyszalna bardziej od Fata ale to niewielkie różnice, żaden helikopter tu nie startuje Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano sobota o 22:41 Udostępnij Opublikowano sobota o 22:41 Na niektore rzeczy mozna przymrozyc oczy ale gdzie sa te nowe gry sprzedajace pro konsole. Gry o ktorych tutaj jest mowa to ja je ogralem przy premierze No jeszcze Stellarek przede mna ale do reszty nie mam zamiaru wracac tylko po to bo dodali wsparcie Jedna gra to wciaz o wiele za slabo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi