Figuś 21 169 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 14 minut temu, Xoltro napisał: Na FB sony napisało mi następującą wiadomość: "Michał, PS5 cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Szukaj ofert w dużych sklepach z dobrą elektroniką, niewykluczone, że dostępność ulegnie zmianie. " Myślę, że rzut przed premierą albo w dniu premiery jeszcze będzie. Jaki to tam nie wiem, ale coś tam pewnie rzucą. Ta formułka że ps5 ciszy się dużym zainteresowaniem jest przeklejana z szablonu do każdego kto pyta od ponad miesiąca ale coś może trafić do sprzedaży online z puli sklepowej przed premierą albo 19 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 hour ago, walek said: Jeśli mieszkasz w UK, to masz szanse zgarnąć konsole w dniu premiery, ale tylko online. Widze, albo pre-orderowacy sie wykruszają abo nowa dostawa. Ponizej takiego maila dostałem ze sklepu GAME. Ma byc drugi rzut w premiere. Ale zapewne i tak malo komu sie poszczesci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 11 minut temu, Figuś napisał: Ta formułka że ps5 ciszy się dużym zainteresowaniem jest przeklejana z szablonu do każdego kto pyta od ponad miesiąca Oczywiście, że jest przeklajana. Od ilu to nie wiem, ale to świadczy, że raczej coś gdzieś rzucą. Kiedy to nie wiem. W jednym sklepie może wcześniej w drugim może później. Cytuj Odnośnik do komentarza
dext3rr 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Godzinę temu, schabek napisał: Wlasnie wrocilem z ME bo zamowienie na gierki zmienilo status na do odbioru. No i faktycznie, babka wyciagnela pachnacego next genem Spidera i Demonsy ale przy kasie oczywiscie odrzucilo. Te nowe pudelka z bialym paskiem czuc potege S O N Y Korzystajac z okazji zapytalem sie jednego z pracownikow, ktory mnie zaczepil bo tez zamowil konsole dla siebie, co tam jak tam i powiedzial mi, ze konsole na sklepy maja zaczac trafic juz w tym tygodniu, na premiere dla preorderowcow nie ma byc najmniejszych problemow i mozna szturmowac od bladego switu. Swoja droga MM i Neonet tez juz potwierdzily ze maja na magazynach. Takze no coz moge powiedziec niebiescy kumple, zostala nam tylko jedna przeszkoda do pokonania. Ostatni boss, tylko jedna osoba moze spyerdolic nasze swieto. Pokaż ukrytą zawartość Media Expert się nigdy nie nauczy. Już pare razy miałem taką sytuację, że dostałem smsa z zaproszeniem do sklepu po odbiór, a przy kasie odrzucono. Mam nadzieje, że ich tam porządnie zjechałeś i dali Ci jakiś rabat. Ja mam do ME 30km, więc taka podróż w dwie strony wracając z niczym nie jest przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemowawa 1 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 MediaExpert właśnie ogłosiło na twitterze że zrealizują wszystkie preordery w dniu premiery bez żadnych problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 godzinę temu, schabek napisał: abka wyciagnela pachnacego next genem Spidera i Demonsy ale przy kasie oczywiscie odrzucilo. schab to kiedy możesz odebrać te gry? bo mam ten sam sklep, te same gry, i odbiór niby jutro :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 6 minut temu, Przemowawa napisał: MediaExpert właśnie ogłosiło na twitterze że zrealizują wszystkie preordery w dniu premiery bez żadnych problemów No i to jest dobre info..natomiast dopóki nie będę miał w łapie swojego ps5,to nie jestem pewny.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 10 minut temu, Przemowawa napisał: MediaExpert właśnie ogłosiło na twitterze że zrealizują wszystkie preordery w dniu premiery bez żadnych problemów Czeknij tą strone, jakieś 3-4 posty wyże... :>j Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 W sumie to nie wiem. Pani na kasie powiedziala, ze w systemie maja premiere gier i akcesoriow ustawiona na 19ego i odbiore razem z konsola Tylko ze ona wiedziala tyle ile jej wyskoczylo na monitorze bo np euro rozsyla juz 12ego. Nie dopytalem tego kumatego typka ale podejrzewam ze ME zmieny daty i od czwartu bedzie mozna odbierac 29 minut temu, dext3rr napisał: Mam nadzieje, że ich tam porządnie zjechałeś i dali Ci jakiś rabat. A co ja jestem jakis xboxiarz zeby sie awanturowac i o rabaty prosic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Pytanie do zamawiających w MM - czy przelewaliście już resztę pieniędzy? (zakładam, że na takie samo konto co wstępne 250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jeszcze nie przelewałem - czekam na maila od MM albo inne przypomnienie z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ja właśnie puściłem przelew pozostałej kwoty na ten sam numer konta, co do zaliczki. Stwierdziłem, że nie ma co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Nie załapałem się na preorder ale załatwiłem przez Instagrama Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 cena?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
yOGI79 5 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Filtr :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 aaa racja, teraz widze :))) Cytuj Odnośnik do komentarza
dext3rr 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 38 minut temu, ginn napisał: Ja właśnie puściłem przelew pozostałej kwoty na ten sam numer konta, co do zaliczki. Stwierdziłem, że nie ma co czekać. Daj znać czy jutro Ci się zmieni status zamówienia na opłacone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jaki filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jest taki filt użytkownika aroneverything. Włączasz a aparacie i nanosi ci model 3D pudełka PS5 które możesz sfotografować i udawać że jesteś wybrańcem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 6 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz jak wyślesz znajomemu prawdziwą konsole to powie że to filtr xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 polskie sklepy coś rzucą skoro teasują już teraz, trzeba być dobrym kamperem teraz lowcygier.pl trzymają rękę na pulsie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy262 0 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 50 minut temu, dext3rr napisał: Daj znać czy jutro Ci się zmieni status zamówienia na opłacone. Dziś rano zleciłem przelew reszty kasy. Status płatności: Opłacono Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) U mnie również opłacono Wpłacałem na ten sam nr konta co zaliczkę. Demonsy dziś tez doszły. Napisy pl. Oby do 19.11 Ps Jak ktos z Kotliny Kłodzkiej to mozliwe ze bede mial 1 sztuke ps5 wiecej. Odbior wylacznie osobisty w sklepie Media Expert. Cena sklepowa + krata browara Edytowane 9 listopada 2020 przez sajmon34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LPT1 0 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 czy x-kom do tej pory w jakikolwiek sposób potwierdził że wyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 35 minut temu, sajmon34 napisał: U mnie również opłacono Wpłacałem na ten sam nr konta co zaliczkę. Demonsy dziś tez doszły. Napisy pl. Oby do 19.11 Ps Jak ktos z Kotliny Kłodzkiej to mozliwe ze bede mial 1 sztuke ps5 wiecej. Odbior wylacznie osobisty w sklepie Media Expert. Cena sklepowa + krata browara PW poszło do Pana Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi