Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zadzwoniłem z ciekawości do RTV-AGD. Będą mieć na premierę, ale nie wiadomo o której godzinie ruszy sprzedaż. Część asortymentu trafi do neta, a część rzekomo do sklepów.

Opublikowano

Pracownicy infolinii sklepów przed premierą konsolek powinni mieć jakieś premie wyplacane za stresujące warunki pracy i potencjalny uszczerbek na zdrowiu, pewnie niektórzy nawet PTSD się dorobią 

Opublikowano
12 minutes ago, Krzysztof Tomczak said:

Wedlug info konsol ma nie byc na polkach do konca 2020. Tylko preordery + to co rzucone na sprzedaz internetowa w dniu premiery.

Czuje ze będzie dobrze. :headbanger: Teraz trzeba to sensownie rozegrać. Złożyć zamówienie gdy uruchomią je na stronie i po robocie ak kolo 16 pojechać po odbiór konsoli.

Opublikowano
17 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Wedlug info konsol ma nie byc na polkach do konca 2020. Tylko preordery + to co rzucone na sprzedaz internetowa w dniu premiery.

Tak z ciekawosci, mozesz przykladowo zdradzic ile preorderow zajechalo na twoj sklep?

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Według jakiego info?

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Według jakiego info?

Popularny nie-sieciowy sklep z Krakowa wczoraj informował o dostępności dopiero w kwietniu 2021 (wrzucałem link do posta na FB dwie strony wstecz). Sieciówki może będą miały szybciej, ale kto wie?

Opublikowano

Dzwonili do mnie z MM, ze przesyłka nie zmieści się do paczkomatu i wyślą kurierem na adres jaki chce. (sam nic nie zgłaszałem wcześniej, tak że jak ktoś ustawił paczkomat to pewnie nie ma się co martwić i zaddzwonią z pytaniem o zmianę).

Opublikowano

Ja zamawiałem przez Allegro od nich i pisałem przez Allegro z nimi aby zmienili na kuriera. Wczoraj dostałem maila ze zmienili dostawę na kuriera dpd. Tylko na Allegro w dostawie nadal widnieje paczkomat

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Dobra, przyznawać się kto będzie czatował pojutrze o godz. 00:00:01? :P

Jo beda. Pozatym mam mieć niby info chwilę wcześniej od kiero z neonetu odnośnie godziny startu i ilości dostępnych sztuk.A jak myślicie będzie z szybkoscią realizacji zamówień? Tzn gdzie najszybciej można spodziewać się przesyłki? 

Edytowane przez Rash
Opublikowano

Zadzwoniłem na infolinię mm żeby zmienić paczkomat na kuriera. Sympatyczna Pani poinformowala, że miło że sam dzwonię bo centrala się nie wyrabia z dzwonieniem do klientów którzy wybrali paczkomat :D:facepalm: