Mustang 1 766 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Słuszne spostrzeżenie. Na razie poza game passem i promkami miesiące po premierze, ceny konsolowych wersji cyfrowych są zwykle bardzo nieatrakcyjne w porównaniu do pudełek. Cytuj
krzysiek923 1 702 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) ja też należę do tej grupy, która więcej chciałaby ograć, niż jest w stanie. nie jestem w stanie wyrobić z nowościami, bo backlog za duży, przez nowości nie mam czasu wracać do gier, do których w razie posuchy z ogromną przyjemnością bym wrócił. tutaj na forum są stare chłopy, które - tak zakładam xd - pracują, a poza ogrywaniem na bieżąco nowości mają czas wbijać platyny, z szukaniem znajdziek z poradnikiem z youtube włącznie xd przecież to musi być jak druga praca, nie wyobrażam sobie inaczej Edytowane 6 grudnia przez krzysiek923 1 Cytuj
Homelander 2 149 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 2 minutes ago, krzysiek923 said: ja też należę do tej grupy, która więcej chciałaby ograć, niż jest w stanie. nie jestem w stanie wyrobić z nowościami, bo backlog za duży, przez nowości nie mam czasu wracać do gier, do których w razie posuchy z ogromną przyjemnością bym wrócił. tutaj na forum są stare chłopy, które - tak zakładam xd - pracują, a poza ogrywaniem na bieżąco nowości mają czas wbijać platyny, z szukaniem znajdziek z poradnikiem z youtube włącznie xd przecież to musi być jak druga praca, nie wyobrażam sobie inaczej Nie zapominaj o postowaniu godzinami na forumku Klucz do wszystkiego to pokonać FOMO. FOMO to nie to samo co hajp. Hajp jest wytłumaczeniem żeby grać w nowe gry, FOMO to wytłumaczenie durne. Dla mnie też granie zabijało mus przechodzenia gier nawet jak przestawał mnie bawić. Nie grałem, bo mnie denerwowała gra. Nie grałem w nic innego, bo nie skończyłem poprzedniej. Odkąd jakiś czas temu zabiłem w sobie i FOMO (no to nie zawsze i nie do końca, ale w dużej mierze) i ten mus przechodzenia na siłę bawię się grami nieskończenie lepiej Cytuj
Mustang 1 766 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 10 minutes ago, krzysiek923 said: ja też należę do tej grupy, która więcej chciałaby ograć, niż jest w stanie. nie jestem w stanie wyrobić z nowościami, bo backlog za duży, przez nowości nie mam czasu wracać do gier, do których w razie posuchy z ogromną przyjemnością bym wrócił. tutaj na forum są stare chłopy, które - tak zakładam xd - pracują, a poza ogrywaniem na bieżąco nowości mają czas wbijać platyny, z szukaniem znajdziek z poradnikiem z youtube włącznie xd przecież to musi być jak druga praca, nie wyobrażam sobie inaczej Praca pracy nierówna, sporo osób tutaj ma własny biznes albo „pracuje” z domu. Dwa kwestia priorytetów i sposobów na spędzanie czasu wolnego. Cytuj
oFi 2 480 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Przecież większość nowych gier to kalki tych poprzednich. Ja się nawet dalem nabrać na to re fantasio które okazalo się marna imitacją persony. O sequalach dobrych pierwszych części od sony to nawet nie wspomne - kalka i doklejanie fabuly do doslownie tego samego co bylo wcześniej. Dopóki nie skończy się takie coś to jestem spokojny o backlog - najwięcej innowacji bylo na ps2/ps360 i doslownie parę gier znajdzie się na ps4. Cytuj
messer88 6 550 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 6 minut temu, oFi napisał(a): Ja się nawet dalem nabrać na to re fantasio które okazalo się marna imitacją persony. poczekaj bo coś widziałem że zanim zagrałeś to pisałeś że GOTY Cytuj
Lukas_AT 1 196 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia W grudniu bede ogrywac remaster The Thing i Soul Reaver, a wiec nawet gdzies mam nowosci. Skonczylem Silent Hill 2 i teraz poczekam moze do The Alters z nowosci w marcu. Do tego czasu bede jeszcze backlog ogrywac. Dalej w 2025 to sie jeszcze zobaczy jakie nowosci wpadna. Cytuj
oFi 2 480 Opublikowano piątek o 15:42 Opublikowano piątek o 15:42 29 minut temu, messer88 napisał(a): poczekaj bo coś widziałem że zanim zagrałeś to pisałeś że GOTY No goty - przez pierwsze 2h. Przez pierwsze 2h to i ff7r part1 byl goty - a skończyło się na 7/10 1 Cytuj
Mijutka 26 Opublikowano niedziela o 22:39 Opublikowano niedziela o 22:39 (edytowane) Na chwilę obecną mocno żałuję zakupu Prosiaka, posiadając dużą kolekcję gier na płytach zmieniłem pełnoprawną konsole PS5 Fat z napędem na głośnego kastrata bez napędu… Dałem się wy**dymać Sony- pozostaje mi granie w gierki z plusa i łudzenie się, że może kiedyś pojawi się napęd 🤢 W kilku grach, które sprawdzałem jest lepiej jeśli chodzi o grafikę grając na TV Oled z VRR, ale na chwilę obecną przez sytuację z polityką Sony i napędami totalnie nie warto. Edytowane niedziela o 22:40 przez Mijutka 2 3 4 Cytuj
nikt 43 Opublikowano poniedziałek o 08:36 Opublikowano poniedziałek o 08:36 9 godzin temu, Mijutka napisał(a): na głośnego kastrata bez napędu… Możesz rozwinąć? Pro Ci głośniej chodzi niż stary FAT? Cytuj
Square 8 690 Opublikowano poniedziałek o 09:59 Opublikowano poniedziałek o 09:59 No chodzi głośniej niestety, co jest raczej oczywiste. Cytuj
Mijutka 26 Opublikowano poniedziałek o 10:07 Opublikowano poniedziałek o 10:07 (edytowane) 1 godzinę temu, nikt napisał(a): Możesz rozwinąć? Pro Ci głośniej chodzi niż stary FAT? Niestety jest głośniejsza niż stary FAT gdzie raczej nie zauważałem włączających się wiatraków a gram często wieczorami przy dość niskich ustawieniach głośności telewizora. Tutaj wystarczy sobie włączyć jakąkolwiek większą gierkę i od razu słychać konsolę, myślałem nawet nad reklamacją sprzętu, ale poczytałem trochę i wiele osób ma ten sam problem. Trzeba poczekać minimum rok aby zobaczyć jak rozwinie się PSSR w nowszych grach i może do tego czasu pojawią się napędy w normalnych kwotach. Na chwilę obecną naprawdę nie polecam no chyba, że macie napęd od Slimki i jesteście mega najarani na odrobinę lepszą jakość obrazu. Edytowane poniedziałek o 10:09 przez Mijutka 1 1 Cytuj
Masamune 177 Opublikowano poniedziałek o 13:07 Opublikowano poniedziałek o 13:07 Ja już do głośności przywykłem. Jest odrobinę głośniejsza niż Fat, na plus na pewno to, że wentylator działa w standardowych 2 trybach i nic tu się nie rozpędza do nie wiadomo jakich prędkości - jest albo tryb spoczynku albo tryb gry. (Ten głośniejszy) Z Prosiakowych newsów - Remedy wciąż pracuje nad ulepszeniem swojego Pro patcha dla AW2. https://x.com/alanwake/status/1861394569448894731 Cytuj
Czoperrr 5 234 Opublikowano poniedziałek o 13:22 Opublikowano poniedziałek o 13:22 Tyle ma mocy to musi być słychać za co się płaci. Cytuj
Masamune 177 Opublikowano poniedziałek o 13:25 Opublikowano poniedziałek o 13:25 2 minutes ago, Czoperrr said: Tyle ma mocy to musi być słychać za co się płaci. Szum wiatraka przypomina szelest banknotów 500-złotowych. 5 Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano poniedziałek o 14:30 Opublikowano poniedziałek o 14:30 15 godzin temu, Mijutka napisał(a): posiadając dużą kolekcję gier na płytach zmieniłem pełnoprawną konsole PS5 Fat z napędem na głośnego kastrata bez napędu… Nie rozumiem zmiany w tym momencie FAT (posiadając dodatkowo kolekcję płyt) na PRO, gdzie przecież było wiadomo jak wygląda sytuacja z napędami oraz jak mała różnica w jakości będzie na starcie .Przecież te ceny napędów to poszyboiwały w górę w momencie ogłoszenia preorderów na PRO. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mijutka 26 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 18:53 (edytowane) Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć sie gierką i podziwiać atuty głównej bohaterki to szukam argumentów jakby pytała dlaczego nie gram ? Przecież nie powiem, że wydałem 3.5 k na nowszą wersję konsoli i nawet nie mogę włożyć dysku bo nie mam napędu 🤡 debil. Edytowane poniedziałek o 19:02 przez Mijutka 18 2 1 Cytuj
Czoperrr 5 234 Opublikowano poniedziałek o 19:01 Opublikowano poniedziałek o 19:01 8 minutes ago, Mijutka said: Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć się gierką to szukam argumentów jakby pytała dlaczego nie gram ? Przecież nie powiem, że wydałem 3.5 k na nowszą wersję konsoli i nawet nie mogę włożyć dysku bo nie mam napędu 🤡 debil. Powiedz że nie będziesz grał w grę o jakieś chińskiej gołej babie jak w domu masz taką piękność. 1 1 Cytuj
Masamune 177 Opublikowano poniedziałek o 19:08 Opublikowano poniedziałek o 19:08 O kuźwa, moja żona też mi może wkrótce coś kupić... Dzięki Sony! Cytuj
Pianista911 13 Opublikowano poniedziałek o 19:51 Opublikowano poniedziałek o 19:51 Pojawiły się już prosiaki na OLX za ~3000zł. Myślicie, że to scamy jakieś? Kupiłem dzisiaj ponownie PSVR2 i tak myślę, że przydałoby się PS5 Pro do GT7. Cytuj
Square 8 690 Opublikowano poniedziałek o 20:04 Opublikowano poniedziałek o 20:04 Myślę, że jak ktoś na fali hajpu kupił, a teraz żałuje, bo np nie ma napędu, to żeby się pozbyć musi obniżyć cenę skoro konsole są chyba normalnie do kupienia w sklepie za 3500. Cytuj
Patapon 41 Opublikowano poniedziałek o 20:15 Opublikowano poniedziałek o 20:15 Godzinę temu, Masamune napisał(a): O kuźwa, moja żona też mi może wkrótce coś kupić... Dzięki Sony! Może kupi ci napęd. 1 Cytuj
PyzaOpole 0 Opublikowano poniedziałek o 21:28 Opublikowano poniedziałek o 21:28 2 godziny temu, Mijutka napisał(a): Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć sie gierką i podziwiać atuty głównej bohaterki to szukam argumentów jakby pytała dlaczego nie gram ? Przecież nie powiem, że wydałem 3.5 k na nowszą wersję konsoli i nawet nie mogę włożyć dysku bo nie mam napędu 🤡 debil. Powiedz że ci się napęd zepsuł, odesłałeś do serwisu gdzie stwierdzili że nie da się naprawić i czekasz aż ci nowy przyślą. Cytuj
Patapon 41 Opublikowano poniedziałek o 21:41 Opublikowano poniedziałek o 21:41 Sony to chyba myślało skoro stać na konsolę z 3 i pół bomby to i na gierki z cyfrowego sklepu będzie stać, a wyszło z tego wishful thinking. To ile już dni mineło od braku napędów w normalnych cenach, już zbliżamy się do 100 skoro zapowiedź prosiaka to 11 września. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi