aset 6 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Media expert potwierdza, że w dniu premiery konsole będą u nich do kupienia online https://planetagracza.pl/promocje/ps5-dostepne-zamowienie-konsola/?fbclid=IwAR0IpGyjqKGebmPhpIBfHYDOYNqpGMFHCN1rdlFAbomCKvFq9I8x8-CdBps Edytowane 12 listopada 2020 przez aset 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Nawet dla tych, którzy nie pre-orderowali? Głupie jest to, co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 No tak wynika z artykułu. Choc troche takie wydaje sie to srednio wiarygodne. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Ten wpis ME to juz ma pare dni, oprocz tego ze preorderowcy moga spac spokojnie to nic z niego nie wynika. Ale faktycznie w komentarzu odpisali komus, ze nie moga nic obiecac ale probowac warto i w dniu premiery mozna odswiezac ich strone czyli pewnie maja pare sztuk wiecej i kto pierwszy ten lepszy Jak ktos sie czai na ps5 to ja bym w pierwszej kolejnosci uderzal do Euro. Mimo braku preorderow to gry i akcesoria mieli razem z ME chyba jako pierwsi w Polsce. Na bank wystawia cos 19ego, kto wie czy nie najwiecej sztuk wlasnie przez brak preorderow Cytuj Odnośnik do komentarza
dext3rr 36 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Jak ktoś jest bardzo napalony na PS5, a nie udało mu się złożyć preordera, to polecam użycie jednej z takich wtyczek w przeglądarce Chrome:https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge?hl=pl Wtyczka odświeża w tle daną stronę i sprawdza czy zaszły na niej jakieś zmiany. Jeżeli tak to wysyła powiadomienie push do użytkownika. Czyli nie musimy sami siedzieć na stronie cały dzień i klikać F5 co 30 sekund żeby sprawdzić czy pojawiła się opcja zakupu. Może komuś się przyda. Nie wiem do końca ile stron można obserwować na raz w darmowej wersji. Najlepiej byłoby tam wrzucić link do konsol z Media Expert i Media Markt, Neonetu i Euro. Edytowane 12 listopada 2020 przez dext3rr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NeYoLDZ 5 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 2 minuty temu, dext3rr napisał: Jak ktoś jest bardzo napalony na PS5, a nie udało mu się złożyć preordera, to polecam użycie jednej z takich wtyczek w przeglądarce Chrome:https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge?hl=pl Wtyczka odświeża w tle daną stronę i sprawdza czy zaszły na niej jakieś zmiany. Jeżeli tak to wysyła powiadomienie push do użytkownika. Czyli nie musimy sami siedzieć na stronie cały dzień i klikać F5 co 30 sekund. Może komuś się przyda. Nie wiem do końca ile stron można obserwować na raz w darmowej wersji. Najlepiej byłoby tam wrzucić link do konsol z Media Expert i Media Markt, Neonetu i Euro. Dziś udało mi się zamówić na neonet.pl po 5 min chciałem zamówić jeszcze jedną dla kumpla i dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
mateoo 1 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 7 minut temu, NeYoLDZ napisał: Dziś udało mi się zamówić na neonet.pl po 5 min chciałem zamówić jeszcze jedną dla kumpla i dupa Tylko wersje Digital były prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Wjechał zestaw gracza. Ciekawe czy konsole wjada na sklep. Edytowane 12 listopada 2020 przez Krzysztof Tomczak 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 763 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 https://www.ppe.pl/news/151659/cena-ps5-w-polsce-coraz-wieksza-gracze-sa-juz-sklonni-zaplacic-12-000-zl-za-playstation-5.htmlTo jak to szło? Nikt nie da 5k,a co dopiero 6k? Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Nie jest przypadkiem tak, że ludzie robią sabotaż na te aukcje? Generalnie to możesz zalicytować na dowolną kwotę i po wygranej, jeżeli nie opłacisz zamówienia w ciągu 5 dni - aukcja zostaje anulowana. Założę się, że pewna grupa Januszy jest w zmowie i sabotuje konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 To sami sprzedawcy sobie tak nabijają ceny aby potem te 5k na aukcji wydawało się mega promocją:) Ja liczę jeszcze na premierowy rzut do sklepów internetowych, zawsze jakaś szansa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 43 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał: Wjechał zestaw gracza. Ciekawe czy konsole wjada na sklep. Gdzie zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 19 minut temu, second napisał: Gdzie zamawiałeś? Nie zamawialem, zdjecia prosto ze sklepu. Dzisiaj wjechał towar. O konsolach cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
NeYoLDZ 5 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 2 godziny temu, mateoo napisał: Tylko wersje Digital były prawda? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: https://www.ppe.pl/news/151659/cena-ps5-w-polsce-coraz-wieksza-gracze-sa-juz-sklonni-zaplacic-12-000-zl-za-playstation-5.html To jak to szło? Nikt nie da 5k,a co dopiero 6k? To już jest przesada. Toż to nawet papier toaletowy tyle nie kosztował w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Ktos kupil za wiecej niz 4 tysiace czy tylko wystawione sa aukcje ktora rownie dobrze mozna wystawic za milion euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: https://www.ppe.pl/news/151659/cena-ps5-w-polsce-coraz-wieksza-gracze-sa-juz-sklonni-zaplacic-12-000-zl-za-playstation-5.html To jak to szło? Nikt nie da 5k,a co dopiero 6k? O kur.wa chlopie miales racje, jednak nie bedziesz musial juz pracowac, 250 tysiecy za konsole i juz 5 osob licytuje Stary tylko nie wystawiaj za 2500 albo 3500 bo nie ma chetnych. Musisz tak zaczac licytacje od 30 tysiecy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 A ja się wahalem w co inwestować n a d w y ż k i Cytuj Odnośnik do komentarza
Dave7794 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 I co z tym Ps5 i paczkomatem? Mi Media Expert nie chce zmiwnić apoaobu wysyłki. Odpisali mi do tego że jak si3 nie zmieści to najwyżej kurier dostarczy do domu ale moze byc tak ze nie w ten sam dziwń. Jak napisalem to czy moze kurier in post do mnie zadzwonic jak bedzie przy paczkomacie bo mam do niego 100m to odpisali nie moga na gen moment takiej wiadomosci zostawic. Żenada. Nie wiwm czy dzwonic tam czy jak na raziw zostawic bo kontaktowalwm siw jak na raziw tylko mailem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Zamienie m2 w centrum warszawy na konsole ps5 + pad. Oferty na priw. Moja kasa moje m2 moja sprawa na co wydaje Nie znasz nie oceniaj Cytuj Odnośnik do komentarza
vateusz123 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Pytanie do osób, które mają status opłacono w Mediamarkt, czy przyszedł wam jakikolwiek mail potwierdzający wasze zamówienie? Jakakolwiek informacja zapewniająca, że na premierę będzie konsola, bo u mnie cisza i mnie to martwi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Nope. Sam im napisałem, by upewnili się dwa razy, żeby na 100% zaksięgować. Bo zaliczki kiedyś nie zauważyli i wysłali mi cancela zamówienia, co musiałem odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Do czego to doszło. Chyba mniej człowiek przeżywał fakt czy się załapie na kierunek studiów z pierwszej preferencji niż to czy mu sklep zrealizuje pre order 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Też nie dostałem żadnej informacji po opłaceniu całości w MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Pytanie do osób, które mają status opłacono w Mediamarkt, czy przyszedł wam jakikolwiek mail potwierdzający wasze zamówienie? Jakakolwiek informacja zapewniająca, że na premierę będzie konsola, bo u mnie cisza i mnie to martwi Na oficialnym FB pisali ze wszystkie zamowienia beda zrealizowane a zanim mm to potiwerdzil wydaje mi sie ze rozeslal do odpowiednich osob info jak z obrazkaTak wiem wuja widac nie wiem dlaczego ale bylo tam o anulacji zamowienia ps5. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi