Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Dawid30 napisał:

A ja tam najpierw czekam na informacje,czy mi w ogóle zrealizują preorder.Potem bede sie martwił dostawa,bo mam odbior w sklepie (media expert).Oby tylko pinokio za tydzień sie nie obudził,ze zrobi pelny lockdawn i kwarantanna narodowa..

Za dwa tygodnie albo za 10 dni. Nie wiem czy będzie to miało wpływ na pracę wszystkich branż.

Opublikowano
oby ktos cie o(pipi)al na ten hajs
Ciebie to już o(pipi)ali na mózg

[mention=14030]mozi[/mention] Nie pękaj, też chciałem 3080 kupić i w 30 sekund było po zawodach. Ale nie sr am żarem, że ktoś sobie kupił i sprzedaje tysiaka drożej. Życie. Wolny rynek.

@Figuś co Ty, zero
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

Ciebie to już o(pipi)ali na mózg emoji41.png

[mention=14030]mozi[/mention] Nie pękaj, też chciałem 3080 kupić i w 30 sekund było po zawodach. Ale nie(pipi) żarem, że ktoś sobie kupił i sprzedaje tysiaka drożej. Życie. Wolny rynek.

Pewnie zawsze (pipi)a trzeba iść na skróty. Nie mozna zarobić uczciwie tylko trzeba kombinowac. I nie wqrwiaj mnie tekstami o sraniu zarem pajacu. 

I taki chuy jakbys kupił 3080 dla siebie. Poszła by na olxa zepwne. 

Powiem Ci tyle że karma to (pipi)a i mam nadzieje ze to do Ciebie wróci z nawiązką. 

Krew mnie zalewa ze zyjemy w takim zyebanym kraju gdzie minister Zdrowia kradnie kasę na respiratory potem podaje się do dymisji i nie ma tematu. A ja jak się pomylę na fv to mi przypyerdola 500 zł kary za brak kodu gtu. 

Opublikowano

Typie, co mnie mnie obchodzą Twoje kary. Jak ja popełnię błąd w swojej pracy to idę do więzienia. Więc zamknij pysk i do budy.

Żałuję, że 3 konsol nie wziąłem. Może odbyt by Ci rozerwało...

Dorosły facet się rzuca bo mu konsolkę zajęli. Co za kur wa czasy

• Minusik 14