Opublikowano 17 września 20204 l Czyli jak na Cebulaka przystało, warto na chwilę wstrzymać się z opłaceniem kaucji w MM. 100 zł rabatu biorę w ciemno. Edytowane 17 września 20204 l przez ginn
Opublikowano 17 września 20204 l W najgorszym wypadku anulujesz zamówienie w MM i tyle. Jak ktoś planuje brać na premierę to lepiej to zrobić niż później się nie załapać.
Opublikowano 17 września 20204 l W przypadku anulowania, zwracana jest kaucja? W regulaminie jest informacja o zwrocie w przypadku nieopłacenia pozostałej kwoty. Chyba trzeba się grzecznie zapytać na infolinii. Edytowane 17 września 20204 l przez ginn
Opublikowano 18 września 20204 l 14 godzin temu, ginn napisał: W przypadku anulowania, zwracana jest kaucja? Niestety nie, cale 250zl jest przekazywane na fundacje leczenia zdrowia psychicznego u graczy
Opublikowano 18 września 20204 l Jedynym zmartwieniem Sony, jest chyba wyprodukowanie wystarczającej liczby egzemplarzy.
Opublikowano 18 września 20204 l Dobra to kiedy ten nastepny rzut bo nie wiem czy sprzedawac prosiaka jak mam dostac ps5 w marcu
Opublikowano 18 września 20204 l PS5 zamówione wczoraj, nie spieszy mi się wiec spokojny jestem, będzie trzeba odpalić PS4 i zobaczyć jak duży backlog się zebrał
Opublikowano 18 września 20204 l Ja zamawialem w czerwcu w gamestopie. Teraz musze zadz. i potwierdzic czy wszystko poszlo gladko, bo sie nie zalapalem na oficjalny preorder konsoli. Pierwsza fala juz sie rozeszla. Druga nie gwarantuje konsoli w tym roku
Opublikowano 18 września 20204 l Internet pisze o wyczerpaniu zapasów w Niemczech Anglii Hiszpanii. A w Polsce nadal są do zamówienia. Jeśli naprawdę poszło aż 40.000 preorderow to ciekawe ile zostanie zrealizowanych. Tak więc jest wieksza szansa na kupienie PS5 może w obniżonej cenie w 2021 z sensownym launch title. Edit - poprawiłem. Przepraszam.
Opublikowano 18 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 minutes ago, u55r said: Internet pisze o wyczerpaniu zapasów w Niemczech Anglii Chiszpanii. A w Polsce nadal są do zamówienia. Jeśli naprawdę poszło aż 40.000 preorderow to ciekawe ile zostanie zrealizowanych. Tak więc jest wieksza szansa na kupienie PS5 może w obniżonej cenie w 2021 z sensownym launch title.
Opublikowano 18 września 20204 l Ok, dla mnie za dużo internetów na dziś. Tu czytam, tam piszę, z tym rozmawiam. Ostatnie 24 godziny były dość emocjonujące.
Opublikowano 18 września 20204 l 22 godziny temu, xMAFIA_PLxMICHAL napisał: W xkom już nie ma tych kuponow Zapisałem się jakoś z tydzień temu i dopiero dziś mi przysłali ten kod. Dzwoniłem do nich teraz z ciekawości zapytać jak z dostępnością, pani sprawdzała i pytała przez chwile i powiedziała, że może pare dni przed premierą z naciskiem na "może" będą mieli. W majlu z kodem taki dopisek: "W związku z ogromnym zainteresowaniem nowymi konsolami, spodziewamy się problemów z dostępnością PlayStation 5 w dniu premiery. Dalej kupisz u nas PS5 sto złotych taniej, ale możliwe, że z późniejszą datą dostawy." Edytowane 18 września 20204 l przez Fanek
Opublikowano 18 września 20204 l Dla mnie sprawa jest wyjatkowo prosta. Zajawka na preordery chromoli mi koło moszny. Po pierwszej fali szału zakupowego, jak już wszyscy ochłoną, pojadę sobie tradycyjnie do Game w Wakefield (tam gdzie kiedyś złapałem złodzieja), wskażę paluszkiem na zestaw ps5 jaki mnie interesuje i kupię wraz z Horizonem2, Keną i czymś tam jeszcze
Opublikowano 18 września 20204 l Mediamarkt juz oficjalnie wywiesil biala flage Nie maja juz ani z napedem ani digitala RZEDSPRZEDAŻ ZAKOŃCZONA Przedsprzedaż tymczasowo zakończona z powodu wyczerpania zapasów. Szczegóły w regulaminie. Regulamin › W mediaexpert jeszcze przyjmuja zamowienia, oby nie skonczylo sie to "jestesmy zmuszeni anulowac zamowienie" XD
Opublikowano 18 września 20204 l Sfrajerzylem sie zatem z tym 2999 zl dla użytkownika @kanabis Na olx będzie po 4000 zl schodzic
Opublikowano 18 września 20204 l Ja nie będę wałem i oddam jeden preorderek za 2800 jak coś [emoji41][emoji41]
Opublikowano 18 września 20204 l Wszedzie. Neonet niby na poczatku mial platnosc przy odbiorze ale zaraz to zmienili Ale to mi sie akurat podoba. Ukrocili januszy handlarzy, ukrocili zamawianie 10 preorderow albo zamawianie i nie odbieranie przez co inni czekaja. Jak ktos chce na premiere to wyskakuje z kasy i ma zaklepane Edytowane 18 września 20204 l przez schabek
Opublikowano 18 września 20204 l Kolega pracuje w neo - maja normalnie realizować zamówienia nawet te pobraniowe przed zmiana;)