Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9 minut temu, Ranger86 napisał:

przy odbiorze osobitym wałku mi nikt nie wciśnie....

na reddit czytałem już o kilku rozbojach bo ktoś się umówił na odbiór na odludziu..PS5 serious business :cool2:

comment_1605701703eU5gfZ7LqGontMS0dzVFHs,w400.jpg

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

a gdzie Ty masz info na strone MM ze wysyłają do 15 grudnia?

Media Markt na fejsbuniu odpowiada, że zamówienia będą realizowane do 15 grudnia. Jaki otrzymasz los w loterii to nie wiem, ale żeby wygrać, trzeba grać ;)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, pistaczek napisał:

Media Markt na fejsbuniu odpowiada, że zamówienia będą realizowane do 15 grudnia. Jaki otrzymasz los w loterii to nie wiem, ale żeby wygrać, trzeba grać ;)

a napisali jakiego roku? Nie panikujcie bądźcie dobrej myśli - MM podobnie jak ME twierdzi że wszyscy dostaną na czas.

Edytowane przez kris to kristof
Opublikowano

Pewnie po ogarnieciu preorderow zostaly im jakies resztki. Teraz pytanie czy te resztki to 12 sztuk czy moze chociaz z 120 :shieeet: znowu kto pierwszy ten lepszy, a reszta w grudniu 

Opublikowano (edytowane)

DPD z Media Marktu już nadał - brzydal właśnie do mnie jedzie :banderas: 

Cytat

Drogi Odbiorco,

Za pośrednictwem DPD Polska, nadana została dzisiaj tj.: 18.11.2020 16:26 do Państwa przesyłka

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Jak lidlomix potaniał o północy o 300zl to klienci zabili sklep lidl online wejściami (a rano juz wyprzedane) więc nie wróżę sukcesu jak o 10 jutro nagle milion nerdów zbombarduje MediaMarkt xD

Opublikowano

No to zaczyna się clown Fiesta. Dzwoniłem przed chwilą do MM w moim mieście w którym miałem odbiór. Typ mi powiedział że szanse na odbiór są nikłe bo dostali kilka konsol i wszystkie wysłali kurierem. Pre order zamówiony 17.09 płatność z góry. Pozdrawiam Media Markt

Opublikowano

W Arabii jak zwykle skromnie :shieeet:

Tymczasem moje zamowienie z ME dalej niewyslane. No przynajmniej nie bede musial rano sie zrywac i jechac po odbior no ale na popoludnie to juz mogliby dostarczyc do sklepu :reggie: dobrze ze jeszcze jest ten piatek w razie czego jak juz kompletnie zamula pisde

Opublikowano

Moja z tego co widzę to jednak pojechała do paczkomatu. Ogólnie to hype mi trochę opadł w tym tygodniu, ale jak trafi się dobra sztuka to będę uradowany.

Opublikowano
6 minut temu, Hiamara napisał:

No to zaczyna się clown Fiesta. Dzwoniłem przed chwilą do MM w moim mieście w którym miałem odbiór. Typ mi powiedział że szanse na odbiór są nikłe bo dostali kilka konsol i wszystkie wysłali kurierem. Pre order zamówiony 17.09 płatność z góry. Pozdrawiam Media Markt

co to za miasto. weź nie stresuj ludzi

Opublikowano
4 minuty temu, danjelek napisał:

Empik - mam niby status: skompletowany, ktory zmienil sie dzisiaj, ale jeszcze nie dostalem info o wysylce

Ja mam nadal w realizacji, tak więc nadal lepiej jak u mnie. :D

Opublikowano

Oho, co do mediamarkt to szambo wybija na wypoku tez

(pipi) nie odbiór osobisty. Zamówiony i opłacony preorder, dzwonię teraz do punktu odbioru, a oni mówią, że raczej nie będą mieć jutro, bo opłaconych mają ponad 100 sztuk, a przyjechało 12.
Pozdrawiam serdecznie Media Markt

zupełnie taka sama sytuacja u mnie, dzwonilem przed chwilą i typ mi powiedział że mieli kilka konsol na sklepie ale wszystkie wysłali już kurierem

Ktos wie czy xsx jeszcze dostepne? XDDDD

Opublikowano

były takie numery przy premierze PS4 w niektórych miastach, że wydawali sztuki dla preorderowców ludziom co przyszli na premierę

zawsze jest kibel, zależnie od sklepu/miasta większy lub mniejszy

@Hiamara atakuj ich na fb żeby się odnieśli do tego