Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, pistaczek napisał:

Neonet już jedzie z koksem. Zamówienie przyjęto do realizacji :)

2 godziny temu, lekki napisał:

Również dostałem potwierdzenie :)

Ja też na maila potwierdzenie mam , ale na stronie status się nie zmienił.

Napisali że wysyłka 18.11 :):):):):)

Edytowane przez NeYoLDZ
  • Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potwierdzam, że Neonet realizuje zamówienie. Ja też je złożyłem na drugi dzień jak wystartowały preordery. Była już godzina 15 i nigdzie indziej już zamówić nie mogłem. Więc jak widać te sklepy co zagwarantowały realizację wszystkich zamówień faktycznie je zrealizują. 

Opublikowano

Ja jeszcze późnej, piątek 18.09.

Widać że te oficjalne sklepy miały jakieś info ile mogę zaklepac. Potem tylko czekali, czy Sony nie zawali w dostawie. Jak widać wszystko dobrze się skończyło.

Ciekawe ile na całą Polskę jest konsol na premierę?

Opublikowano

a ja takiego maila dostalem od MM dzisiaj

Dzień dobry,

Dziękuję za kontakt.

W nawiązaniu do wiadomości informuję, że zamówienia z przedsprzedaży zostaną wysłane, zgodnie z regulaminem akcji opublikowanym przed rozpoczęciem przedsprzedaży, w dniu premiery, tj. 19.11.2020 r. Dostawa trwa 1-3 dni robocze.

W razie dodatkowych pytań zapraszam do ponownego kontaktu.

Pozdrawiam,
Magdalena Czupryńska

Zespół MediaMarkt

Opublikowano

Nie wiem czy było ale kumpel pisał do MM w sprawie tych nieszczęsnych paczkomatów i tak mu odpisali

"Aby uniknąć uszkodzenia opakowania oraz samego produktu podjęliśmy decyzje o przekierowaniu wszystkich paczek kurierem DPD. Nasi konsultanci będą się kontaktować w celu ustalenia szczegółów dostawy."

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, zagul napisał:

W mailu miałeś info, że wysyłka 18?

Również mam w mailu informacje że wysyłka 18 listopada

Edytowane przez mateoo
Opublikowano
2 minuty temu, II KoBik II napisał:

XSX z Media Marktu wysłano mi w poniedziałek. Konsola była w południe dzień później. Czyli na premierę. Nie rozumiem po co się trzęsiecie jakoby z PS5 miało być inaczej. Konsole dotrą w czwartek. 

bo mi MM napisał że wyślą dopiero w dniu premiery. Dla mnie to nie problem czy dostane 19 czy 20go ale dla niektórych to może być niezły w(pipi)

Opublikowano
20 minut temu, narwaniec napisał:

media ex niestety zero info,malo tego zamowilem coda i nie dostalem na premiere chociaz wczesniej zamowilem.Na infolini powiedzieli ze bedzie 3 dni po premierze......Zamowilem w mm od reki .

będą wysyłać na czas - na premierę dostaniesz

Opublikowano

Do mnie dzwonili dwa razy z MM. 28.10 zeby potwierdzić czy nie chce gwaranacji rozszerzonej i dzisiaj żeby zmienić sposób wysyłki (ani razu sam do nich nie pisałem/dzwoniłem) i dwa razy przez telefon mi mówili że konsola będzie na premierę. Ale może muszą tak mówić żeby nie w(pipi)iać klientów :)