Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Krótka piłka! Czy jest szansa jeszcze dziś otrzymać pin do odbioru zamówienia w markecie? Czy jednak wielka czarna dupa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 4 minuty temu, Soniacz napisał: Krótka piłka! Czy jest szansa jeszcze dziś otrzymać pin do odbioru zamówienia w markecie? Czy jednak wielka czarna dupa? Media Markt rozsyła piny, Ja swój dostałem godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 457 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Geez pójdźcie po prostu rano do sklepu w którym macie odebrać zamówienie, zagadajcie i tyle, ile razy można wałkować ten temat. Edytowane 18 listopada 2020 przez jar3czek Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 18 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 @Soniacz na fb MM trochę osób dostało PINy tak z godzinę temu, przychodzą na sms oraz mail Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Jednym słowem wszystkie sklepy ruszają z dodatkową sprzedażą jutro od 10:00. Krótko mówiąc to co nie pójdzie w preorderach. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 A to nie jest tak, że ten jutrzejszy rzut, to tak naprawdę opcja rezerwacji sprzętu w kolejnej dostawie, która ma mieć miejsce przed 15.12? Bo nie wygląda to niestety raczej na opcję zamówienia jutro i odebrania sprzętu np. w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 48 minut temu, Inferi napisał: Sony nie jest winne tylko sklepy typu x-com. Widac nie tylko x-com kreci. X-Com: Preorder Unknown 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Na 100% nie wysyłają PIN zgodnie z kolejnością zamówień. Kolega zamawiał jakieś 12h po mnie i właśnie dostał PIN, a u mnie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 2 minuty temu, czarek250885 napisał: Jednym słowem wszystkie sklepy ruszają z dodatkową sprzedażą jutro od 10:00. Krótko mówiąc to co nie pójdzie w preorderach. ilości ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Widzę że tutaj informacje typu że ktoś dzwonił z MM dzisiaj z potwierdzeniem albo że piny MM rozsyła bo ten dostał to zazwyczaj randomy i nowi userzy pisza. Byłem godzine temu w pick poincie a później dzwoniłem na infolinie. I chociaż zamówione 17.09 to mam info że "mozliwe że będzie" albo " coś się dzzieje z zamówieniem więc pewnie tak ale nie mogę na 100% powiedzieć" więc w buty mozna wsadzić te newsy na forum od randomów. Dostałem też info z pick pointu i na infolni że bez PIN rano nie ma się co pojawiać więc trzeba czzekać. Chyba tylko pewność moga mieć Ci co zamówili z wysyłką (kurier lub paczkomat) bo dostaja informacje o przesyłce wysłanej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Widzę że tutaj informacje typu że ktoś dzwonił z MM dzisiaj z potwierdzeniem albo że piny MM rozsyła bo ten dostał to zazwyczaj randomy i nowi userzy pisza. Byłem godzine temu w pick poincie a później dzwoniłem na infolinie. I chociaż zamówione 17.09 to mam info że "mozliwe że będzie" albo " coś się dzzieje z zamówieniem więc pewnie tak ale nie mogę na 100% powiedzieć" więc w buty mozna wsadzić te newsy na forum od randomów. Dostałem też info z pick pointu i na infolni że bez PIN rano nie ma się co pojawiać więc trzeba czzekać. Chyba tylko pewność moga mieć Ci co zamówili z wysyłką (kurier lub paczkomat) bo dostaja informacje o przesyłce wysłanej. Ale przecież jeżeli ktoś pin dostał to konsole na 100% mu wydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 ME Cały czas w realizacji. Jak jeszcze rano pisali na Twitterze ze na 100% będzie dobrze tak teraz już piszą, ze robią wszystko aby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja zamawiałem kurierem 17.09 o 5:40 rano w MM. Status nadal mam "Zamówienie złożone". Dzwoniąc na infolinię powiedzieli mi, że jutro premiera więc jutro wysyłają i że nie ma gwarancji że jutro do mnie dojdzie. Zadzwoniłem potem do mojego miejscowego MM i ponoć zamówienia kurierem wysyłają oni a nie magazyn centralny. Sprawdził w systemie i moje zamówienie do nich nie trafiło i że wysłał zgłoszenie do centrali żeby to wyjaśnić, ale nadal cisza. Więc w sumie nie wiem czy w ogóle dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 minuty temu, Hiamara napisał: Ale przecież jeżeli ktoś pin dostał to konsole na 100% mu wydadzą Ale inforlinia i pick point twierdzi że piny wyslą dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Wbijaj normalnie rano i proś o wydanie zamówienia numer taki a taki. Jeszcze ktoś gotów wydać Twój egzemplarz randomowi zamawiającemu przez net jutro i dopiero będziesz sobie pluć w brodę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Tyle hajpu i nerwów, żeby sobie pograć w demo robocika ;/ Jutro normalnie czekam na sms i zmianę statusu i spokojnie po robocie skocze do galerii. Jakby nic się nie zmieniło to zadzwonię. Mailowo pisal osttanio mi, że odbior zgodnie z planen 19.11 wiec liczę, ze 'wielkomiejski' MM nie przytnie az tak bardzo w wuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
vateusz123 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ludzie, ja też siedziałem jak na bombie ostatnie pare dni przez ten MM durny, całe szczeście ruszyło dziś - kurier jak coś Myślę, że z tymi odbiorami osobistymi może być grubsza zabawa i nie zdziwie się jak te odbiory będą wyglądać jak klasyczny launch czyli bieg po konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Podoba mi się ten stresik Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniacz 1 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Chciałem zadzwonić na infolinię po pin do odbioru... Czynna do 20:00 - zgasili peta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiamara 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Ale inforlinia i pick point twierdzi że piny wyslą dopiero jutro. https://zapodaj.net/d7b7dad4c71c3.jpg.html to pick pointy i infolinia słabo poinformowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Adrenalina jest nie powiem,ostatnio chyba miałem coś takiego kiedy czekałem co Mikołaj przyniesie i to było wieki temu. Edytowane 18 listopada 2020 przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
bobby 23 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ktoś zamawiał na Allegro z MM (z dodatkowego rzutu)? Właśnie dostałem nr przesyłki z DPD. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Przy zamówienia Allegro pojawiło się śledzenie kuriera dpd. Wcześniej zamawiałem do paczkomatu, ale zmienili na kuriera i mam tak.Szkoda ze nie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
vateusz123 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 1 minutę temu, Mecenas napisał: Adrenalina jest nie powiem,ostatnio chyba miałem coś takiego kiedy czekałem co Mikołaj przyniesie i to było wieki temu. Oj jest, jest ale ja już bez ciśnienia takiego bo czekam tylko na kuriera jutro, najgorsze jest to że trzeba w robocie cały dzień przesiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja jutro mam home office więs spokojnie moge się wybrać do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi