schabek 5 320 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Ale w stanach to faktycznie niezlego pier,dolca dostali nic dziwnego ze 'problemy z dostepnoscia' A u nas pelna kulturka 1 Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Wiem że jest wsteczna kompatybilność. Czy jak kupię moralesa w wersji na PS4 i wrzucę do PS5 , to będę miał to samo jakbym kupił wersję na PS5? 10 minut temu, schabek napisał: Ale w stanach to faktycznie niezlego pier,dolca dostali nic dziwnego ze 'problemy z dostepnoscia' A u nas pelna kulturka Licznik będzie miał zero o północy wiec chyba będzie sprzedaż w nocy. Cytuj
tomek625 1 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 3 godziny temu, Dave7794 napisał: Dzwoniłem do Media Expert i nie chcą mi to zmienić ale nie będę się rzucał czy anulował zamówienia bo nigdzie nie znajdę ps5 do stycznia potem Czyli mam rozumieć ,że jak jest list przewozowy można przekierować paczkę do domu? Ja nawet bym im ułatwił sprawę bo mogę tam podbić pod Paczkomat jak już tenm kueerier będzie bo do paczkomatu mam minutę drogi Jak juz będziesz widzieć paczkę w aplikacji inpost dzwon do nich i przekieruj na dostawę do domu. Będzie trzeba coś dopłacić. Tak mi gostek z inpost powiedzial. Cytuj
danjelek 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 hejka wszystkim, ktoś zamawiał w empiku i miał dzisiaj telefon od Pani konsultant? Bo ja miałem i powiedziala ze w dniu premiery bede mial i czy chce kurierem i w trakcei rozmowy popsuł mi się telefon Dodała mi produkt do koszyka, ale bez odjetej kwoty zaliczki preordera. Przeklikalem to do platnosci i po 30 min anulowali, ale nie przelalem pieniedzy. Niestety nie mam jak sie skonsultowac w tej chwili z infolinia i pozostaje mi kontakt mailowy, ale nie odpisuja. Jutro bede mogl sie dodzwonic na infolinie? Troche sie martwie ze nie dostane tej konsoli, a juz sie strasznie napalilem Cytuj
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) Czyli można być właściwie pewnym, że wszyscy, którzy zamówili w preorderze - dostaną swoje konsole. Na infolinii w MM i Neonet powiedzieli mi, że na tą chwilę nie wiedzą, o której godzinie wystartuje sprzedaż. Trzeba się dowiadywać najlepiej dzień wcześniej. Edytowane 13 listopada 2020 przez ginn Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Własnie dostałem maila że anulowani moje zamówienie. (pipi) Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Z MM? Dzwoń oni tam mają burdel, kumplowi normalnie przywrócili to zamówienie Spoiler Co nie znaczy że ją dostanie przez ten bałagan jaki tam mają 1 Cytuj
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) @LiŚciu Wpłacałeś całość? Generalnie to dzwoń do nich. Mi babka sama przez telefon powiedziała, że panuje totalny bałagan z zamówieniami. Edytowane 13 listopada 2020 przez ginn 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Dzwonie własnie, zajętę jak zwykle. Ja je.bie co bajzel a wczoraj reszte kasy puściłem. 3 minuty temu, ginn napisał: @LiŚciu Wpłacałeś całość? Generalnie to dzwoń do nich. Mi babka sama przez telefon powiedziała, że panuje totalny bałagan z zamówieniami. Tak, wpłaciłem całośc za konsole i za headset. Cytuj
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) A w zamówieniu miałeś już zmieniony status na "opłacono"? I o której zamawiałeś konsole? Edytowane 13 listopada 2020 przez ginn Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Covid19 ty ku.rwo, oby 2021 był spokojny i wylądują normalnie na półkach te konsole PS5. Ponoć w Japonii mają jeszcze gorzej z dostępnością. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Ja wpłacałem też wczoraj i szybko się zmienił status na opłacono. Jak dzwoniłem aby zmienić sposób wysyłki to gdzieś po 15 minutach mnie dopiero połączyło. Pani na słuchawce oznajmiła, że złoży wniosek, ale czy dojdzie on do skutku to już nie wiadomo. Cytuj
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Covid ty k.urwo je.bana przestań mi prześladować preorderowców z psextreme Cytuj
pattro 225 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Dlatego opłaciłem całość w momencie zamawiania. Znajomy pracownik z MM doradził mi abym tak zrobił, bo przy zamówieniach z zaliczkami i dopłatami są zawsze duże zamieszania. @LiŚciu, trzymam kciuki, aby udało się to wyjaśnić! 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 2 godziny temu, czarek250885 napisał: Grubo, fakt ktoś zarobi, tylko szkoda fanów, ktorzy przez takie osoby nie mogły zamówić konsoli. Wiadomo, PS powinno być dobrem podstawowym. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Dodzwoniłem się. Babka mówi że to może dlatego najprawdopodobniej że sklep (mam odbiór osobisty) zaktualizował stany magazynowe a że konsol jeszcze fizycznie u nich nie ma to ze względu na brak w magazynie anulował. Na www mam info przy statusie NIE ZREALIZOWANO zamiast ANULOWANO. Wysłał info do centrali i mam czekać. Ciśnienie skacze. Status płatności jest jako opłacono. 1 Cytuj
ginn 783 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Wynika z tego, że lepiej było od razu zaznaczyć wysyłkę kurierem i poszłoby z magazynu centralnego. Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Możliwe, że przez obostrzenia i kombinowanie z odbiorami osobistymi narobił im się bajzel z zamówieniami - trzeba dzwonić i się upominać nie ma innej opcji, najważniejsze się nie poddawać i walczyć o swoje Cytuj
czarek250885 315 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 34 minuty temu, LiŚciu napisał: Dodzwoniłem się. Babka mówi że to może dlatego najprawdopodobniej że sklep (mam odbiór osobisty) zaktualizował stany magazynowe a że konsol jeszcze fizycznie u nich nie ma to ze względu na brak w magazynie anulował. Na www mam info przy statusie NIE ZREALIZOWANO zamiast ANULOWANO. Wysłał info do centrali i mam czekać. Ciśnienie skacze. Status płatności jest jako opłacono. Przykra sprawa, szkoda że jest takie zamieszanie. Jak na taką dużą sieć mało profesjonalnie. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Właśnie dostałem numer przewozowy paczki z empiku. Zapłaciłem 250zł Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 W Neonet potwierdzili, że konsolki dojdą na premierę Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 29 minut temu, Starh napisał: W Neonet potwierdzili, że konsolki dojdą na premierę A jaki masz status zamówienia? Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Jak się cieszę,że od razu przeanalizowałam sytuacje,jaka może wyniknąć i złożyłem opłacony preorder u oficjalnego dystrybutora, z dostawą pod samiuśkie drzwi.Siedzę sobie teraz wygodnie w fotelu popijając wódeczkę.A wy co? nadal spać po nocach nie będziecie mogli.XD 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Jak w tych czasach i wiedząc, że zawsze jest problem z kupnem w sklepie dayone, można było nie zamówić kurierem do domu preordera XD Siroty. 1 Cytuj
Rosveen 5 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 48 minut temu, NeYoLDZ napisał: A jaki masz status zamówienia? U mnie ciągle "oczekiwanie na weryfikację". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi