Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

i teraz będziecie pytać 15 stron każdy "kiedy zamawiałeś bo ja jeszcze nie dostałem maila?"

panowie serwery psxextreme kosztują, opamiętajcie się

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano
44 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

Pany co mają w neonet, zmieniło Wam status na stronie czy dalej oczekiwanie na weryfikację? Ja nie dostałem maila, że wysyłają 18,dostałem tylko, że rozpoczęto realizację zamówienia bo towar jest dostępny.

Nie wiem jak z hurtowymi zamówieniami przy tym twoim ale na pojedyncze sztuki bedą w czwartek :nosacz:

Opublikowano

W temacie Xboxa było to samo :) Jakby 1 raz w życiu coś kupowali online.

Co ma się zmienić? Status ze koleś idzie spakować konsole? Godzinę później ze ofoliował karton... Jutro statusy się zmienia, tylko spokój nas uratuje.

Mi się tez hype udzielił i jak mi się uda, to kupię online na MM w dniu premiery. 

Opublikowano
25 minut temu, Bzduras napisał:

image.thumb.png.7c6e4d719e6f9056029bad0be5ca0db1.png

Chyba od tego jest ten temat, ale do tego to trzeba np. umieć czytać 

Szajba nowym sprzętem ok, a szajba czy zmienił się status zamówienia na stronie trąca debilizmem.

Jeszcze sklepy OFICJALNIE podały Informacje ze konsole są i preodery zostaną wysłane. Ale to jednak za mało i coś więcej niż problem czytania ze zrozumieniem.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano
Szajba nowym sprzętem ok, a szajba czy zmienił się status zamówienia na stronie trąca debilizmem.

Jeszcze sklepy OFICJALNIE podały Informacje ze konsole są i preodery zostaną wysłane. Ale to jednak za mało i coś więcej niż problem czytania ze zrozumieniem.
Typie, co jest z Tobą? Ludzie się jarają raz na 5 lat, a Ty masz jakiś z dupy problem. Czyżbyś się nie załapał na konsole? Przytulić?
Opublikowano

Typie, problem mam czytać farmazony o statusie zamówienia na stronie albo który typ jest w kolejce na infolinii marketu....

Hype premierą, konsolą ok.

Bzdety o statusie zamówienia nie ok. Tyle. EOT.

• Minusik 1
Opublikowano
7 minut temu, iluck85 napisał:

Typie, problem mam czytać farmazony o statusie zamówienia na stronie albo który typ jest w kolejce na infolinii marketu....

Hype premierą, konsolą ok.

Bzdety o statusie zamówienia nie ok. Tyle. EOT.

Widać, że nie masz preordera i zazdrościsz nam emocji, o! :banderas:

Opublikowano

Hype jest mocny nie ma co sie oszukiwać, burdel na sklepach podsyca atmosferę niepewności :)

Czekam na maila z MM, skoro tutaj jeden kolega już otrzymał to jest szansa, że jutro będą wysyłać - oby! :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, drakan9 napisał:

Mi właśnie mediamarkt podesłało info że paczuszka jest gotowa do zabrania przez kuriera, sprawdzajcie e-maile

Nie patrzcie na to kiedy, Ja zmawiałem godzinę po ruszeniu preordera i dalej cisza :) 

Opublikowano
5 minut temu, kaktusr napisał:

Nie patrzcie na to kiedy, Ja zmawiałem godzinę po ruszeniu preordera i dalej cisza :) 

Ja czekam do jutra na info, jak nie to dzwonie tam do nich z zapytaniem co jest grane :banana:

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał:
Godzinę temu, iluck85 napisał:

Typie, co jest z Tobą? Ludzie się jarają raz na 5 lat, a Ty masz jakiś z dupy problem. Czyżbyś się nie załapał na konsole? Przytulić?

raz na 7 ściśle rzecz ujmują ci też sprawdzam status żeby nie przegapić jak status się zmieni na wysłany - zrobię print screena i powieszę na ścianie

Edytowane przez kris to kristof
Opublikowano

No proszę, Mediaexpert potrafi o 23 wrzucić na realizacje a Mediamarkt? Jak wrzucą na realizacje o 23:33 19 listopada to będzie można uznać to za wielki wyczyn, jeszcze niech mi Zenka do paczki zapakują z tym PS5, szkoda gadać co oni wyprawiają - podejrzewam, że wszystkie sklepy wyślą na premiere a w MM poczekamy do poniedziałku albo wcale - NIGDY WIECEJ MEDIAMARKT :verymad:

• Minusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, vateusz123 napisał:

No proszę, Mediaexpert potrafi o 23 wrzucić na realizacje a Mediamarkt? Jak wrzucą na realizacje o 23:33 19 listopada to będzie można uznać to za wielki wyczyn, jeszcze niech mi Zenka do paczki zapakują z tym PS5, szkoda gadać co oni wyprawiają - podejrzewam, że wszystkie sklepy wyślą na premiere a w MM poczekamy do poniedziałku albo wcale - NIGDY WIECEJ MEDIAMARKT :verymad:

szczerze zawsze wolałem korzystać z usług rtv euro agd ale skoro sony uważało ich za oficjalnego partnera liczyłem, że ogarną elegancko no ale cóż. Pocieszam się, że w USA konsol nie dostała połowa preorderowców