Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, Sarna1992 napisał:

szczerze zawsze wolałem korzystać z usług rtv euro agd ale skoro sony uważało ich za oficjalnego partnera liczyłem, że ogarną elegancko no ale cóż. Pocieszam się, że w USA konsol nie dostała połowa preorderowców

Też bym w Euro składał, gdyby była taka opcja ehh.. no ale padło na MM, bo od razu po konferencji Sony wrzucili preordery - no nic czekam na info, ale to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne

Opublikowano

Jeżeli ktoś zamawiał tak jak ja w MM z odbiorem w sklepie to zalecam relaks! :D

Rok temu zamawiałem iPhone 11 Pro na premiere i ststus zmienił się dopiero rano w dniu premiery. Więc się nie denerwuje :D

• Plusik 1
Opublikowano
Cytat

Miło nam poinformować, że złożone zamówienie zostało przekazane firmie kurierskiej DPD

:czezky:

Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila.

Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder. 

Opublikowano
3 godziny temu, vip77 napisał:

:czezky:

Fakturka i numer listu przewozowego właśnie przyszły na maila.

Nie wierzyłem w neonet, ale nie było już wyboru, tylko oni jeszcze mieli na stanie jak brałem preorder. 

U mnie to samo. Uff

Opublikowano
51 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Aaaaaaaaaa!!! Wstaje, a tu na mailu numer przesyłeczki emoji41.pngemoji41.pngemoji41.pngemoji41.png Sorry wujku Spencerze, od jutra musicie się mną dzielić emoji48.pngemoji48.pngemoji48.pngemoji48.png

Zazdroszczę, że masz tyle czasu by ogrywać gry na dwóch sprzętach. Duży plus jest taki, że zagrasz w kazdego exsa czy to na Xboxie czy PlayStation. 

Opublikowano
7 godzin temu, vateusz123 napisał:

to w jaki sposób MM podchodzi do tematu to jest żałosne

Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? :D Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty i panika?

Martwiłbym się dopiero jeśli towar nie zostałby dziś w ciągu dnia wysłany (przy wysyłce) albo jeśli nie dałoby się odebrać w punkcie odbioru w dniu premiery, ale przecież nic na to nie wskazuje.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Nie spinajcie się tak. NeoNet już wysłał numery paczek, a w statusie zamówienia nadal „oczekuje na weryfikację”. Jeśli dzisiaj Wam nie wyślą to możecie szkalować sklepy, ale póki co robią wszystko ok. Każdy sklep już chyba poinformował, że pre-ordery zostaną zrealizowane, to wystarczy.

Edytowane przez tata_arek
Opublikowano
6 minut temu, LeifErikson napisał:

Trochę chyba wypadłem z obiegu, ale co jest żałosne? :D Pytam, bo też mam preorder w MM i nie bardzo rozumiem tą spinę - zamówienie złożone, kasa opłacona, informowali w social mediach o braku problemów, więc nie rozumiem z czego te hejty 

No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę 

• Lubię! 5
Opublikowano
Teraz, second napisał:

No są żałośni dwulicowi w ch.uj, powinni codziennie zdjęcie sprzętu wysyłać jak sobie leży w magazynie i oczywiscie potwierdzić notarialnie, że wyślą konsolkę 

Z sygnaturą papieża i z adnotacją piekarza z pułtuska

Opublikowano
13 minut temu, second napisał:

No ja od premiery XSX mam w historii zamówień status. Towar w drodze. :frog:

No przecież yebac sklep, najważniejsze to mieć tracking od kuriera. Tam z reguły zmiany są wprowadzane na bieżąco. 

Opublikowano

Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę.

a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki.

Opublikowano

Mamm takiego maila z soboty 14:

Tak że jestem wyluzowany

Dzień Dobry

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie się ofertą naszego marketu.

Uprzejmie informujemy iż premiera PS 5 przewidziana jest na dzień 19.11.2020r. Będziemy się z Panem kontaktować w sprawie realizacji Pana zamówienia, jak tylko otrzymamy dostawę.

Pozdrawiamy

Zespół Sprzedaży Internetowej Media Markt

Centrum Handlowe Auchan Bielany Wrocław II

Opublikowano
28 minut temu, nikt napisał:

Hype hypem ale trochę śmieszne że niektórzy liczą na zmiany statusów na kilka dni przed premierą. I co mieli by pisać w tym zmianach? Panie Tomu, konsola wysłana do nas, panie Marku, konsola wjechała na nasz magazyn, Panie Marcinie, daliśmy paczkę do spakowania magazynierowi, Panie Maćku - kurier już jedzie odebrać Pana paczkę.

a tak przy okazji to Neonet przesłał mi właśnie numer paczki.

Ja to chcialbym zobaczyc miny tych wszystkich obslugujacych w sklepach infolinie itd ktorzy pewnie nie spodziewali sie ze beda dostawac codziennie miliony telefonow i maili od doroslych chlopow czy napewno otrzymaja swoja konsole xd A znam pare osob tam pracujacych i wielu nawet nie wie czym sie rozni ps4 od x360 wiec napewno musieli byc lekko wstrzasnieci intensywnoscia zapytan graczy w zwiazku z premiera ps5

Mysle ze gracze beda wspolwinni wzrostowi wskaznika samobojstw po pracach na infolinii marketow i zaburzen lękowo-depresyjnych 

Ciekawe czy byly tez grozby karalne ze strony konsolarzy? Na bank

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ja zamówiłem z Empiku i status ciagle jest w przygotowaniu :-/ na infolinii nie udzielają żadnych informacji, co chwile sprawdzam czy status zamówienia się zmienił... zwariuje przez ta nie pewność