schabek 5 320 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Oj tak. W realizacji w czwartek punkt 9:00 zajezdzam pod najlepszy elektromarket swiata na otwartej szybie a z glosnikow na full jedyna prawilna nutka 1 2 Cytuj
vateusz123 0 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 5 minut temu, Sarna1992 napisał: szczerze zawsze wolałem korzystać z usług rtv euro agd ale skoro sony uważało ich za oficjalnego partnera liczyłem, że ogarną elegancko no ale cóż. Pocieszam się, że w USA konsol nie dostała połowa preorderowców Też bym w Euro składał, gdyby była taka opcja ehh.. no ale padło na MM, bo od razu po konferencji Sony wrzucili preordery - no nic czekam na info, ale to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne Cytuj
pattro 225 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Jeżeli ktoś zamawiał tak jak ja w MM z odbiorem w sklepie to zalecam relaks! Rok temu zamawiałem iPhone 11 Pro na premiere i ststus zmienił się dopiero rano w dniu premiery. Więc się nie denerwuje 1 Cytuj
vip77 237 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Cytat Miło nam poinformować, że złożone zamówienie zostało przekazane firmie kurierskiej DPD Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila. Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder. Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Potwierdzam ME zmieniło mi status zamówienia na "w realizacji" Cytuj
NeYoLDZ 5 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 3 godziny temu, vip77 napisał: Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila. Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder. U mnie to samo. Uff Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 ME - w trakcie realizacji Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Aaaaaaaaaa!!! Wstaje, a tu na mailu numer przesyłeczki Sorry wujku Spencerze, od jutra musicie się mną dzielić Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Nieogary w ME sztywniutko „nowe zamówienie” Cytuj
czarek250885 315 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 51 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Aaaaaaaaaa!!! Wstaje, a tu na mailu numer przesyłeczki Sorry wujku Spencerze, od jutra musicie się mną dzielić Zazdroszczę, że masz tyle czasu by ogrywać gry na dwóch sprzętach. Duży plus jest taki, że zagrasz w kazdego exsa czy to na Xboxie czy PlayStation. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 7 godzin temu, vateusz123 napisał: to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? :D Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty i panika? Martwiłbym się dopiero jeśli towar nie zostałby dziś w ciągu dnia wysłany (przy wysyłce) albo jeśli nie dałoby się odebrać w punkcie odbioru w dniu premiery, ale przecież nic na to nie wskazuje. 1 1 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Nie spinajcie się tak. NeoNet już wysłał numery paczek, a w statusie zamówienia nadal „oczekuje na weryfikację”. Jeśli dzisiaj Wam nie wyślą to możecie szkalować sklepy, ale póki co robią wszystko ok. Każdy sklep już chyba poinformował, że pre-ordery zostaną zrealizowane, to wystarczy. Edytowane 18 listopada 2020 przez tata_arek Cytuj
second 3 695 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 6 minut temu, LeifErikson napisał: Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę 5 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Teraz, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę Z sygnaturą papieża i z adnotacją piekarza z pułtuska Cytuj
dext3rr 36 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 7 minut temu, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę Cytuj
flavio 107 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Zazdroszczę wam trochę tego premierowego hajpu, jak patrzę jak bardzo aktywny jest ten temat. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 13 minut temu, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę No ja od premiery XSX mam w historii zamówień status. Towar w drodze. No przecież yebac sklep, najważniejsze to mieć tracking od kuriera. Tam z reguły zmiany są wprowadzane na bieżąco. Cytuj
nikt 42 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę. a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Mamm takiego maila z soboty 14: Tak że jestem wyluzowany Dzień Dobry Dziękujemy bardzo za zainteresowanie się ofertą naszego marketu. Uprzejmie informujemy iż premiera PS 5 przewidziana jest na dzień 19.11.2020r. Będziemy się z Panem kontaktować w sprawie realizacji Pana zamówienia, jak tylko otrzymamy dostawę. Pozdrawiamy Zespół Sprzedaży Internetowej Media Markt Centrum Handlowe Auchan Bielany Wrocław II Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 A moja już wjechała na sortownie w moim mieście i dziś pan kurier ją mi dostarczy Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 5 minut temu, WisnieR napisał: A moja już wjechała na sortownie w moim mieście i dziś pan kurier ją mi dostarczy Zmaówienie z jakiego marketu ? Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 28 minut temu, nikt napisał: Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę. a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki. Ja to chcialbym zobaczyc miny tych wszystkich obslugujacych w sklepach infolinie itd ktorzy pewnie nie spodziewali sie ze beda dostawac codziennie miliony telefonow i maili od doroslych chlopow czy napewno otrzymaja swoja konsole xd A znam pare osob tam pracujacych i wielu nawet nie wie czym sie rozni ps4 od x360 wiec napewno musieli byc lekko wstrzasnieci intensywnoscia zapytan graczy w zwiazku z premiera ps5 Mysle ze gracze beda wspolwinni wzrostowi wskaznika samobojstw po pracach na infolinii marketow i zaburzen lękowo-depresyjnych Ciekawe czy byly tez grozby karalne ze strony konsolarzy? Na bank 2 1 2 Cytuj
devor 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Ja zamówiłem z Empiku i status ciagle jest w przygotowaniu :-/ na infolinii nie udzielają żadnych informacji, co chwile sprawdzam czy status zamówienia się zmienił... zwariuje przez ta nie pewność Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Na ME w dziale klienta trwa przerwa techniczna, wysypało im się od tego odświeżania hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi