Patapon 60 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 16 minutes ago, Patapon said: Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. No ja trafiłem z kuponami za 728 PLN, byłaby spoko opcja z normaną gwarancją, a nie napęd z rozbiórki :p Cytuj
Lipa 522 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Obstawiam 2028 raczej, i to się by pokrywało z prezentacją Cernego, 4 lata na konsolę11.2027r.Cykl życia każdego PlayStation - 7 lat Cytuj
vip77 254 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ja bym taki pewny aż nie był, bardziej myślę że tym razem, rok 2028. Ps4 było 2013, a pro już po trzech latach 2016. Ps5 2020, a pro dopiero po 4 latach i może pro będzie na następne 4 lata. Cytuj
Mijutka 30 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia (edytowane) Napęd w końcu doszedł - zapłaciłem 80 usd + 35 wysyłka co dalo łączną kwotę około 450 zł. Najważniejsze aby mieć kogoś w USA kto nada paczkę bez oryginalnego pudełka z dopiskiem jako gift ( bez cła i vatu) Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. Edytowane 16 stycznia przez Mijutka 2 Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 25 minutes ago, Mijutka said: Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. No nie? ja mam to samo. W życiu więcej nie ruszę sprzętu bez czytnika nośników fizycznych. 1 Cytuj
MEVEK 3 671 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 13 godzin temu, Square napisał(a): Mam dla was złą wiadomość. Niekoniecznie.. byc moze bedziemy w stanie uzyc napedu z tej generacji i przeniesc do nastepnej. W koncu konsole beda wstecznie kompatybilne wiec i moze napedy rowniez Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia By musieli wtedy projektować konsole pod obecny, a tak się raczej nie stanie. Jeżeli PS6 będzie miało napęd to opcjonalny i jeszcze bardziej limitowany niż teraz. Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) 16 hours ago, Square said: Mam dla was złą wiadomość. A to ja podziękuję im w takiej sytuacji. Ja w gry w wersji digital mogę grać, pod warunkiem że są ze sklepu Torrent jedyna słuszna forma cyfrowego gejmingu. No, ewentualnie potężna oferta abonamentowa z hitami day one. Byłbym mega poirytowany faktem, że miałbym czekać na promo digital wersji GTA6, żeby ją kupić za normalne pieniądze. Pudełko jestem skłonny kupić bez czekania na promo, digital w zyciu. Edytowane 17 stycznia przez Masamune 2 1 Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia No to będziesz się bardziej cieszył grą niż kończenie na wyścigi i do paczkomatu. Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) 51 minutes ago, Square said: No to będziesz się bardziej cieszył grą niż kończenie na wyścigi i do paczkomatu. W sensie taką cyfrową wersja z torrenta? Torrent to jest jedyny słuszny sposób cyfrowej dystrybucji, ale nie praktykuję. O paczkomaty u mnie też możesz się nie martwić. Nie sprzedaję gier w pudełku po ograniu. Sprzedaję tylko takie, które nie spełniają moich oczekiwań, to chyba fair móc sprzedać coś, co nie sprostało czyimś wymaganiom? Edytowane 17 stycznia przez Masamune 1 1 2 Cytuj
jimmy 1 605 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Problemy Jedi Survivor na PRO ogarnięte najnowszą łatką. Cytuj
Rash 250 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Ogarnięte jak ogarnięte, najważniejsze że widać postępy jeśli chodzi o skaler pana sonego i to napawa optymizmem jeśli chodzi o przyszłość tej technologi. Cytuj
AdiCarrion 130 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Na Amazon.pl napędy po 794 pln. No wciąż jeszcze trochę za dużo. Cytuj
Jożin z Bażin 12 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia https://www.amazon.de/-/pl/gp/product/B0CMXL75GH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Tu wychodzi po około 680 z wysylką Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Widzę, że nie było Jeden z chyba lepszych paczy dla Pro. Cytuj
Square 8 939 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Jakiś nowy? Coś tam było, że performance odstaje sporo od 40 klatek czy co tam jest dostępne. Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego (edytowane) 30 minutes ago, Square said: Jakiś nowy? Coś tam było, że performance odstaje sporo od 40 klatek czy co tam jest dostępne. Performance po staremu - FSR Quality i Balanced - PSSR 30 i 40(+), dużo lepsza jakość obrazu. No ale ogólnie to skleroza, bo sam to wrzucałem Edytowane 6 lutego przez Masamune Cytuj
Masamune 196 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego On 2/6/2025 at 2:56 PM, Masamune said: Widzę, że nie było Jeden z chyba lepszych paczy dla Pro. Odpaliłem wczoraj z ciekawości grę bez aktualizacji dla PRO, tak jak instaluje się z płyty, czyli wersja .010. Gierka wypada bardzo fajnie. W trybie jakości mamy przyzwoitą rozdzielczość i odblokowany klatkaż, który często sięga 60fps. Co się tyczy jakości obrazu - mimo że FSR smuży i "ziarnuje", nadaje jednocześnie grze surowy wygląd, który w ostatecznym rozrachunku wygląda ostrzej niż PSSR ale gubi też detale roślinności i innych drobniejszych tekstur używających przezroczystości alpha. PSSR te detale wyciąga ale w połączeniu z unrealowym wyostrzaniem i tak wygląda jakoś tak bardziej miękko, tak jakby rozdzielczość była niższa? Może na przestrzeni .010 i .013 faktycznie zmieniła się rozdzielczość, aczkolwiek jeśli PSN znowu kiedyś padnie, to gierka nawet bez pacza będzie solidnym tytułem wykorzystującym większą moc Pro, także pudło górą! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi