Opublikowano 17 listopada 20204 l Oj tak. W realizacji w czwartek punkt 9:00 zajezdzam pod najlepszy elektromarket swiata na otwartej szybie a z glosnikow na full jedyna prawilna nutka
Opublikowano 17 listopada 20204 l 5 minut temu, Sarna1992 napisał: szczerze zawsze wolałem korzystać z usług rtv euro agd ale skoro sony uważało ich za oficjalnego partnera liczyłem, że ogarną elegancko no ale cóż. Pocieszam się, że w USA konsol nie dostała połowa preorderowców Też bym w Euro składał, gdyby była taka opcja ehh.. no ale padło na MM, bo od razu po konferencji Sony wrzucili preordery - no nic czekam na info, ale to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne
Opublikowano 18 listopada 20204 l Jeżeli ktoś zamawiał tak jak ja w MM z odbiorem w sklepie to zalecam relaks! Rok temu zamawiałem iPhone 11 Pro na premiere i ststus zmienił się dopiero rano w dniu premiery. Więc się nie denerwuje
Opublikowano 18 listopada 20204 l Cytat Miło nam poinformować, że złożone zamówienie zostało przekazane firmie kurierskiej DPD Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila. Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 3 godziny temu, vip77 napisał: Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila. Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder. U mnie to samo. Uff
Opublikowano 18 listopada 20204 l Aaaaaaaaaa!!! Wstaje, a tu na mailu numer przesyłeczki [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] Sorry wujku Spencerze, od jutra musicie się mną dzielić [emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]
Opublikowano 18 listopada 20204 l 51 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Aaaaaaaaaa!!! Wstaje, a tu na mailu numer przesyłeczki Sorry wujku Spencerze, od jutra musicie się mną dzielić Zazdroszczę, że masz tyle czasu by ogrywać gry na dwóch sprzętach. Duży plus jest taki, że zagrasz w kazdego exsa czy to na Xboxie czy PlayStation.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 7 godzin temu, vateusz123 napisał: to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? :D Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty i panika? Martwiłbym się dopiero jeśli towar nie zostałby dziś w ciągu dnia wysłany (przy wysyłce) albo jeśli nie dałoby się odebrać w punkcie odbioru w dniu premiery, ale przecież nic na to nie wskazuje.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Nie spinajcie się tak. NeoNet już wysłał numery paczek, a w statusie zamówienia nadal „oczekuje na weryfikację”. Jeśli dzisiaj Wam nie wyślą to możecie szkalować sklepy, ale póki co robią wszystko ok. Każdy sklep już chyba poinformował, że pre-ordery zostaną zrealizowane, to wystarczy. Edytowane 18 listopada 20204 l przez tata_arek
Opublikowano 18 listopada 20204 l 6 minut temu, LeifErikson napisał: Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę
Opublikowano 18 listopada 20204 l Teraz, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę Z sygnaturą papieża i z adnotacją piekarza z pułtuska
Opublikowano 18 listopada 20204 l 7 minut temu, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę
Opublikowano 18 listopada 20204 l Zazdroszczę wam trochę tego premierowego hajpu, jak patrzę jak bardzo aktywny jest ten temat.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 13 minut temu, second napisał: No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę No ja od premiery XSX mam w historii zamówień status. Towar w drodze. No przecież yebac sklep, najważniejsze to mieć tracking od kuriera. Tam z reguły zmiany są wprowadzane na bieżąco.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę. a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Mamm takiego maila z soboty 14: Tak że jestem wyluzowany Dzień Dobry Dziękujemy bardzo za zainteresowanie się ofertą naszego marketu. Uprzejmie informujemy iż premiera PS 5 przewidziana jest na dzień 19.11.2020r. Będziemy się z Panem kontaktować w sprawie realizacji Pana zamówienia, jak tylko otrzymamy dostawę. Pozdrawiamy Zespół Sprzedaży Internetowej Media Markt Centrum Handlowe Auchan Bielany Wrocław II
Opublikowano 18 listopada 20204 l A moja już wjechała na sortownie w moim mieście i dziś pan kurier ją mi dostarczy
Opublikowano 18 listopada 20204 l 5 minut temu, WisnieR napisał: A moja już wjechała na sortownie w moim mieście i dziś pan kurier ją mi dostarczy Zmaówienie z jakiego marketu ?
Opublikowano 18 listopada 20204 l 28 minut temu, nikt napisał: Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę. a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki. Ja to chcialbym zobaczyc miny tych wszystkich obslugujacych w sklepach infolinie itd ktorzy pewnie nie spodziewali sie ze beda dostawac codziennie miliony telefonow i maili od doroslych chlopow czy napewno otrzymaja swoja konsole xd A znam pare osob tam pracujacych i wielu nawet nie wie czym sie rozni ps4 od x360 wiec napewno musieli byc lekko wstrzasnieci intensywnoscia zapytan graczy w zwiazku z premiera ps5 Mysle ze gracze beda wspolwinni wzrostowi wskaznika samobojstw po pracach na infolinii marketow i zaburzen lękowo-depresyjnych Ciekawe czy byly tez grozby karalne ze strony konsolarzy? Na bank
Opublikowano 18 listopada 20204 l Ja zamówiłem z Empiku i status ciagle jest w przygotowaniu :-/ na infolinii nie udzielają żadnych informacji, co chwile sprawdzam czy status zamówienia się zmienił... zwariuje przez ta nie pewność
Opublikowano 18 listopada 20204 l Na ME w dziale klienta trwa przerwa techniczna, wysypało im się od tego odświeżania hehe