ZjemCiKolege 4 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Ja postanowiłem zmotywować kurierka Kurcze może też wyśle ale wątpię mieszkam na wyspie więc dopiero 15-17 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Właśnie dostałem pin odbioru konsoli z MM, więc jutro 9 godzina lecę Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 33 minutes ago, Koleś88 said: Sony to umie w premiery jednak. Tak dać dvpy... Sony nie jest winne tylko sklepy typu x-com. Widac nie tylko x-com kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 20 minut temu, Wesker napisał: U mnie w ME już w drodze Masz odbiór osobisty w sklepie? kiedy składałeś prorder? mam ciągle "w realizacji" - rozmawiałem z me i nie wiadomo nawet czy wszystkie preordery zrealizują te zamówienia jutro o 10.00 to tylko zapisy na nową dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 18 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Hiamara napisał: Właśnie dostałem pin odbioru konsoli z MM, więc jutro 9 godzina lecę gratki, wyjaśniłeś ich czy nie było potrzeby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, nero2082 napisał: gratki, wyjaśniłeś ich czy nie było potrzeby? Oddzwonili do mnie po godzinie mówiąc że moja sztuka się znalazła, niezły burdel tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, Fanek napisał: Masz odbiór osobisty w sklepie? kiedy składałeś prorder? mam ciągle "w realizacji" - rozmawiałem z me i nie wiadomo nawet czy wszystkie preordery zrealizują te zamówienia jutro o 10.00 to tylko zapisy na nową dostawe Masz odbior w sklepie? Mi sie wydaje ze oni po prostu podzielili te zamowienia i slynne statusy na odbiory i wysylki. Te wysylkowe juz puscili kurierom zeby konsole dojechaly do ludzi na jutro, a te z odbiorem podejrzewam ze zaczna wysylac w nocy. Jak zamawialem od nich ostatnio to wysylali do marketu w sumie zawsze po polnocy albo nawet nad ranem i tego samego dnia mozna bylo odebrac. Ci z me ktorzy juz maja wyslane to wlasciwie tylko kurierem, a ci z odbiorem dalej czekaja i sie doczekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Sony nie jest winne tylko sklepy typu x-com. Widac nie tylko x-com kreci.Nie jest winne, że nie potrafią ogarnąć odpowiedniej ilości konsol na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Tak odbiór w sklepie, Ty pewnie też? kiedy złożyłeś zamówienie? bo liczy się kolejność powtarzam Ci co powiedział gość na infolinii, konsol jest tak mało, że może nie starczyć nawet na preordery. Po twitterach widze, że nie tylko ja mam taką sytuację. Wiem o czym piszesz bo tak było z Demonsami ostatnio że zmienili status o godz 22, ale mi dodali że mogę nie dostać jutro konsoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Teraz, Koleś88 napisał: Nie jest winne, że nie potrafią ogarnąć odpowiedniej ilości konsol na premierę? A MS ogarnął Xboxy? Apple ogarnął iPhone’y? Sprzęt jest rozchwytywany, jest kryzys, problemy były do przewidzenia. Jak ktoś liczył na to, że wejdzie jak król do sklepu, zabierze z palety i jeszcze go będą po dupie całować to jego wina. Z tego co mi wiadomo poza x-komem wszystkie pre-ordery zostaną zrealizowane. Pojawiały się przypadki anulowania, ale chyba wszystkie zostały rozwiązane po kontakcie ze sklepem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 63 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Nie wyobrażam sobie by nie zrealizowali preorderow. Mimo wszystko 19.22 a żadnego info o wysyłce. Ciągle realizują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 14 minut temu, Fanek napisał: Masz odbiór osobisty w sklepie? kiedy składałeś prorder? mam ciągle "w realizacji" - rozmawiałem z me i nie wiadomo nawet czy wszystkie preordery zrealizują te zamówienia jutro o 10.00 to tylko zapisy na nową dostawe Zamawiałem 17 września i kurierem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Właśnie zmienił mi się status w MM na potwierdzenie realizacji zamówienia (odbiór w markecie). Jest sens dzwonić na infolinię i prosić o przesłanie pinu do odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Fanek napisał: Tak odbiór w sklepie, Ty pewnie też? kiedy złożyłeś zamówienie? bo liczy się kolejność powtarzam Ci co powiedział gość na infolinii, konsol jest tak mało, że może nie starczyć nawet na preordery. Po twitterach widze, że nie tylko ja mam taką sytuację. Wiem o czym piszesz bo tak było z Demonsami ostatnio że zmienili status o godz 22, ale mi dodali że mogę nie dostać jutro konsoli No tez, czyli ewidentnie czekaja do nocy zeby zaczac rozwozic po sklepach. Ale nie jestem pewny czy faktycznie tak pilnuja kolejnosci bo ja oplacilem 17.09 o 10tej rano czyli chwile po tym jak ruszyly, a na wykopie widzialem juz przypadki gdzie ludzie zamawiali po mnie i maja juz wyslane kurierem no ale tak jak mowie, ewidentnie podzielili to na dwie grupy i trzeba czekac. No wszystko sie wyjasni w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 457 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, Soniacz napisał: Właśnie zmienił mi się status w MM na potwierdzenie realizacji zamówienia (odbiór w markecie). Jest sens dzwonić na infolinię i prosić o przesłanie pinu do odbioru? Bez pinu też możesz normalnie odebrać, wydrukują tylko odpowiednie oświadczenie i dadzą świstek do podpisania. Przy odbiorze XSX nie miałem nawet zmienionego statusu zamówienia i wysłanego pinu, a konsola czekała już na miejscu w sklepie MM i nie było problemu z odbiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, jar3czek napisał: Bez pinu też możesz normalnie odebrać, wydrukują tylko odpowiednie oświadczenie i dadzą świstek do podpisania. Przy odbiorze XSX nie miałem nawet zmienionego statusu zamówienia i wysłanego pinu, a konsola czekała już na miejscu w sklepie MM i nie było problemu z odbiorem. Ale aktualnie mam tylko "potwierdzenie realizacji zamówienia", nawet nie wiem czy konsola jest już na miejscu w markecie... Atakować rano ? Nawet śniadania nie ruszę! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja tylko nie rozumiem po co oni tak robia hype ludziom jutrzejsza premiera i sprzedaza online jakby mieli konsol na pęczki jak z tego co widze nie ogarniaja nawet preorderow. Chyba lubia jak troche boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, schabek napisał: no ale tak jak mowie, ewidentnie podzielili to na dwie grupy i trzeba czekac. No wszystko sie wyjasni w nocy No oby zobaczymy, ale już dopuszczam myśl, że może być stypa daj znać jak zmieni się u Ciebie status Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 A MS ogarnął Xboxy? Apple ogarnął iPhone’y? Sprzęt jest rozchwytywany, jest kryzys, problemy były do przewidzenia. Jak ktoś liczył na to, że wejdzie jak król do sklepu, zabierze z palety i jeszcze go będą po dupie całować to jego wina. Z tego co mi wiadomo poza x-komem wszystkie pre-ordery zostaną zrealizowane. Pojawiały się przypadki anulowania, ale chyba wszystkie zostały rozwiązane po kontakcie ze sklepem.Nie widziałem żadnych problemów z x’em. Zamówilem w dzien premiery i nastepnego dnia juz byl do odbioru. Co wiecej nawet u mnie na wsi mieli 7szt xsx na sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Z tą "premierą" jutro to, żeby nie było jak z RTX, że zapisujesz się w kolejkę na dostawę cholera wie kiedy, może wcześniej xkom będzie miał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Z tą "premierą" jutro to, żeby nie było jak z RTX, że zapisujesz się w kolejkę na dostawę cholera wie kiedy, może wcześniej xkom będzie miał xDWiadomo kiedy. Do 15.12 Cytuj Odnośnik do komentarza
vateusz123 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 XDKom na wykopie wrzucił fote jakichś 2 typów z konsolą, napluli w mordę klientom i takie coś - brak honoru Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, Koleś88 napisał: Nie widziałem żadnych problemów z x’em. Zamówilem w dzien premiery i nastepnego dnia juz byl do odbioru. Co wiecej nawet u mnie na wsi mieli 7szt xsx na sklepie. Tylko w Polsce. Na całym świecie są problemy z dostępnością Xboxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, zagul napisał: Z tą "premierą" jutro to, żeby nie było jak z RTX, że zapisujesz się w kolejkę na dostawę cholera wie kiedy, może wcześniej xkom będzie miał xD Jutrzejsza wielka premiera z odbiorem 15.12. Czyz nie brzmi pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Taki trochę kolejny pre-order. Ciekawe czy 14.12 będzie powtórka z dzisiaj Na wszelki wypadek zapisujcie jutro godzine zamówienia, miasto, rodzaj płatności i najlepiej bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi