Square 8 553 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 1 godzinę temu, czarek250885 napisał: Może trzeba było przesunąć premierę na początek grudnia? Ale co by to dało? Byłaby dokładnie taka sama sytuacja jak teraz, bo po prostu co dadzą to się sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Sony na jakiejs grafice nie podawal ilus tam panstw ze premiera 19 listopada a reszta pozniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 324 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Częśc państw na 12 reszta na 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Od jutra MM będzie wysyłać mail/sms odnośnie wpłaty pozostałej kwoty. Mam nadzieję, że nikt z nas nie otrzyma informacji o anulowaniu zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dext3rr 36 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 36 minut temu, ginn napisał: Od jutra MM będzie wysyłać mail/sms odnośnie wpłaty pozostałej kwoty. Mam nadzieję, że nikt z nas nie otrzyma informacji o anulowaniu zamówienia. Skąd masz info? Ciekawe czy to będzie ten sam nr konta co do wpłaty kaucji. Jeżeli tak, to równie dobrze mogli to ogłosić przy składaniu zamówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Na facebooku w jednym z komentarzy to napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Nie no, kisnę z tego x-komu jak dziki, mistrzowie pr normalnie. Czytasz komunikat o bzdurach wypisywanych przez jednego pracownika, a potem dostajesz obuchem w łeb, bo typ stwierdza że nie będzie żadnych konsolek na premierę xD Swoją drogą przez ostatnie 8 lat zamówiłem u nich w preorderze awaryjnym 5 konsol i uwaga, nie otrzymałem ani jednej! Coś jest nie tak z tym sklepem, ale filmiki z Kingą oglądam chętnie W całym tym szaleństwie smuci mnie fakt że stacjonarne sklepy będą zamknięte i nie obejrzymy klasycznych launch movies. I troszkę w szoku jestem jak przeczytałem tutaj że EuroAGD jeszcze nie ruszyło z preorderem. Brałem od nich preorder na ps4 w 2013 i wszystko było zrealizowane tip top. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 8 godzin temu, l33t napisał: Taki numer jak w przypadku nawet tego jednostkowego konsultanta, nie ma prawa się zdarzyć. Przecież to zasłona dymna - pewnie kazali im tak ściemniać, a teraz prezes udaje niewiniątko i nagle "nie mam pojęcia, o co chodziło" Kuźwa, dobry scam - "polactwo" pełną gębą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sewek1988 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zamawiał ktoś z Allegro z dostawą do paczkomatu? Z wymiarów dostępnych w necie Box od ps5 jest wyższy od największej skrytki w paczkomacie . Paczkomat: gabaryt C – maksymalne wymiary 41 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.PS5: Height: 17 inches / 43 cmWidth: 18.5 inches / 47 cmDepth: 7 inches / 18 cm Weight: 14lb 8 ounces / 6.7 kgNiechciałbym żeby kurier wciskał to na siłę , chyba ze z automatu to przejdzie na kuriera inpost . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 To dobrze, że w pudełku sa te tekturki po jajkach, łatwiej się dadzą skompresować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 123 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Dzwoniłem do Neonet w sprawie zamówienia. Pani mi powiedziała, że konkretnie w sprawie tej konsoli dostała info od kierownika, że ci co zamówili u nich przedpremierowo, czyli wtedy gdy się tylko dało, to wszystkie zamówienia zrealizują i będą u klientów w dniu premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Gry i akcesoria z ME juz w drodze do wybranego marketu, tak samo akcesoria z Euro mam "przygotowane do wydania kurierowi" Takze na razie wszystko planowo i 12ego powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zamawiał ktoś z Allegro z dostawą do paczkomatu? Z wymiarów dostępnych w necie Box od ps5 jest wyższy od największej skrytki w paczkomacie . Paczkomat: gabaryt C – maksymalne wymiary 41 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.PS5: Height: 17 inches / 43 cmWidth: 18.5 inches / 47 cmDepth: 7 inches / 18 cm Weight: 14lb 8 ounces / 6.7 kgNiechciałbym żeby kurier wciskał to na siłę , chyba ze z automatu to przejdzie na kuriera inpost . Ja zamawiałem i tez tego się obawiam jak to będzie zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
wesyr 4 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 13 godzin temu, dext3rr napisał: Skąd masz info? Ciekawe czy to będzie ten sam nr konta co do wpłaty kaucji. Jeżeli tak, to równie dobrze mogli to ogłosić przy składaniu zamówienia... Właśnie dzowniłem do MediaMarkt o dziwo udało mi sie dodzwonic, potwierdzam info, że resztę kasy należy wpłacać na to samo konto co poszła kaucja gwarancyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 To mówiłeś @PiPoLiNiO że za ile sprzedasz ten preorder z xkomu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 763 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz już się tylko modlę o sztukę z neonet Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Może i lepiej, że w sklepach nie ma sprzedaży, bo mielibyśmy wysyp pięknych filmów o walkach pod nimi. A tak spora część osób uniknie zadrapan i innych ran. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 W dalszym ciągu nie wiadomo nic na temat kolejnych rzutów. Myślicie, że coś jeszcze wpadnie przed świętami? W swojego preordera wierzę tak na 70%. Póki nie zobaczę statusu "odebrano przez kuriera" pozostaję czujny jak ważka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ponowie pytanie, czy zamawiał ktoś z Was z empiku? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 324 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 18 minut temu, second napisał: To mówiłeś @PiPoLiNiO że za ile sprzedasz ten preorder z xkomu? Jeszcze mu ten drugi sklep nie zrealizuje i sam zabuli 5k żeby mieć ps5:) Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 763 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Sprzedać za 5k i dupa Was boli. Kupić za 5k i też widzę dupa boli. To grubo Czemu nie potraficie się skupić na swoich pieniądzach? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Dajcie już spokój z tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kris to kristof 5 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 37 minut temu, ginn napisał: W dalszym ciągu nie wiadomo nic na temat kolejnych rzutów. Myślicie, że coś jeszcze wpadnie przed świętami? W swojego preordera wierzę tak na 70%. Póki nie zobaczę statusu "odebrano przez kuriera" pozostaję czujny jak ważka. ma być 3 rzut online w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 324 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Sprzedać za 5k i dupa Was boli. Kupić za 5k i też widzę dupa boli. To grubo Czemu nie potraficie się skupić na swoich pieniądzach? Mnie nie boli nic, Twoja sprawa. Zażartowałem z sytuacji i wcześniejszego pojazdu. Już się tak nie triggeruj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi