Bartg 5 456 Opublikowano wtorek o 13:41 Opublikowano wtorek o 13:41 6 minutes ago, GearsUp said: XDDDDDDDDDDDDD W sensie dopiero wtedy różnice są zauważalne? Jak masz mały TV to i tak Cie na Pro nie stać 1 2 5 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano wtorek o 13:45 Opublikowano wtorek o 13:45 Godzinę temu, Szermac napisał(a): 3 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wtorek o 13:48 Opublikowano wtorek o 13:48 To u nintendo entuzjastów to będą zaimki "ped" i "auł" 1 2 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano wtorek o 13:55 Opublikowano wtorek o 13:55 Na frazę "PS5 PRO" się delikatnie uśmiechnęła 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Cytuj
aset 6 Opublikowano wtorek o 13:55 Opublikowano wtorek o 13:55 3 godziny temu, messer88 napisał(a): https://www.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-pro-ps5-2tb-disc-drive-blu-ray.bhtml w euro zapowiedź zestawu z napędem, ciekawe ile zawołają Przecież to wisi od miesiąca chłopie 1 Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano wtorek o 13:58 Opublikowano wtorek o 13:58 (edytowane) Nie dość, ze wisi od miesiąca to jeszcze cenę podnieśli bo wcześniej było poniżej 4 tysi - chyba 3969zł. Edit: sorry, taka cena w X-kom była Edytowane wtorek o 13:59 przez Ins Cytuj
gnom 88 Opublikowano wtorek o 14:07 Opublikowano wtorek o 14:07 To jest taki smieszny temat ze z wypiekami czytam te wymiane komentarzy. Nierozumiem w ogole po co jedna i druga strona proboja sobie wzajemnie cos udowodnic. Czy to jakis sport narodowy i usmieszki pod nosem bo w jego opini posiadacz PRO zostal nabity w butelke? Czy jest sens tlumaczyc komus, ze ten zakup jest satysfakcjonujacy? Przeciez to jest osobista decyzja czy ktos kupuje czy nie i nie musi sie nikomu z tego tlumaczyc. Dajcie juz spokoj, bo o ile na poczatku bylo smiesznie to teraz jest juz mdlo i nudno. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano wtorek o 14:11 Opublikowano wtorek o 14:11 Decyzja która wpływa na wszystkich graczy tak naprawdę, stąd takie a nie inne reakcje. No, ale chłopy kupują po trzy konsole, więc Sony ma już przyzwolenie na wszystko w tym momencie - nie ma decyzji której najtwardszy elektorat nie da wybronić. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano wtorek o 14:33 Opublikowano wtorek o 14:33 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Decyzja która wpływa na wszystkich graczy tak naprawdę, stąd takie a nie inne reakcje. No, ale chłopy kupują po trzy konsole, więc Sony ma już przyzwolenie na wszystko w tym momencie - nie ma decyzji której najtwardszy elektorat nie da wybronić. Jak na Ciebie wpłynęło to że ktoś inny kupił Ps5 Pro? Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano wtorek o 14:36 Opublikowano wtorek o 14:36 2 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Jak na Ciebie wpłynęło to że ktoś inny kupił Ps5 Pro? Budżet na lekarstwa mu się teraz nie spina 6 Cytuj
Plackus 410 Opublikowano wtorek o 14:45 Opublikowano wtorek o 14:45 Jak szedłem ze swoim egzemplarzem ze sklepu to dozorca przestał zamiatać liście, spojrzał na mnie spod byka i zapytał czy pomyślałem o reszcie graczy i jak to na nich wpłynie. A ja mu na to że poprostu go dupa piecze bo ja mam a on nie. 1 8 Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano wtorek o 14:51 Opublikowano wtorek o 14:51 Xddd nieźle się SDF włączyło Panowie miłej zabawy z PRO które rozjeżdża RTX 4070 chociaż nie i dodaje RT do gier które ich nie mają chociaż nie. xdd Szkoda tylko, że Sony zapomniało przy okazji stworzyć jakiś gier, ale czytając ten temat te też sobie wymyślicie. Sonka mistrzem Sonki. 1 Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano wtorek o 14:59 Opublikowano wtorek o 14:59 A ja jako posiadacz PS5 Pro mogę napisać, że jest to totalnie zbędny upgrade na chwilę obecną i nie warto kupować? Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano wtorek o 15:00 Opublikowano wtorek o 15:00 Teraz, Ins napisał(a): A ja jako posiadacz PS5 Pro mogę napisać, że jest to totalnie zbędny upgrade na chwilę obecną i nie warto kupować? Tak Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wtorek o 15:02 Opublikowano wtorek o 15:02 Paolo jak wściekły ratler zaa ogrodzenia szczeka" nie macie prawa się cieszyć nowym sprzętem, PC za tą samą cene rozjeżdża ten sonowski plastik, hau kurwa hau!" Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano wtorek o 15:02 Opublikowano wtorek o 15:02 1 minutę temu, Ins napisał(a): A ja jako posiadacz PS5 Pro mogę napisać, że jest to totalnie zbędny upgrade na chwilę obecną i nie warto kupować? Każdy to wie ale sekciarze pozwalają to napisać jak wtopisz pieniążki jak oni 1 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano wtorek o 15:05 Opublikowano wtorek o 15:05 (edytowane) Nadal mój mózg nie może połączyć faktu że ps5 okazuje się wg Sony za słabe by ogarnąć premierową grę demons souls, i potrzeba ps5pro by osiągnąć coś co powinno być uzupełnione poprzez ogarnięcie konsoli po jakiś czasie i stworzenie patcha. Kiedyś gry na przestrzeni żywota konsoli dokonywały mocnego skoku, a tu niby na dzień dobry Bluepoint osiągneło szczyt możliwości konsoli. Pomijając to że gra jest naprawdę piękna, ale każdy myślał 4 lata temu że to jest przedsmak a nie granica możliwości. Pomijam sytuację z Rebirth, bo na razie grałem tylko w demo, ale gdyby ktoś mi powiedział podczas ogrywania ff7remake na ps4pro że to co widzę to jest ps5pro tylko bez otwartych przestrzeni to bym rżał ze śmiechu. Edytowane wtorek o 15:06 przez Rtooj Cytuj
Plackus 410 Opublikowano wtorek o 15:08 Opublikowano wtorek o 15:08 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): Każdy to wie ale sekciarze pozwalają to napisać jak wtopisz pieniążki jak oni Wtopić to można pieniążki jak sie kupi lapka do gier w markecie spożywczym Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano wtorek o 15:11 Opublikowano wtorek o 15:11 (edytowane) 6 minut temu, Rtooj napisał(a): Kiedyś gry na przestrzeni żywota konsoli dokonywały mocnego skoku, a tu niby na dzień dobry Bluepoint osiągneło szczyt możliwości konsoli Jesli chodzi o rozdzielczosci i fps, to kazdy tytul startowy juz na starcie osiagnal szczyt mozliwosci. Call of Duty 2 na X360 dzialalo w 720p, a nie w rozdzielczosci wyzszej. Gra osiagnela limit sprzetu juz wtedy? No nie. Potem pojawilo sie Modern Warfare i zmiażdżyło dwójeczke graficznie. Project Gotham Racing 3 dzialal w 30fps. Czemu nie w 60fps? Edytowane wtorek o 15:12 przez Lukas_AT Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano wtorek o 15:13 Opublikowano wtorek o 15:13 6 minut temu, Pupcio napisał(a): Każdy to wie ale sekciarze pozwalają to napisać jak wtopisz pieniążki jak oni Mam nadzieję, że sekciarze nie podają informacji dalej o tym, że można zwracać do sklepów zakupione produkty, yikes Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano wtorek o 15:32 Opublikowano wtorek o 15:32 45 minut temu, Plackus napisał(a): A ja mu na to że poprostu go dupa piecze bo ja mam a on nie. Gdybyś tylko miał świadomość, że on ma w chacie 4090 to piecząca dupa zmieniłaby właściciela... Cytuj
czarek250885 315 Opublikowano wtorek o 15:36 Opublikowano wtorek o 15:36 18 minut temu, Pupcio napisał(a): Każdy to wie ale sekciarze pozwalają to napisać jak wtopisz pieniążki jak oni Moim zdaniem to nie wtopione pieniądze, sam jeszcze nie mam swojego egzemplarza, ale dzięki pro można grać po ludzku w gierki, które działają po prostu słabo, lub źle. Ja cały czas przytaczam Star Wars Ocalały, w którego bardzo chciałem zagrać, ale gdy zobaczyłem jak to chodzi odpuściłem sobie totalnie. Teraz w końcu działa to tak jak powinno, więc dla mnie to już powód do zainteresowania. Wystawię fata, dołożę brakującą część i ten zakup nie będzie taki odczuwalny. Kolejne gry będą tylko pogłębiać różnicę, oczywiście jeśli komuś nie przeszkadza 30 klatek to jakoś przebuja się do nowej generacji, ale ja wolę jednak płynność przy znośnej grafice, a nie jakiś rozmyty blur. Każdy oceni to inaczej, ale oskarżać innych o psucie rynku, że chcą pograć w lepszej jakości to trochę słabe. Kto ma możliwość zakupu to poprostu pójdzie i kupi. Akurat dzisiaj byłem reklamować drukarkę w MM (Gdańsk)i tak z ciekawości zapytałem się sprzedawcy jak wygląda sprawa pro. Powiedział mi że dostali 9 egzeplarzy na sklep i został jeden, czyli jak na nasz zaścianek to myślę całkiem nieźle. 3 Cytuj
Plackus 410 Opublikowano wtorek o 15:38 Opublikowano wtorek o 15:38 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Gdybyś tylko miał świadomość, że on ma w chacie 4090 to piecząca dupa zmieniłaby właściciela... Gram tylko na konsoli. W temat blachy nawet nie wchodze. To nie moj swiat Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wtorek o 15:40 Opublikowano wtorek o 15:40 A co jak ktoś ma highendowy PC I kupil ps5pro? Policja przyjedzie bo tak nie można? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi