Jazdaone 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 15 minut temu, Snake_Plissken napisał: https://allegro.pl/oferta/dostepna-ps5-playstation-5-bluray-825gb-9936645531 O ku*wa, ktoś to kupił. Albo zostało usunięte. Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, Jazdaone napisał: Albo zostało usunięte. Cytat sprzedano 1 sztukę Raczej nie, choć pytanie czy ktoś mu za to zapłaci. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Konkurencja z konta Client xxxxxx Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Ewentualnie ktoś wyżej postawiony w MM, żeby zweryfikować gagatka. Mieliśmy tak w pracy w browarze, ktoś podkradał kapsle "wygrałeś piwo" i puszczał na allegro jakieś kosmiczne ilości. Zarząd kupił na aukcji trochę i przy odbiorze osobistym wręczyli mu wypowiedzenie Karma, plażo 3 3 Cytuj
l33t 128 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Nigdy nie sądziłem, że będę koczował na stronie sklepu, odświeżając co kilka minut swoje zamówienie, żeby obserwować zmieniające się statusy zamówienia. Czuję się jak jakiś 8-latek, który wie, że w czwartek na osiedle zajedzie żółta fura i oznajmi swoje przybycie gromkim: 1 1 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Status zmieniony na "Przygotowanie wysyłki" - idę poprosić kobitkę, aby mi na jutro koszulę wyprasowała Cytuj
alb84 943 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Również życzonka dla preorderowców, jak najpiękniejsze niebieskie święto wsiem! btw. A tym, którym landara covid pomieszała w finansach czy coś... głowa do góry! Przyjdzie czas na wszystko . 1 Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 24 minuty temu, ginn napisał: Pozwoliłem sobie wykonać telefonu do punktu odbioru MM. Oczywiście pod przykrywką powiedziałem, że chodzi o sprzęt średniej wielkości, co by przecież nie wywołać przerażenia po drugiej stronie telefonu po usłyszeniu "playstation 5" Podałem numer zamówienia i konsola jest już na miejscu. Mam tylko poczekać za kodem do odbioru i jutro z nim wbijać od godz. 9. Dla ciekawskich - Poznań, ul. Bukowska. A mógłbyś jeszcze podać ten kod? Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Meh i tyle z plejstejszona. Insajder powiedzial ze mial przypal za probe obejscia systemu i dal mi jedynie mega cenna i tajna informacje ze jutro o 10 startuja zamowienia. Ale w sumie sprobuje co mi szkodzi. Chu.j wracam do platynowania my name is mayo a nie jakies glupoty w glowie Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, kanabis napisał: Meh i tyle z plejstejszona. Insajder powiedzial ze mial przypal za probe obejscia systemu i dal mi jedynie mega cenna i tajna informacje ze jutro o 10 startuja zamowienia. Ale w sumie sprobuje co mi szkodzi. Żadna tajna informacja. Na Fanpage MM było to napisane już około 12:00 Cytuj
Xoltro 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Tylko, że MM i Neonet zastrzegają sobie realizację dostaw do 15.12, więc słabo. ME prawdopodobnie zrobi podobny myk, bo napisali na FB albo twitterze, że jutro będą dokładne informację co do zasad sprzedaży. Sam też się zastanawiam, czy nie podjechać do Euro i nie wziąć ze sklepu jeżeli będzie. Co prawda jaka jest informacja oficjalna to każdy wie, no ale jak ktoś wtym temacie już pisze, że za granicą są normalnie konsole w sklepach to może u nas będzie podobna sytuacja. Euro chyba najbardziej pewne bo reszta pewnie kapiszony w stylu mają 500-1000 konsol ponad stan i tam wiadomo, komuś sprzedadzą, ale duża część z zamówień będzie w realizacji do grudnia. Edytowane 18 listopada 2020 przez Xoltro Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Szalone 19 zł w kieszeni. Poyebało mi się, że konsola kosztuje 2399 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Tylko, że MM i Neonet zastrzegają sobie realizację dostaw do 15.12, więc słabo. ME prawdopodobnie zrobi podobny myk, bo napisali na FB albo twitterze, że jutro będą dokładne informację co do zasad sprzedaży. Sam też się zastanawiam, czy nie podjechać do Euro i nie wziąć ze sklepu jeżeli będzie. Co prawda jaka jest informacja oficjalna to każdy wie, no ale jak ktoś wtym temacie już pisze, że za granicą są normalnie konsole w sklepach to może u nas będzie podobna sytuacja. Euro chyba najbardziej pewne bo reszta pewnie kapiszony w stylu mają 500-1000 konsol ponad stan i tam wiadomo, komuś sprzedadzą, ale duża część z zamówień będzie w realizacji do grudnia. Sony napisalo ze nie ma premiery fizycznej a ten idzie do euro Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Dzwoniłem do Euro - pani nawet nie wie czy cokolwiek będzie i jeśli już to tylko net. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Kierwa, myślałem, ze to żart z ta realizacją do 15.12... Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Kupił ktoś od Media Markt na allegro? U mnie na mailu tylko świerszcze. Nic nie wiadomo. Cytuj
Xose 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, pistaczek napisał: Kupił ktoś od Media Markt na allegro? U mnie na mailu tylko świerszcze. Nic nie wiadomo. Ja mam zmianę statusu z "przygotowana do wysyłki" na "wysłana" - paczkomaty InPost (ale bezpośrednio w MM bez allegro) Edytowane 18 listopada 2020 przez Xose dodanie Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 40 minut temu, Jazdaone napisał: Żadna tajna informacja. Na Fanpage MM było to napisane już około 12:00 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ironia Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 6 minut temu, kanabis napisał: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ironia sorry kiepski jestem w takich sprawach Cytuj
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Zmienił się już komuś status zamówienia z MM? , odbiór w sklepie Edytowane 18 listopada 2020 przez Hiamara Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 39 minut temu, kaktusr napisał: Sony napisalo ze nie ma premiery fizycznej a ten idzie do euro Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Mogło sobie pisać skoro w innych krajach konsole były fizycznie w sklepach do kupienia. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 To już jutro się zacznie prawdziwa szjaba na poważnie.Wraz z pierwszymi fotkami, sprzętu ciśnienie się jeszcze podbije.Chyba najbardziej zaczną żałować ci niezdecydowani, albo ci którzy nie myśleli,że przy obecnej sytuacji, konsole bedo na półkach normalnie . Cytuj
Ranger86 12 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 na OLX idzie juz wychaczyc sztuke za 2500/2700 wiec Ci co probuja pocisac za 5k+ na alledrogo (pipi)a sprzedają 1 Cytuj
ginn 783 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Jeżeli chodzi o punkty odbioru MM - kontakt następuje bezpośrednio z oddziału, w którym konsola się znajduje i to w tych konkretnych odziałach dopiero zmieniają status zamówienia. U większości z kupujących zmieni on się prawdopodobnie dopiero jutro z rana. To jest info z oddziału w Poznaniu. Generalnie mają dużo zamówień do obrobienia, dlatego kolejka jest spora i to od tego zależy, kiedy poinformują. Nie wiem, czy infolinia nie podaje błędnych informacji, bo babeczka mi powiedziała, że wszystkie zamówienia, które mają status "opłacono", bezwzględnie muszą otrzymać swój kod pin i podobno sam dowód osobisty nie przejdzie. Edytowane 18 listopada 2020 przez ginn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi