Opublikowano 8 listopada 20204 l 1 godzinę temu, czarek250885 napisał: Może trzeba było przesunąć premierę na początek grudnia? Ale co by to dało? Byłaby dokładnie taka sama sytuacja jak teraz, bo po prostu co dadzą to się sprzeda.
Opublikowano 8 listopada 20204 l Sony na jakiejs grafice nie podawal ilus tam panstw ze premiera 19 listopada a reszta pozniej?
Opublikowano 8 listopada 20204 l Od jutra MM będzie wysyłać mail/sms odnośnie wpłaty pozostałej kwoty. Mam nadzieję, że nikt z nas nie otrzyma informacji o anulowaniu zamówienia.
Opublikowano 8 listopada 20204 l 36 minut temu, ginn napisał: Od jutra MM będzie wysyłać mail/sms odnośnie wpłaty pozostałej kwoty. Mam nadzieję, że nikt z nas nie otrzyma informacji o anulowaniu zamówienia. Skąd masz info? Ciekawe czy to będzie ten sam nr konta co do wpłaty kaucji. Jeżeli tak, to równie dobrze mogli to ogłosić przy składaniu zamówienia...
Opublikowano 8 listopada 20204 l Nie no, kisnę z tego x-komu jak dziki, mistrzowie pr normalnie. Czytasz komunikat o bzdurach wypisywanych przez jednego pracownika, a potem dostajesz obuchem w łeb, bo typ stwierdza że nie będzie żadnych konsolek na premierę xD Swoją drogą przez ostatnie 8 lat zamówiłem u nich w preorderze awaryjnym 5 konsol i uwaga, nie otrzymałem ani jednej! Coś jest nie tak z tym sklepem, ale filmiki z Kingą oglądam chętnie W całym tym szaleństwie smuci mnie fakt że stacjonarne sklepy będą zamknięte i nie obejrzymy klasycznych launch movies. I troszkę w szoku jestem jak przeczytałem tutaj że EuroAGD jeszcze nie ruszyło z preorderem. Brałem od nich preorder na ps4 w 2013 i wszystko było zrealizowane tip top.
Opublikowano 8 listopada 20204 l 8 godzin temu, l33t napisał: Taki numer jak w przypadku nawet tego jednostkowego konsultanta, nie ma prawa się zdarzyć. Przecież to zasłona dymna - pewnie kazali im tak ściemniać, a teraz prezes udaje niewiniątko i nagle "nie mam pojęcia, o co chodziło" Kuźwa, dobry scam - "polactwo" pełną gębą
Opublikowano 9 listopada 20204 l Zamawiał ktoś z Allegro z dostawą do paczkomatu? Z wymiarów dostępnych w necie Box od ps5 jest wyższy od największej skrytki w paczkomacie . Paczkomat: gabaryt C – maksymalne wymiary 41 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.PS5: Height: 17 inches / 43 cmWidth: 18.5 inches / 47 cmDepth: 7 inches / 18 cm Weight: 14lb 8 ounces / 6.7 kgNiechciałbym żeby kurier wciskał to na siłę , chyba ze z automatu to przejdzie na kuriera inpost .
Opublikowano 9 listopada 20204 l To dobrze, że w pudełku sa te tekturki po jajkach, łatwiej się dadzą skompresować.
Opublikowano 9 listopada 20204 l Dzwoniłem do Neonet w sprawie zamówienia. Pani mi powiedziała, że konkretnie w sprawie tej konsoli dostała info od kierownika, że ci co zamówili u nich przedpremierowo, czyli wtedy gdy się tylko dało, to wszystkie zamówienia zrealizują i będą u klientów w dniu premiery.
Opublikowano 9 listopada 20204 l Gry i akcesoria z ME juz w drodze do wybranego marketu, tak samo akcesoria z Euro mam "przygotowane do wydania kurierowi" Takze na razie wszystko planowo i 12ego powinno byc
Opublikowano 9 listopada 20204 l Zamawiał ktoś z Allegro z dostawą do paczkomatu? Z wymiarów dostępnych w necie Box od ps5 jest wyższy od największej skrytki w paczkomacie . Paczkomat: gabaryt C – maksymalne wymiary 41 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.PS5: Height: 17 inches / 43 cmWidth: 18.5 inches / 47 cmDepth: 7 inches / 18 cm Weight: 14lb 8 ounces / 6.7 kgNiechciałbym żeby kurier wciskał to na siłę , chyba ze z automatu to przejdzie na kuriera inpost . Ja zamawiałem i tez tego się obawiam jak to będzie zrealizowane.
Opublikowano 9 listopada 20204 l 13 godzin temu, dext3rr napisał: Skąd masz info? Ciekawe czy to będzie ten sam nr konta co do wpłaty kaucji. Jeżeli tak, to równie dobrze mogli to ogłosić przy składaniu zamówienia... Właśnie dzowniłem do MediaMarkt o dziwo udało mi sie dodzwonic, potwierdzam info, że resztę kasy należy wpłacać na to samo konto co poszła kaucja gwarancyjna.
Opublikowano 9 listopada 20204 l Teraz już się tylko modlę o sztukę z neonet [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 9 listopada 20204 l Może i lepiej, że w sklepach nie ma sprzedaży, bo mielibyśmy wysyp pięknych filmów o walkach pod nimi. A tak spora część osób uniknie zadrapan i innych ran.
Opublikowano 9 listopada 20204 l W dalszym ciągu nie wiadomo nic na temat kolejnych rzutów. Myślicie, że coś jeszcze wpadnie przed świętami? W swojego preordera wierzę tak na 70%. Póki nie zobaczę statusu "odebrano przez kuriera" pozostaję czujny jak ważka.
Opublikowano 9 listopada 20204 l 18 minut temu, second napisał: To mówiłeś @PiPoLiNiO że za ile sprzedasz ten preorder z xkomu? Jeszcze mu ten drugi sklep nie zrealizuje i sam zabuli 5k żeby mieć ps5:)
Opublikowano 9 listopada 20204 l Sprzedać za 5k i dupa Was boli. Kupić za 5k i też widzę dupa boli. To grubo [emoji16] Czemu nie potraficie się skupić na swoich pieniądzach?
Opublikowano 9 listopada 20204 l 37 minut temu, ginn napisał: W dalszym ciągu nie wiadomo nic na temat kolejnych rzutów. Myślicie, że coś jeszcze wpadnie przed świętami? W swojego preordera wierzę tak na 70%. Póki nie zobaczę statusu "odebrano przez kuriera" pozostaję czujny jak ważka. ma być 3 rzut online w dniu premiery
Opublikowano 9 listopada 20204 l 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Sprzedać za 5k i dupa Was boli. Kupić za 5k i też widzę dupa boli. To grubo Czemu nie potraficie się skupić na swoich pieniądzach? Mnie nie boli nic, Twoja sprawa. Zażartowałem z sytuacji i wcześniejszego pojazdu. Już się tak nie triggeruj