drakan9 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Dokładnie tak 17.09 jakoś z samego rana, tracking też już się pojawił Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) i teraz będziecie pytać 15 stron każdy "kiedy zamawiałeś bo ja jeszcze nie dostałem maila?" panowie serwery psxextreme kosztują, opamiętajcie się Edytowane 17 listopada 2020 przez Fanek 1 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 44 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Pany co mają w neonet, zmieniło Wam status na stronie czy dalej oczekiwanie na weryfikację? Ja nie dostałem maila, że wysyłają 18,dostałem tylko, że rozpoczęto realizację zamówienia bo towar jest dostępny. Nie wiem jak z hurtowymi zamówieniami przy tym twoim ale na pojedyncze sztuki bedą w czwartek Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 W temacie Xboxa było to samo Jakby 1 raz w życiu coś kupowali online. Co ma się zmienić? Status ze koleś idzie spakować konsole? Godzinę później ze ofoliował karton... Jutro statusy się zmienia, tylko spokój nas uratuje. Mi się tez hype udzielił i jak mi się uda, to kupię online na MM w dniu premiery. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Chyba od tego jest ten temat, ale do tego to trzeba np. umieć czytać 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Nie wiem jak z hurtowymi zamówieniami przy tym twoim ale na pojedyncze sztuki bedą w czwartek Wiesz jak jest byczku... Cała paleta czeka to i status się wolniej zmienia Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 25 minut temu, Bzduras napisał: Chyba od tego jest ten temat, ale do tego to trzeba np. umieć czytać Szajba nowym sprzętem ok, a szajba czy zmienił się status zamówienia na stronie trąca debilizmem. Jeszcze sklepy OFICJALNIE podały Informacje ze konsole są i preodery zostaną wysłane. Ale to jednak za mało i coś więcej niż problem czytania ze zrozumieniem. 2 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Szajba nowym sprzętem ok, a szajba czy zmienił się status zamówienia na stronie trąca debilizmem. Jeszcze sklepy OFICJALNIE podały Informacje ze konsole są i preodery zostaną wysłane. Ale to jednak za mało i coś więcej niż problem czytania ze zrozumieniem.Typie, co jest z Tobą? Ludzie się jarają raz na 5 lat, a Ty masz jakiś z dupy problem. Czyżbyś się nie załapał na konsole? Przytulić? Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Typie, problem mam czytać farmazony o statusie zamówienia na stronie albo który typ jest w kolejce na infolinii marketu.... Hype premierą, konsolą ok. Bzdety o statusie zamówienia nie ok. Tyle. EOT. 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Jeszcze powyzywaj ludzi od bandy dzbanów i debili jak w analogicznym temacie Xboxa i będzie komplet na dziś Cytuj
l33t 128 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 7 minut temu, iluck85 napisał: Typie, problem mam czytać farmazony o statusie zamówienia na stronie albo który typ jest w kolejce na infolinii marketu.... Hype premierą, konsolą ok. Bzdety o statusie zamówienia nie ok. Tyle. EOT. Widać, że nie masz preordera i zazdrościsz nam emocji, o! Cytuj
Sarna1992 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Wchodząc w dany temat na forum warto się zapoznać z tytułem który zawiera słowa "ogólna szajba" zanim się kogoś zacznie linczować Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Hype jest mocny nie ma co sie oszukiwać, burdel na sklepach podsyca atmosferę niepewności Czekam na maila z MM, skoro tutaj jeden kolega już otrzymał to jest szansa, że jutro będą wysyłać - oby! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Włączcie sobie film i spotykamy się w tym temacie o 23.00 zsynchronizujmy zegarki. 21.14 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 1 godzinę temu, drakan9 napisał: Mi właśnie mediamarkt podesłało info że paczuszka jest gotowa do zabrania przez kuriera, sprawdzajcie e-maile Nie patrzcie na to kiedy, Ja zmawiałem godzinę po ruszeniu preordera i dalej cisza Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 5 minut temu, kaktusr napisał: Nie patrzcie na to kiedy, Ja zmawiałem godzinę po ruszeniu preordera i dalej cisza Ja czekam do jutra na info, jak nie to dzwonie tam do nich z zapytaniem co jest grane Cytuj
kris to kristof 5 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Godzinę temu, iluck85 napisał: Szajba nowym sprzętem ok, a szajba czy zmienił się status zamówienia na stronie trąca debilizmem. Jeszcze sklepy OFICJALNIE podały Informacje ze konsole są i preodery zostaną wysłane. Ale to jednak za mało i coś więcej niż problem czytania ze zrozumieniem. Typie, co jest z Tobą? Ludzie się jarają raz na 5 lat, a Ty masz jakiś z dupy problem. Czyżbyś się nie załapał na konsole? Przytulić? raz na 7 ściśle rzecz ujmują ci też sprawdzam status żeby nie przegapić jak status się zmieni na wysłany - zrobię print screena i powieszę na ścianie Edytowane 17 listopada 2020 przez kris to kristof Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 ja sie nie załapałem ale (pipi)a pytania co 10 min jak tam wasze statusiki są śmieszne fest Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 ME zmieniło status. W trakcie kompletacji. Pozdrawiam. 1 Cytuj
yOGI79 5 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 To tak żeby podtrzymać klimat szajby - moje zamówienie także nie zmieniło jeszcze statusu Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Ciekawe jakim cudem, ktos na allegro wystawil konsole kupiona w MM z paragonem z dzisiaj. Ktos beknie za wydanie towaru przed premiera po znajomosci. Wyglada na to, ze pracownik MM bo obecnie nie da sie zamowic przez strone a zlecenia preorder wyjda z systemu pewnie jutro. Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 2 godziny temu, iluck85 napisał: Typie, problem mam czytać farmazony o statusie zamówienia na stronie albo który typ jest w kolejce na infolinii marketu.... Hype premierą, konsolą ok. Bzdety o statusie zamówienia nie ok. Tyle. EOT. Siarap Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 No proszę, Mediaexpert potrafi o 23 wrzucić na realizacje a Mediamarkt? Jak wrzucą na realizacje o 23:33 19 listopada to będzie można uznać to za wielki wyczyn, jeszcze niech mi Zenka do paczki zapakują z tym PS5, szkoda gadać co oni wyprawiają - podejrzewam, że wszystkie sklepy wyślą na premiere a w MM poczekamy do poniedziałku albo wcale - NIGDY WIECEJ MEDIAMARKT 1 Cytuj
l33t 128 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 19 minut temu, Basior napisał: ME zmieniło status. W trakcie kompletacji. Pozdrawiam. Cytuj
Sarna1992 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 1 minutę temu, vateusz123 napisał: No proszę, Mediaexpert potrafi o 23 wrzucić na realizacje a Mediamarkt? Jak wrzucą na realizacje o 23:33 19 listopada to będzie można uznać to za wielki wyczyn, jeszcze niech mi Zenka do paczki zapakują z tym PS5, szkoda gadać co oni wyprawiają - podejrzewam, że wszystkie sklepy wyślą na premiere a w MM poczekamy do poniedziałku albo wcale - NIGDY WIECEJ MEDIAMARKT szczerze zawsze wolałem korzystać z usług rtv euro agd ale skoro sony uważało ich za oficjalnego partnera liczyłem, że ogarną elegancko no ale cóż. Pocieszam się, że w USA konsol nie dostała połowa preorderowców Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi