karmaster 360 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Na pewno taki szantaż zadziała w wypadku kiedy nie ma konsol dostępnych Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Opublikowano 16 listopada 2020 info z fb MM : MediaMarkt Polska Wszystkie zamówione konsole w preorderze będą do odbioru w dniu premiery. Nie mamy informacji o tym, aby miało ich zabraknąć. Jednak o szczegóły zamówienia można pytać właśnie na infolinii. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Info z jednego z popularniejszych sklepów "nie-sieciówkowych" w Krakowie: "Same konsole PS5 będą u Nas w w wolnej sprzedaży już w kwietniu 2021r, wówczas powinno wystarczyć egzemplarzy dla wszystkich." Źródło: https://www.facebook.com/UltraGamesPL/posts/2811667745745657 Także wygląda na to, że jeśli ktoś nie dorwie konsoli w sieciówce, to chyba trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 A ktoś z preorderowców Media Markt ma w ogóle jakieś informacje na koncie/mailu od sklepu oprócz tego, że status jest jako "Opłacone"? Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 10 minut temu, Cedric napisał: A ktoś z preorderowców Media Markt ma w ogóle jakieś informacje na koncie/mailu od sklepu oprócz tego, że status jest jako "Opłacone"? Nic. Jest tylko Zamówienie złożone -> Opłacone. Podejrzewam, że dopiero w czwartek to się zmieni. 1 Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Ja to liczę ze w środę się już zmieni aby w czwartek już doszło Cytuj
Rosveen 5 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 "Już" w kwietniu, no nieźle. To normalne przy premierze nowych konsol czy 2020 tak namieszał? Cytuj
Square 8 557 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Ja w czwartek dzwoniłem do MM aby zmienić sposób wysyłki na kuriera, na chwilę obecną mam dalej jako paczkomat. Przed chwilą na infolinii powiedzieli, że powinno się zmienić przed planowaną wysyłką w środę. Zobaczymy. Cytuj
paulb 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 51 minutes ago, MatekDM said: Z jednej strony logiczne, z drugiej wielka głupota. Przecież wystarczy usunąć z tego zamówienia Cyberpunka i tyle. Też tak myślałem, ale jednak odbijam się od betonu, na razie poszedł email i FB, zobaczymy... jak się nic nie uda to są u mnie spaleni... Cytuj
ginn 785 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Myślę, że odpowiedź MM można uznać za pewniaczek. Nie wierzę w to, że na 3 dni przed premierą mogą nadal nie znać swoich stanów magazynowych. Poza tym, jakby 1-2 dni przed premierą zaczęli masowo anulować zamówienia, to skala ośmieszenia wy(pipi)ałby poza skalę zostawiając daleko w tyle xkomy i inne dziwactwa. Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Panowie jeszcze tak naprawdę dwa dni,i wszystko juz będzie jasne.. Sam czekam,ale mam z me Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Nie wiem czy była opcja zamówienia w Media Expert z odbiorem na miejscu i ktoś wybrał taki wariant, ale przed chwilą dzwoniła do mnie babka z ME (nie zamawiałem tam PS5 tylko gry) z info, że od jutra zamykają punkty odbioru i czy mógłbym odebrać zamówienie dzisiaj, bo inaczej będą kombinacje Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 1 minutę temu, jar3czek napisał: Nie wiem czy była opcja zamówienia w Media Expert z odbiorem na miejscu i ktoś wybrał taki wariant, ale przed chwilą dzwoniła do mnie babka z ME (nie zamawiałem tam PS5 tylko gry) z info, że od jutra zamykają punkty odbioru i czy mógłbym odebrać zamówienie dzisiaj, bo inaczej będą kombinacje Jak to zamykają punkty odbioru ? Ja mam z odbiorem w sklepie (wolnostojacy wiec otwarty) i co nagle 3 dni przed premierą zamykaja ? Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) Zacytowałem tylko panią z Media Expert. Jeśli faktycznie zrobią tak z wszystkimi zamówieniami i punktami, to myślę że po prostu będą dzwonić z info o zmianie formy dostawy na kuriera i przeadresowaniu. Nie wiem też czy według ich definicji sklep wolnostojący == punkt odbioru, ja miałem zamówienie z odbiorem w galerii handlowej. Edytowane 16 listopada 2020 przez jar3czek Cytuj
paulb 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 27 minutes ago, jar3czek said: Zacytowałem tylko panią z Media Expert. Jeśli faktycznie zrobią tak z wszystkimi zamówieniami i punktami, to myślę że po prostu będą dzwonić z info o zmianie formy dostawy na kuriera i przeadresowaniu. Nie wiem też czy według ich definicji sklep wolnostojący == punkt odbioru, ja miałem zamówienie z odbiorem w galerii handlowej. 31 minutes ago, Dawid30 said: Jak to zamykają punkty odbioru ? Ja mam z odbiorem w sklepie (wolnostojacy wiec otwarty) i co nagle 3 dni przed premierą zamykaja ? Miałem przed chwilą telefon z nr ME 756756756 gdzie automat wyrecytował formułkę, że przepraszają, ale odbiór zamówienia będzie niemożliwy. Szkoda tylko, że nie wiem którego, bo robiłem dwa : PS5 i drugie na gry. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 Cyrk. 2 dni do premiery i takie info. Słabo to wyglada Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 20 minut temu, paulb napisał: Miałem przed chwilą telefon z nr ME 756756756 gdzie automat wyrecytował formułkę, że przepraszają, ale odbiór zamówienia będzie niemożliwy. Szkoda tylko, że nie wiem którego, bo robiłem dwa : PS5 i drugie na gry. To sprawdź swoje statusy zamówienia i będziesz wiedział..co za problem Cytuj
ginn 785 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 W dniu 13.11.2020 o 20:40, tata_arek napisał: Właśnie dostałem numer przewozowy paczki z empiku. Zapłaciłem 250zł Jak tam sytuacja się rozwinęła? Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 2 godziny temu, MatekDM napisał: Z jednej strony logiczne, z drugiej wielka głupota. Przecież wystarczy usunąć z tego zamówienia Cyberpunka i tyle. Z tego co widzę to gamestop tak robi z automatu. Miałem jeden order, a oni i tak wysyłają według daty - czyli gierki poprzychodziły a na konsole wciąż czekam do 19'tego. Dziwna sytuacja bo za przesyłkę zapłaciłem raz, a rozbili na 3 Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Opublikowano 16 listopada 2020 @MEVEK bo ten twój Gamestop to nieporozumienie, Smyths irlandzki dostarcza konsole na już, a takie Currys UK - jutro ; info z twittera od szczęśliwców Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 siemka wlasnie dzwonilem do me babka na infolini powiedziala ze odbiory beda w punkcie zamowien internetowych czyli w sklepie chodz jest on w galerii,19. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 2 godziny temu, nero2082 napisał: @MEVEK bo ten twój Gamestop to nieporozumienie, Smyths irlandzki dostarcza konsole na już, a takie Currys UK - jutro ; info z twittera od szczęśliwców Przecież widzę co sie dzieje - jeden wielki cyrk. Jak na taka wielka międzynarodowa siec sklepów z takim doświadczeniem to nie powinno byc żadnych problemów, a jest dokładnie jak piszesz. Ja wcale ich nie bronie. Po prostu tam zamówiłem i zniecierpliwieniem czekam. Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 A nie mówiłem, że tak będzie? Burdel kompletny w tych sklepach, zaraz premiera i dalej nie wiadomo co to będzie Cytuj
kris to kristof 5 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 2 godziny temu, Dawid30 napisał: To sprawdź swoje statusy zamówienia i będziesz wiedział..co za problem 3 minuty temu, vateusz123 napisał: A nie mówiłem, że tak będzie? Burdel kompletny w tych sklepach, zaraz premiera i dalej nie wiadomo co to będzie jakie problemy? u mnie ani nie anulowali ani nie zamykają sklepu konsole dostaniemy tylko czy będą w pełni sprawne to inne pytanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi