balon 5 333 Opublikowano niedziela o 13:48 Udostępnij Opublikowano niedziela o 13:48 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Która rzekomo miałaby się pojawić w grudniu. To ma być zestaw z napędem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano niedziela o 13:55 Udostępnij Opublikowano niedziela o 13:55 W sensie dwupak? Wydawało mi się, że to poprostu ma być napęd od razu w boxie, jak teraz ze Slimkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano niedziela o 13:59 Udostępnij Opublikowano niedziela o 13:59 Trzypak Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano niedziela o 14:06 Udostępnij Opublikowano niedziela o 14:06 17 minut temu, gnom napisał(a): Chyba z tym tez roznie bylo, ale kultrka i ogolny design PS3 Slim to jest extra. Moze ten chropowaty czarny plastik nie urodziwy ale konsola byla solidna. A pozniej znowu finezja poniosla Sony i zrobili model super slim z drzwiczkami przesuwanymi... wtf. Oni maja jakis tam problem osobowosciowy. Ktos tam nie umie rozwiiac dobrych wzorcow (patrzcie PS4 - PS4PRO - PS4 Slim). W miarę konsola Sony, to PSX, PS4 i może jeszcze PS3. Te konsole z wyglądu są nijakie, burza pomysłów, zero spójności. Tu jakiś grill, tam jakieś niebieska podklejka, ale jak postawisz w pionie, to znaczek można obrócić- ale napis już nie pasuję- PS2. PS3 było koszmarne z powodu mody na piano black, najgorsze wykończenie jakie było. Ps4 miało ręce i nogi i wyglądało jako całość. No dizajnem nie grzeszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano niedziela o 15:01 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:01 Tyle różnych opinii ilu szpeców. Tutaj ogólnie pozytywny odbiór i wydaje mi się że jak to zawsze bywa, zdarzają się jakieś babole ale całość wydaje się przemyślana i tylko czas pokaże jak będzie z awaryjnoscią. Czekam na pewno na testy jeśli chodzi o ciepło. To da nam już całościowy obraz na to jak cała ta architektura się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 782 Opublikowano niedziela o 15:20 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:20 Strasznie irytujące jest wybieranie między 5 różnymi trybami graficznymi. Zamiast zostać przy tych dwóch jasno określonych, to kurna błądzę po internetach w poszukiwaniu informacji, co który zawiera i dlaczego teoretycznie najlepszy jest gorszy od pośredniego. Mam nadzieję, że jakoś to usystematyzują, bo pierdolca można dostać od tego wyboru. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano niedziela o 15:25 Autor Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:25 5 godzin temu, iluck85 napisał(a): Tak od PS4 te wytłoczki, no nie wygląda to dobrze w pierwszym odbiorze. A to jest najważniejsze. Te odpakowanie już powinno dać "poczucie" czegoś premium, lepszego, PRO. grasz w pudełko? ja nie. też mi się podobają opakowania do smartfonów (np motorola razr 50 ultra, fajnie i pachnąco) ale co to zmienia? lapek lenovo legion przyszedł w zwykłym kartonie, no fucks given, zapomniałem po 5minutach premium to masz poniżej i tam ten mendel jajek będzie szczypał:) sam jestem ciekaw jak to wyjdzie 21.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
darecki 4 Opublikowano niedziela o 15:39 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:39 będzie wielki płacz anulowanych zamówień, szczególnie padów z Euro rtv agd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano niedziela o 15:42 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:42 A czemu mają anulować? Ja brałem w MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano niedziela o 15:45 Autor Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:45 (edytowane) o patrz, już wiadomo jak to wygląda:) przy Pro robi się tak xd : Edytowane niedziela o 15:49 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Insane3d 4 Opublikowano niedziela o 15:54 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:54 (edytowane) 34 minuty temu, ginn napisał(a): Strasznie irytujące jest wybieranie między 5 różnymi trybami graficznymi. Zamiast zostać przy tych dwóch jasno określonych, to kurna błądzę po internetach w poszukiwaniu informacji, co który zawiera i dlaczego teoretycznie najlepszy jest gorszy od pośredniego. Mam nadzieję, że jakoś to usystematyzują, bo (pipi)ca można dostać od tego wyboru. Wyobraź sobie ile opcji wyboru graficznego mają właściciele PC Uczepiliście się tego pakowania, to ma być bezpiecznie zapakowane podczas transportu- wolałbym mieć poczucie, że to sprzęt premium patrząc na sam sprzęt a nie pudełko i opakowanie które i tak idzie na strych lub do garażu. Edytowane niedziela o 15:56 przez Insane3d Cytuj Odnośnik do komentarza
darecki 4 Opublikowano niedziela o 15:56 Udostępnij Opublikowano niedziela o 15:56 11 minut temu, Square napisał(a): A czemu mają anulować? Ja brałem w MM. choćby z powodu ich dostępności, szybciutko wyprzedane zostały w MM, ME itp itd ale Euro rtv AGD do niedawna nadal je sprzedawal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano niedziela o 16:08 Udostępnij Opublikowano niedziela o 16:08 4 godziny temu, Szermac napisał(a): Pro Max nie używa PSSR i jest to bazowy Quality Mode z TAA zalockowany na 50 klatkach. Pro używa PSSR, które robi największą różnice i czyści obraz jak żyletka i wypala Ci gały na dużym TV i ma 60 klatek, jak masz VRR to masz 80. I tego trybu powinni sie trzymac i wymagac od innych deweloperow aby konsola sie rozwijala i pokazywala pazur. Miejmy nadzieje ze R* dobrze wykorzysta ta technologie w swojej grze. Oby tylko smieszkow nie bylo jak i oni polegna Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano niedziela o 16:14 Udostępnij Opublikowano niedziela o 16:14 W Ragnaroku zrobili jeden tryb Pro, ale stare są dalej do wyboru. Od razu też PSSR jest włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano niedziela o 16:23 Udostępnij Opublikowano niedziela o 16:23 (edytowane) W dniu 7.11.2024 o 18:46, bartiz napisał(a): Wiadomo już ile @PiPoLiNiO zarobił na konsolach? Odpowiednio aby wystarczyło na Pozdrawiam @easye Edytowane niedziela o 16:25 przez PiPoLiNiO 1 5 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano niedziela o 16:30 Udostępnij Opublikowano niedziela o 16:30 Mówisz że chłopy woleli kupić z przebitką niż podjechać do sklepu? Nice 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano niedziela o 16:56 Udostępnij Opublikowano niedziela o 16:56 25 minutes ago, easye said: Mówisz że chłopy woleli kupić z przebitką niż podjechać do sklepu? Nice Może przebitka była 21zł37 gr, to nie opłacało się paliwa spalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano niedziela o 17:13 Udostępnij Opublikowano niedziela o 17:13 Godzinę temu, Insane3d napisał(a): Wyobraź sobie ile opcji wyboru graficznego mają właściciele PC myślę, że doskonale wie i właśnie o to chodzi, że kolejny krok w stronę pecetyzacji konsol, mnie też to wkurwia i jest to KOLEJNY (który już?) argument za tym, żeby te konsole pierdolić Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 49 Opublikowano niedziela o 18:45 Udostępnij Opublikowano niedziela o 18:45 Właśnie jak już jaranko premierą Pro lekko zeszło, to czas na hajpowanie się premierą serią na 30-lecie Swoją drogą, czy ktoś brał preorder Slimki z ME? We wrześniu zamówienie przeszło jako poprawne, ale nadal kasa nie wzięta z konta, status jest jako nowe zamówienie, ale nieopłacone. A opłacić też się nie da więc w sumie kij wie Za to preorder z Euro RTV poszedł prawidłowo, kasa wzięta od razu i już oczekuje na realizację Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano niedziela o 19:12 Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:12 Idealnie się zgrało z przeceną na psstore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano niedziela o 19:13 Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:13 Byłem ciekaw jak to tam się ma to poprawianie gier z PS4. Ściągnąłem Bloodborne i faktycznie wyostrza coś tam, aż modele postaci i potworów dziwnie wyglądają, wybijają się na pierwszy plan i UI faktycznie 4K xD Ale bardzo fajnie to działa w grach pixel artowych np w takim Blasphemous. Albo taki Hollow Knight też spoko podbity, te sprity wszystkie itp się wybijają na przód i wyraźniejsze wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano niedziela o 19:55 Autor Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:55 ja dzisiaj testujący gry po kolei : nawet nie zauważyłem ale właśnie trwają wyścigi kto rozwali mi głowę bardziej, myślałem że Stellar król ale już szybciutko to cofam : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano niedziela o 20:00 Udostępnij Opublikowano niedziela o 20:00 4 minuty temu, nero2082 napisał(a): myślałem że Stellar W SB czuć ulepszenie o wiele bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano niedziela o 20:01 Udostępnij Opublikowano niedziela o 20:01 Z tego co pamiętam to analitycy przewidywali wielkość sprzedaży PS5Pro na poziomie zbliżonym do PS4Pro. Teraz po twicie ZubyTecha wychodzi na to, że może być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano niedziela o 21:42 Udostępnij Opublikowano niedziela o 21:42 Tak na przyszłość to nie ma sensu, żebyście wrzucali te screenshoty z konsol bezpośrednio na forumek w celu pokazania zajebistej rozdziałki, bo wszystkie są rozmazane i gówno mówią - wiadomo, że jest poprawa, ale screenshotem tego nie udowodnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi