second 3 693 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 30 minut temu, LiŚciu napisał: Jeszcze mu ten drugi sklep nie zrealizuje i sam zabuli 5k żeby mieć ps5:) Ja absolutnienie nie życzę tego koledze, mam nadzieję, że wszyscy co zamówili zagrają na premierę. Nie wiem skąd w tobie tyle jadu i zawiści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Bo ich nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 życzę wszystkim odebrania swojego pre-ordera w czwartek za tydzień, nawet PiPoLiNiO, niech chłopak zarobi trochę w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Neonet już ma pierwsze PS5 na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ale premiera jest chyba 19.11, czyli za dwa tygodnie w PL, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Tak. Ale w tym tygodniu PS5 będzie dostarczane na centralne magazyny sklepów. Edytowane 9 listopada 2020 przez pattro Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 10 dni, to nie 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Neonet już ma pierwsze PS5 na magazynie. Jakieś źródełko? Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Czyli Neonet, MM i ME mają już na magazynie. Brzmi to optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, ginn napisał: Czyli Neonet, MM i ME mają już na magazynie. Brzmi to optymistycznie Skąd wiadomo ze me juz mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 O ile się nie mylę to chwalili się tym na facebooku tak jak MM, tylko że zrobili to wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: 10 minut temu, pattro napisał: Neonet już ma pierwsze PS5 na magazynie. Jakieś źródełko? Kierownik regionalny sieci Neonet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, ginn napisał: O ile się nie mylę to chwalili się tym na facebooku tak jak MM, tylko że zrobili to wcześniej. W tej informacji na fb napisali ze.. "wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane". Tak ze jestem ciekawy.. Czekam na jakąś informacje,juz bezpośrednio do klientów Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Bedzie tak, ze kto zamowil z ME, MM albo Neonetu i nie czekal na ostatnia chwile to 19ego zaczyna nowa generacje. Pewnie tez w tych okolicach Euro rzuci jakies konsole na sklep wiec bedzie mozna domowic kto sie nie zalapal na preorder Empik jak zwykle bedzie empikiem i zamuli pisde a xkom wysle jak tylko naprawi plyty glowne Jak dobrze zyc w poteznej Polsce a nie jakis marnych Japoniach, UK czy USA gdzie konsol nie potrafia sobie zalatwic 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Tak ale w me nawet 22.09 podobno pojawiła sie możliwość,złożenia zamówienia.Tak ze zobaczmy,napewno sie dowiemy ludzie będą pisac..bedzie gorąco tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 19 bedzie na pewno nowy rzut, niemiecki Gamestop podal ze bedzie mozna zamawiac wlasnie od 19. Cytuj Odnośnik do komentarza
mateoo 1 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Konsole na magazynie Neonetu mają pojawić się 13 listopada, wszystkie zamówienia przedpremierowe mają pojawić się u klientów 19 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zadzwonił do mnie przed chwila przedstawiciel Media Markt z informacja o dodanym ubezpieczeniu do zamówienia, którego nie zamawiałem. Powiedział że to był błąd systemu i że zamówienie będzie realizowane bez niego. Więc skoro potwierdził to chyba konsolę dostanę 19 Przy okazji się dopytałem o akcesoria, czy będą do odbioru wcześniej, to powiedział, że na razie nie maja takich informacji. Dodatkowo jeżeli brało się zamówienie na akcesoria z płatnością przy odbiorze, to normalnie będzie można dokonać płatności w punkcie odbioru. Płatności przy odbiorze nie ma tylko dla nowych zamówień złożonych już po zamknięciu sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 395 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Informacja z infolini me jest taka,ze o swoich zamowieniach dowiemy się 17,18 listopada.Tak ze tydzien jeszcze trzeba czekac,na jakies konkretne info. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jeśli mieszkasz w UK, to masz szanse zgarnąć konsole w dniu premiery, ale tylko online. Widze, albo pre-orderowacy sie wykruszają abo nowa dostawa. Ponizej takiego maila dostałem ze sklepu GAME. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 318 Opublikowano 9 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Wlasnie wrocilem z ME bo zamowienie na gierki zmienilo status na do odbioru. No i faktycznie, babka wyciagnela pachnacego next genem Spidera i Demonsy ale przy kasie oczywiscie odrzucilo. Te nowe pudelka z bialym paskiem czuc potege S O N Y Korzystajac z okazji zapytalem sie jednego z pracownikow, ktory mnie zaczepil bo tez zamowil konsole dla siebie, co tam jak tam i powiedzial mi, ze konsole na sklepy maja zaczac trafic juz w tym tygodniu, na premiere dla preorderowcow nie ma byc najmniejszych problemow i mozna szturmowac od bladego switu. Swoja droga MM i Neonet tez juz potwierdzily ze maja na magazynach. Takze no coz moge powiedziec niebiescy kumple, zostala nam tylko jedna przeszkoda do pokonania. Ostatni boss, tylko jedna osoba moze spyerdolic nasze swieto. Spoiler 4 1 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kapcior 4 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Dawid30 napisał: Tak ale w me nawet 22.09 podobno pojawiła sie możliwość,złożenia zamówienia.Tak ze zobaczmy,napewno sie dowiemy ludzie będą pisac..bedzie gorąco tutaj Tak było kupiłem i zapłaciłem całość narazie cisza z ich strony Edytowane 9 listopada 2020 przez Kapcior Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Na FB sony napisało mi następującą wiadomość: "Michał, PS5 cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Szukaj ofert w dużych sklepach z dobrą elektroniką, niewykluczone, że dostępność ulegnie zmianie. " Myślę, że rzut przed premierą albo w dniu premiery jeszcze będzie. Jaki to tam nie wiem, ale coś tam pewnie rzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 234 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 4console.pl mają rzekomo jeszcze preordery ale...po 2700 hyhy. Miał ktoś z Was jakieś doświadczenie z tym sklepikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi