schabek 5 318 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) Generalnie to z tym empikiem tak srednio bym powiedzial liczyc ze sprzet dojdzie na premiere ale jednoczesnie zamowic go w empiku to trzeba miec zaje biscie silna psychike edit; neonet rzuca wyzwanie swoim serwerom Edytowane 13 listopada 2020 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 14 minut temu, schabek napisał: Generalnie to z tym empikiem tak srednio bym powiedzial liczyc ze sprzet dojdzie na premiere ale jednoczesnie zamowic go w empiku to trzeba miec zaje biscie silna psychike Ale jako 3-ci backup może być Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Hmm, warto to dodawać do koszyka? Bo można Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Empik miał to dość dziwnie zrealizowane, bo pre order był po prostu artykułem za 250zł, teraz pewnie szykują się do tego, żeby je przekonwertować na konsole. Dodać do koszyka pewnie możesz, ale raczej nie zrealizują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Z empikiem preorderów bym nie ryzykował, bo będą podobne kwasy jak z x-komem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 X kom też miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 5 minut temu, areka napisał: Czyli nie brać siedmiu sztuk na handel? xd Kumplowi już anulowali to zamówienie bez podania powodu XD kase mają w ciągu 3 roboczych dni zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Dave7794 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 4 godziny temu, tomek625 napisał: Jaki formularz wybierasz? Mi sie wydaje, że nie mam takiej opcji i wszystko idzie na Allegro lokalnie, które jest dramatem. Pudelko nie wejdzie w paczkomat. Rozmawiałem z człowiekiem z inpost i mówił, że mogą wtedy cofnąć paczkę i dostawa może się opóźnić albo nawet zwrocic do.nadawcy. można też dzwonić jak jest juz list przewozowy na infolinię i przekierować z dostawą do domu. Jak zadzwoniłem do Neonet, gdzie mam preorder i zmienilem dostawę na kuriera. Dzwoniłem do Media Expert i nie chcą mi to zmienić ale nie będę się rzucał czy anulował zamówienia bo nigdzie nie znajdę ps5 do stycznia potem Czyli mam rozumieć ,że jak jest list przewozowy można przekierować paczkę do domu? Ja nawet bym im ułatwił sprawę bo mogę tam podbić pod Paczkomat jak już tenm kueerier będzie bo do paczkomatu mam minutę drogi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Fajnie się czyta te marzenia o konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Napisałem do Neonet z prośbą o informację, o której ruszy sprzedaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Altair_PL 1 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Panowie, właśnie dostałem potwierdzenie z x-komu, że nie będą mieli PS5 przynajmniej do końca roku, także potwierdziło się info sprzed tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NeYoLDZ 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Godzinę temu, ginn napisał: Napisałem do Neonet z prośbą o informację, o której ruszy sprzedaż. Zawołaj jak będziesz coś wiedział, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: A wystartują 00:01 i o 8:30 już nic nie będzie No to te 15minut po 12 pójdę spać. Na wszelki wypadek sprawdzę :p Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 X-Kom najwcześniej w styczniu 2021 dostanie PS5. Cytat Dzień dobry, w najbliższych tygodniach prawdopodobnie w naszym sklepie nie będziemy mieć konsol PlayStation 5. Przepraszamy i wyjaśniamy, co się wydarzyło. Co się stało Zapotrzebowanie na nowe konsole Sony zaskoczyło prawdopodobnie wszystkich. Informację o tym, że nie dostaniemy urządzeń z oficjalnej dystrybucji otrzymaliśmy dzień po starcie preorderów – przestaliśmy wtedy przyjmować zamówienia. Niestety, producent nie przesłał nam konsol na premierę. Dostawy spodziewamy się na początku 2021 roku. Jednocześnie, cały czas szukamy ich u innych dystrybutorów na całym świecie. Co teraz Możesz anulować swoje zamówienie. Jeżeli zapłaciłeś za konsolę, dostaniesz zwrot całej sumy. Jeśli zdecydujesz się pozostawić swoje zamówienie – pamiętaj, że dostawa PlayStation 5 będzie najwcześniej za kilka tygodni. Możesz też zamienić swoje zamówienie na desktop z serii G4M3R z rabatem 500 zł. W tej sprawie napisz do nas na bok@x-kom.pl lub zadzwoń pod numer 34 377 00 56. Co dalej Przepraszamy, że nie udało nam się zapewnić dostawy nowej konsoli. Chcielibyśmy Ci to jednak zrekompensować. Otrzymasz od nas bon na 100 złotych, który możesz wykorzystać w x-komie do końca roku. Będzie ważny niezależnie od tego, czy zdecydujesz się anulować zamówienie, czy poczekasz z nami na dostawę PS5. Kod wyślemy do Ciebie w osobnym mejlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Sorry xkom chyba już jest do odstrzału. Odwalaja takie szopki ze głowa mała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 11 minut temu, mozi napisał: Sorry xkom chyba już jest do odstrzału. Odwalaja takie szopki ze głowa mała. Nie zdziwiłbym się jakby po tej akcji z pracownikiem nie dostali ani jednej konsoli za zły pr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 I Wy to teraz dopiero zauważyliście? X-kom od dobrych kilku lat ssie pałę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Nie no kupowałem już na x-komie i było git czy to tel czy monitor który już jakiś czas był na rynku, ale dwa razy robiłem preorder i dwa razy się na nich przejechałem i nigdy więcej preorderów u nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rosveen 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Cytat Informację o tym, że nie dostaniemy urządzeń z oficjalnej dystrybucji otrzymaliśmy dzień po starcie preorderów – przestaliśmy wtedy przyjmować zamówienia. Cieszę się, że natychmiast przekazali tę ważną informację swoim klientom, dając im czas na poszukanie pre-orderu w innym sklepie. ...oh wait. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Do mnie nawet tego maila nie wysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 @PiPoLiNiOto Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 763 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Ciiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 u nas to płotki tak szczerze, ale to co się dzieje w USA...tam jest prawdziwy ból tyłka z powodu botów/scalperów Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 6 minut temu, nero2082 napisał: u nas to płotki tak szczerze, ale to co się dzieje w USA...tam jest prawdziwy ból tyłka z powodu botów/scalperów Grubo, fakt ktoś zarobi, tylko szkoda fanów, ktorzy przez takie osoby nie mogły zamówić konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 @MatekDM oni sami do Ciebie napisali tego emaila czy to w odpowiedzi na coś ? Czy może to info z ich strony Twittera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi